Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_ozhan

Arkadan harika gözüküyor. Fakat çift egzost şimdiden şart. Tek olursa güzeliğe gölge düşer.
Ön taraf için yorum yapmak istemiyorum.
Profilden baktığımda. Gizki kapı kolu detayını saymazsak yeni Ford Fiesta'ya benzemiş gibi geldi bana.

Tek tek değil bir bütün olarak düşünürsem.  O kötü ön görüntü silmeye yetiyor tüm güzelliği. Tampon altındaki ızgaranın deliklerinin büyüklüğü çok göze batıyor. Kaputun scudeto'ya gelmeden bitmesi kötü görünüyor.  Mito'nun farlarını aynen alsalarmış çok daha iyi olurmuş.
Aslında saymaya gerek yok önden görünüş arabanın geri kalanına yakışmıyor.

Nicola Larini

Benim en çok hoşuma giden arkada "Giulietta" yazısının armanın altına yerleştirilmiş olması. Arabanın klasını yükselten bir hareket olmuş. Koltukları da nostaljiyi zarif çizgilerle birleştirmiş. 4 farklı motor seçeneği olması avantaj..bana göre 55000 den başlar fiyatı

carvalho

Giulietta deyince insanın gözü tabii You are not allowed to view links. Register or Login'i aramıyor değil.

Ölçek ekonomisi icat oldu estetik bozuldu :(

Gouki

"Golf Chaser", "Alfa Jetta" demiş İngilizler, ben onların yalancısıyım.

alperbatur

çok minik bir mito sürüş deneyimi bu yeni ön görünüşe bir anda kanımın ısınmasına sebep oldu.

canlı canlı daha güzel görüneceğine eminim.

agucba

///////////////

ozi156

bence guzel bir araç olcak ( bunu bekliyorduk) dizelini nişanlima buyuk ihtimalle alcaz,o da begendi:)

Passione

Çok güzel yaa video da, şeytan diyor ki sat 159'u al şundan.
"centocinguantanove"

zaferisgoren

YA ben mi ters geldim.
Bu fotoları buldum ama sonradan farkettim ki bunlar milano fotografı olarak konmus, ve bu topicte yerden yere vurulmus.
You are not allowed to view links. Register or Login

Bu fotograflardakidaki milano dedigimiz arabayla bu birinci sayfadaki photoshoplu giuletta farklı mı simdi?

Register or Login" border=0>

Edited by - zaferisgoren on 05/12/2009  23:40:09

Passione

Photoshopsuz biraz cansız duruyor ama öye berbat çekimler ben hayatımda görmedim resmen kötü çıksın diye çekilmiş o fotograflar.
"centocinguantanove"

ozi156

quote:

hocam bu da guzel arabada 159 un yeri ayri yawwww...156 dan sonraki aracim buyuk ihtimal 159 olcak...
arkadaşa delta aldik,onumden bir adam "ti" donanimli 159 dizel aldi 42000 eu yaa içim gitti valla:)

marauderjingo

resimdeki araçların yerden yüksekliği daha fazla, tek fark bu.

zaferisgoren

Wallpaper boyutunda giuliettalar;

ozi156

demekki alirken elimizde yaylar oyle gidecez:)
arabanin arkasinda krom süsler eksik sanki...krom bagaj alti citası nasil dururdu acaba!!!!

Dentist

Bence en az 147 lerdeki kadar yakışırdı.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Passione

quote:

quote:

hocam bu da guzel arabada 159 un yeri ayri yawwww...156 dan sonraki aracim buyuk ihtimal 159 olcak...
arkadaşa delta aldik,onumden bir adam "ti" donanimli 159 dizel aldi 42000 eu yaa içim gitti valla:)

Ben kendimden iyi baktığım 159'umu satacam ha? Allah göstermesin.
"centocinguantanove"

ozi156

ebayde satilir bence krom bagaj citasi ordan tamamlanir benim 156 yada duşunmustum sonra vazgectim ( aslinda piyasada da yoktu:)...arka ledler de guzel olmus led dizilisi birbirini takip ederse orginal olur bence...

Edited by - ozi156 on 06/12/2009  04:28:59

agucba

///////////////

ozi156

artik 3 km geriden rahatlikla tanilir:) süper olmuş..

agucba

///////////////

Borracho

bu da biraz daha uzun versiyonu videonun...

pulse

Tofaşın guilietta ile ilgili fiyat politikasını merak ediyorum açıkçası ..golf highline 1.4 tsi 49-50 civarı..A3  giriş donanım  1.4 t  54 civarı..donanım artınca 60 ve üstüne çıkıyor..53-54 civarı full 1.4 t delta satılıyor bildiğim kadarıyla..Rakam 60 civarı olursa bu segment için fazla olur bence.. Rakip olarak golf görülür inşallah ..

pulse

Pardon!  'giulietta'

ATA

Astra 1.4 baz donanımlısı 41.000TL den başlayacakmış.

Edited by - ATA on 11/12/2009  18:11:36
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

naxos

Alfa Zaten gecmişinden dolayı zor satılan ve zor tutulan bir arac eğer fiyatlar rakibi gözüyle bakılan golf veya A3 le aynı olup gecerse..
Bu forumda alacakların sayısına bakarız  sadece.Cok dengeli bir fiyat oluşturmak zorundalar.
Bu arada yeni Astrada hoş arac ama fiyatlar abartılı olmuş umarım bence Tofaş aynı hataya düşmez.
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok