Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ocak 17 Abant Mangal Team!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BARLAS

Bu arada dün dönerken, yanlış hatırlamıyorsam Hendek civarında, karşı şeritte berbat bir kaza vardı; yolcu otobüsü devrilmişti ve 6-7 tane ambulans sürekli gidip geliyordu, çekiciler, polis yolu trafiğe kapatmıştı. Haberlerde falan gören oldu mu, umarım çok ağır bir bilançosu olmamıştır.. :(

Alfadanadam

quote:

İşin en komik tarafı, günde bilmem kaçbin ton kömür yakan fırından sorumlu arkadaşımızın, bir mangal yakmayı becerememesi idi. Ve hatta sen bankacısın olm yakamazsın, beceremezsin dediği Barlas etleri pişirmiş yemeye başlamışken, bu eleman hala dumanlar içindeki mangalı üflemeye devam ediyordu.

Müdür iyice yaşlandı artık, tam hatırlayamıyor hadiseleri. Sercan'ıma bile destek verdi benim mangal bizim pişirme işlerinden sonra. Sercan'ım şahittir :)

admin

ee tabi en son sen yakarsan, en son köz de senin mangal da kalır.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Dentist

quote:

evet murat abı herkesın damak zevkını bılemeyız.. kımısı yapmak ıstemez kımısı ıster kımısı yer kımısı yemez... herkes pazar günün ki mangal olayını kendi kafasına göre alsın derım cünkü sonra sıkıntı yaşarız hem para pul mevzusu karışmaz ki aramızda hic bi zaman problem olan bir şey olmadı bu, hem kimse aç kalmaz, hemde cok daha zevklı olur cünkü mesela murat abı o mangalı nasıl yakıcaksın sen görücem kimler hanımına yaktırıcak veya yardım alıcak falan büyük eglence var söylym :)

İlk kimin mangalı yandı ve sucukları afiyetle yemeğe başladı?
El cevap;sitemizin nadide 147 si sahibi bendeniz...
Demek ki diş konusundaki el becerim bu alanda da işe yaradı.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

oeralp

Arkadaslar tekrar tekrar hepinizden ozur diliyorum  cem ve bulent abiyle gorustuk ama burdanda yazayim istedim, aksilikten gelemedim. SImdide irandayim insallah bi hafta sonra donucem. Gorusmek uzere yakin zamanda umarim.

AlfistiKerem

Resimlerden de anlaşılıyor ki,çok güzel bir gezi olmuş.Malum cenazemiz vardı ,defnettik.Bu akşam döndüm.Bugün öğlen Abant kavşağından geçerken iç geçirdim resmen.Napalım kısmet başka organizasyonaymış.Bülent abi her zamanki gibi ortalığı kasıp kavurmuşsun

Dentist

quote:

VE BOMBA...

Register or Login" border=0>

Ne mutlu bize ki böyle güleryüzlü,neşeli ve espri kaynağı bir moderatörümüz var.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Alfadanadam

Aman abi canlandırmayalım şu fotoyu böyle yaparak. Bırakalım tarihteki yerini kalsın. İlişmeyelim :)

kızılırmak

Gelemedik üzgünüz ,,
Fotolar çok Harıka elinize sağlık
iyi eğlenmişsiniz fotolardan belli ,önerim Abanta iyice karyadığında bir daha gidelim biz gidemeyenler için bir daha organize olsak ?????

omeroguz

Katılamadığım çok nadir organizasyonlardan biri daha güzel ve her zamanki gibi samimi bir ortamda geçmiş.

Bu arada Alfadankıvıran adama bittim ama :)

Dentist

Belki bir sürpriz yapar da son anda katılırsın diye ,seni düşünerek ,malzemeleri bol bol almıştık biz de Ömer.
Arta kalan etlerle bir hafta evde idare ederiz inan ki...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

omeroguz

Kendimce önemli bir mazeretim olmasa biliyorsun ne sizi, nede benim için ayırdığın nevaleyi rahat bırakırdım ama ne yapalım abi bazen böyle oluyor arada

burcintun

Mükemmel bir haftasonu kaçamağı süpersiniz bize de böyle bakmak kalıyor işte.