Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

bismillah

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aykut

bismillah dedim
2002 model 156 2.0 ts le 1. yılımızı doldurduk. aracımda hafif gıcırtı -ön düzenden- hafif sert debriyaj bazen ses yapan diskler dışında ciddi bi problem yok
yüksek süratlere zorlanmadan çıkıyorum otobanda eşim yokken

arabamı epeydir ihmal ettiğimi düşünüyordum bir ara 159 a niyetlendim . oturduk ailece 2 yıllık klakınma planında yeni araca yer olmadığını gördük ve güzel bir bakım yapıp 2 sene başımızın ağrımaması için gerekeni yapmaya karar verdik
bikaç yer gezdim bursada ne var ne yok diye herkez ayrı telden çaldı
bende aldım sazı elime
planımda neler var
8 ngk buji alındı
hava yağ plen filtreleri alındı
10 40 castrol yağ alındı
1 adet ateşleme bobini bosch -paslanma yapmış- alındı
ön düzen burç takımı ön ve arka anti roll bar burçları powerflex sipariş geçtim ebay den bekliyorum
ön amortisörler bilstein alındı
baskı balata ve dişlisi valeo alındı
ön arka fren diskleri alındı trw
ön arka balatalar alındı trw
kış lastikleri alındı

düzgün bi servis bulup lambda ile debimetreyi de ölçtürüp varsa sorun onunda çaresine baktırmayı düşünüyorum termostat mı sensör mü  artık neden bilmiyorum 90 dereceyi henüz geçemedim 50 70 arasındayız

bulabilsem kapı fitillerini de değiştiricem

kapı fitillerini kim satar bilen varsa lütfen bilgi versin
ayrıca bu kadar zahmete hazır giriyosun şunu da yaptır diyen arkadaşımız varsa fikirlerini bekliyorum

ottoman

Allah kolaylık versin

Aykut

teşekkürler

stromboli

Ebay den herhangi bir sorun olmadan getirtebiliyor musunuz parçaları. Ben de powerflex burçlarla donatmayı düşünüyorum da arabamı size ne kadara mâloldu bu powerflexler? Gelişmelerden haberdar ederseniz çok sevinirim.

Aykut

siparişi 175 paund kargo 20 paund toplam 500 lira
içerik ön takım full ön ve arka antiroll bar burçları

alfa147black

fiyatları ve nereden temin ettiğinizi yazmanız mümkün mü.güzel bir liste olmuş.

Aykut

8 ngk buji alındı 160 inegölde bayramoğlu tic
hava yağ plen filtreleri alındı otostarttan 40 lira civarı tuttu
10 40 castrol yağ alındı 80 lira heryerde var
1 adet ateşleme bobini bosch -paslanma yapmış- alındı 70 bayramoğlu
ön düzen burç takımı ön ve arka anti roll bar burçları powerflex sipariş geçtim ebay den bekliyorum 500 lira
ön amortisörler bilstein alındı 135 civarı tane otostart
baskı balata ve dişlisi valeo alındı 180 otostart
ön arka fren diskleri alındı trw 180 idi galiba hepsi otostart
ön arka balatalar alındı trw 100 civarı otostart
kış lastikleri alındı 500
otostart.com da 500 üstü %25
disk ve balata alındığında extra bi indirim olduğu için uygun oldu

umarım faydalı olur

serkan44

berb bende 146 için kapı fitili arıyordum servis 1200 tl fiyat çıkarmıştı.fakat sanayide camcıları gezerken tabi elimde fitilin bir parça numunesi ile bir camcıda fizim fitilin aynısı fakat damağı 5 mm.kısa fir fitil buldum tam uydu bire bir oldu.4 kapı 150 tl ye değiştim cam cıya sordum bu fitil yine lazım olursa hangi aracın diye avrupa raçlar için fitil dersen bu fitili verirler dedi.sizde oto camcıların dan bir sorun ben malatya da bulduysam siz hayli bulursunuz.1200 -150 =1050 lira kar,a geçtim.oto camcılarına mutlaka bakın bulacaksınız.

alfa147black

temin listesi için teşekkürler

pilotender

fiyatlar müthiş acaba bütün alışverişleri gelip inegöl'den mi yapsak? izmir'le kıyaslıyorum da...oh my goodness!!!

Aykut

neye ihtiyacınız varsa alabileceğim yollıyayım sorun değil

pilotender

quote:

neye ihtiyacınız varsa alabileceğim yollıyayım sorun değil

ilginize sonsuz teşekkürler Aykut Bey. Gecenlerde Alfa 156 mı sattım. O yuzden şimdilik ihtiyaç yok. İnşallah yeni bir alfa aldıgım zaman ihtiyaç olursa size danışırım öncelikle.