Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Volvo V50 - Alfa 159 SW

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Borracho

almanlar bu karsilastirmada volvo'yu galip etmisler. filmi ekte..

Passione

"159 SW Ti 1.8TBi Alfa Red.." 1. olmak için yetmemiş

Almanlar da saçmalarmış..
"centocinguantanove"

Borracho

sen önce dünyanın en güzel otomobili budur de alman olarak, sonra kutu volvo'yu 1. seç.. peh peh peh...nicht gut hans nicht gut..

marauderjingo

bu alfa'ların yakıt tüketiminin fabrika verilerini kafadan mı atıyolar anlamıyorum. nerden duyduysam dediklerinden fazla yakıyor. alfa'ya binen herkes gaza abanma ihtiyacı duyuyo sanırım.

junip

volvo 2.0 motor 136 hp, alfa 1.8 motor 200 hp ve volvo birinci ha :) şaka mı bu ya:))

TRUPHASE

Alman neyin cevabını düzgün vermiş ki bunu versin. En az 10 kere gittim o salak memlekete. Almanlar kadar aptal bir ırk olduğunu düşünmüyorum. Bir arabanın arkasında 1 km kuyruk yaparlar ama yanı boş olmasına rağmen geçip gitmezler. Bir konu hakkında fikrini alacağım son kişi bir almandır. Fakat diğer taraftan volvo kesinlikle kötü bir araç değildir. Alfaya binenin hep alfaya bindiğüi gibi volvonun da alıcısı sabittir. Kötü araba olmamasına karşın ne yazık ki çok sorunludur ve parçası çok pahalıdır.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Dentist

Bu sonuca ben de şaşırdım diyemeyeceğim doğrusu.Almanlar gerçekten de çoook ilginç insanlar...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Anıl

Bende birkaçkere Almanya'da bulundum, tek gördüğüm şey hataya tahammülleri olmaması ve mükemmeliyetçi olmalarıydı, Alfa belki buran elenmiştir...Almanya'da Alfa dedin mi,herkes uzak dur der
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB