Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yardım :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ejelibonum

Slm arkadaşlar dun nasıl oldu bilmiyorum ama kredi kartım ön cam ile ön gögüsün arasına kactı :) onu ordan nasıl cıkartırım bir fikri olan varmı?

Edit by agucba
D-6 Doğru konu başlığı seçin: Yardım istediğiniz mesajlarınızda, "ACİL YARDIM" veya "YARDIMA İHTİYACIM VAR" gibi başlıklar kullanmak yerine, sorunu kısaca belirten başlıkları kullanmalısınız. Düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işlemini etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

Gouki

Aynısı benim de başıma gelmişti. Bir siteye girmek için kimliğimi bıraktım misafir kartını alıp cama doğru fırlattım ve kart kayboldu :) Biraz kurcalayıp pes ettim o gün. Birkaç gün sonra baktığımda biraz ucu çıkmıştı bende o zaman çıkartabildim.

Alfadanadam

Bir tel ile sağa sola kurcalayın, bence kurtulur :)

ejelibonum

:) denedım ama ortada hic birsey yok artık benım arabamında bır kredi kartı var :)

Alfadanadam

quote:

:) denedım ama ortada hic birsey yok artık benım arabamında bır kredi kartı var :)

Fazla bir başına bırakmaya gelmez o zaman :)

webu

quote:

Slm arkadaşlar dun nasıl oldu bilmiyorum ama kredi kartım ön cam ile ön gögüsün arasına kactı :) onu ordan nasıl cıkartırım bir fikri olan varmı?

kartın limiti ne kadar acaba ? : ) banka ile görüşün derim : )
şaka bir yana , bir çubuğun ucuna yapışkanlı birsey yapıştırıp karta  ulaşıp çekmeyi filan deneseniz ..

ejelibonum

süper bir fikir deneyecegım hemen :)