Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfayı getir:)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halley

belki eşim anlatmıştır bunu ama paylaşmak istedim.Geçen yıl arabamızı aldık 1 ay sonra alanyaya arkadaşın düğününe gittik.Düğün sonrası eğlenmek için bir mekana girdik hep beraber,gittiğimiz yer de baya kalabalık haliyle park sorunu var.Görevliye anahtarı verdik içimiz rahat etmeden çıktık yukarı.Mekandan çıkışta bizle beraber araç anahtarını verenler de vardı yanımızda,park görevlilerin başındaki böyle uzun takım elbiseli biri vardı,abilerden:)Cümle aynen şu "oğlum az önce bıraktığın arabayı getir,onu bırak şu abinin arabasını getir"Bu araçları verdi,sonra bizi gördü beklerken "oğlum alfayı getir ordan".Eşimle birbirimize gülümsedik,o zaman anladık ki,biz de farklıyız arabamız da farklı.Alfa kullanmayan ne demek istediğimi anlamaz,ilerde torunlarıma bile anlatacağım gururlu bir hikayeyi paylaşmak istedim:)

nurcan.demir

gerçekten alfalarımızla ne kadar övünsek azdır.her yerde hem kendi ayrıcalığını gösteriyor hemde bizi ayrıcalıklı yapıyor.

kukart

:)
sürekli, aracımı yıkayan oto yıkama, artık bi farklı temizlik anlayışına büründü alfayı aldıktan sonra farkettim ;)

çııııkkıss ;)

halley

bu arada komik ve de düşünülesi bir anımı daha paylaşmak istiyorum
Bizim araçlardan birinin eğitimi için istanbula gitmiştim.Orda 156 ile bizim markanın modeli kıyaslanıyordu ben de 156nın üretilmediğini bu kıyasın doğru olmadığını söylemiştim.E tabi o zaman da (halen) alfa hayranıyız,arabayı alacağız falan ya o coşkuyla başladım 156yı anlatmaya espriyle karışık japonlar az daha çalışsın dedimEğitimi veren arkadaş da şaka yollu tehdit etmişti beni.Neyse ben geldim 1 hafta sonra  internette ilanlara bakarken plazaya biri geldi modellere bakmak için."siz ne kullanıyorsunuz" diye sorduğumda,"147 var bende ama çok yakıyor satacağım" dedi.Birkaç yorumum var ama suratımın şekli öyle bir değişiyor ki bir sempati duymadığımı anlamak imkansız yaniYaklaşık 10 gün sonra bir telefon İstanbul bayiiden bir abimiz arıyor "Halecim tüm bayiiler toplantıda seni seyrediyoruz ve seni Alfa Romeo satıcısı yapmaya karar verdik " dedi ve arkadan kahkahalar koptuAnlayacağınız gelen gizli müşteri imiş,öcünü fena aldı bizimkilerYine söylüyorum,bizim arabamız daha güzel ve daha özellikli

Edited by - halley on 12/10/2009  16:15:24

Dentist

Bana gelen bazı uyanık hastalar da muayene odasındaki şu fotoğrafı görünce kızdırmaya çalışıyorlar klasik Alfa karşıtı söylemlerle,ama ben oralı olmuyorum.
Register or Login" border=0>
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

CrazyRomeo156

Alfa'nın ayrıcalığı böyle olmalı demek ki.Ben alfamı satarken sürücüyü beğenmediğimden satmadım:)