Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

bu aracı tanıyan var mı?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

marauderjingo

kesinlikle kazasız ama ufak tefek sürtmeden dolayı boyalı olduğu iddia ediliyor. bütün bakımlar alfa milanoda yapılmış kayıtları varmış, aracı tanıyan bilen varsa yardımcı olabilir mi?

You are not allowed to view links. Register or Login

ayrıca progression versiyonunda klima ve cruise control dışında herhangi bir fark var mıdır?

Edited by - marauderjingo on 29/10/2009  00:14:46

asklepios

bildiğim kadarıyla;

progressionda, vdc(esp),asr,ebd v.s. yok.ayrıca hava yastığı sayısında da bi farklılık olabilir....

marauderjingo

mk2'lerde öyleymiş fakat mk1'lerde o saydıklarınız var diye duydum.

alperbatur

147 progressionlarda da vdc ve asr var, mesela benimkinde. hatta mp3 çalar da var çift bölgeli dijtal klima da, yanlızca hız sabitleyici, sunroof ve xenon yok benim 147de. ha bide döşemeler farklı oluyor.

Dentist

"Büyük bir kazası kesinlikle yoktur"deniliyor.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

ozi156

istanbul gibi bir yerdede surtmeden yada surtulmeden dolaşabilen bir arac da yoktur sanırım:)

marauderjingo

almışken distinctive alıyım diyorum.

bu arada internete koymadım ama benim 145'i de satıyorum. sene başlarında forumumuzun üyesi olan buğra'dan almıştım. hala hatasız kazasız ve boyasız duruyor. 1000 km önce triger, varyatör, yağ değişti, orjinal yaylarına geri dönüldü. üzerinde monroe reflex amortisörler var. hiçbir parçası tık demiyor, iç döşeme mükemmele yakın, sportivo gösterge paneli ve kapı kolları da ekstrası. araç tamamiyle kusursuz. satmamın sebebine gelirsek, geçenlerde kullanma fırsatı bulduğum 147'ye aşık olmam hazır durumum da müsaitken kısmetse temiz bir 147 almak istiyorum. aracına güvenen varsa takas da olabilir, dediğim gibi amaç 147 almak. varsa talibi arayın görüşelim. 0533 813 83 43. avrupa yakasında her yerde görüşebilirz.

bu konu da artık ikinci el bölümüne taşınmaya müsait oldu sanırım. konusu da değişebiliyorsa satılık hatasız 145 olarak değişebilir sayın admin ve moderatör abilerim.

marauderjingo

şurdan devam:

You are not allowed to view links. Register or Login