Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2009 Almanya Otomobil Marka Memnuniyet Sıralama

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Passione

"J.D Power and Associates" adlı kurumun 2009 yılı için yaptığı araştırmanın grafiğini internette gezinirken buldum. Alfa Romeo resmen birincilik almış denebilir. Sizin de fikirlerinizi almak istedim bu durum hakkında.

Register or Login" border=0>

Daha detaylı bilgi isteyene:

You are not allowed to view links. Register or Login
"centocinguantanove"

kukart

daihatsu hemde avrupada ? ilginç acaba ekonomik falan da ondanmı yoksa başka sebeplermi var çünkü sonrasındaki araçlar üst seviye üst sınıf pahalı sınıf araçlar

leon285

paylaşım için tşk.ler alfa adına sevindirici haber, en çarpıcı olan da vw nin durumu halk arabası halkı ihmal etti sanırım

marauderjingo

alfa'nın almanyada şu durumda olması gerçekten trajikomik bir durum.

ATA

Şaşırdım. Şu an Almanya'da yaşamak istedim.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Alfadanadam

Daihatsu sorunsuzluğu ile ün yapmış bir marka. Yetkili servisler, Daihatsu'ların sadece periyodik bakım ya da kaza-hasar durumlarında servise geldiklerini söylüyor.

murat

hahahaha bombaymış ..Dayhatsunun özellikle kırmızı olanları çok memnum ediyomuş müşterilerini
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Passione

Yalnız Alfa Romeo ile ilgili bir cümle dahi edilmemiş nasıl bir garipliktir anlayamadım hala???
"centocinguantanove"

tunayaz

Müzmin depresif alfistilere bir iyi haber de benden .8C spider top gear tarafından yılın en güzel otomobili seçilmiş :).bkz.  You are not allowed to view links. Register or Login Romeo 8C Spider'a en güzel ödül!

cihan

alfalarımızı keşke almanya yollarında kullanabilseydik... her çukura girdiğimde içim yanıyor...

drcalibra

Ah sorma Alfalar asfalt arabası hem de güzel kaliteli asfaltı sever.Bildiğim kadarıyla avrupada alfa en çok almanyada kullanılıyor

Borracho

önemli haber...bu da bir donem bmw'den gelip alfanin basina gecen amcanin ozellikle saglamlık ve sorunsuzluk konularinda gercekten alfa'ya yol katettirebildigini gösteriyor. 1,5 sene aracımda tık yok. türkiye yollarında hem de..

Passione

Maaşallah diyelim o zaman. Bende gönül rahatlığıyla kullanabiliyorum aracımı. Daha nice rahat kullanımlı senelere
"centocinguantanove"

Alfonso

aslında daihatsu'nun durumunda şaşırılacak pek birşey yok. bir dönem valideye sirion almayı düşünmüş aracı araştırmıştım. mitsubishi'den, mazda'dan veya nissan'dan daha japon :) sorunsuzluğu oldukça ün yapmış, bakım masrafları oldukça düşük. kullanıcısını memnun etmeyecek hiçbir sebep göremiyorum. o fiyata o sınıfta alınabilecek birçok ün yapmış markadan çok daha iyi bir seçim aslında. performansıda rakiplerine göre daha iyi.

Alfist

Alfa sahiplerinin kendi araçlarını sahiplenmeleriyle ilgili... Özel bir ruhla araçlarına bağlı kalmalarıyla ilgili, diğer araçların bunu kuramadıklarını düşünüyorum.  Bu da memnuniyet düzeyini, her tür soruna, her tür moral bozucu soruna rağmen en üst noktalara çıkarıyor...