Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Toplu plasti-dip Alımı yapalımmı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

naxos

Bildiğiniz gibi Başkan kardeşimiz bu uygulamaları cok rahat yapmakta ve uzun süredir kullandıgından dolayı guvenırlılıgıde test edilmiş oldu,bende uzun zamandır almak istiyorum özellikle tampon altını ve jantları kaplamak için.

Bildiğiniz gibi  Firma  You are not allowed to view links. Register or Login bu ve merkezi izmirde ve orda Bizim Ata kardeşimiz var onun aracılıgıyla bu ürünleri toplu alım yaptırabiliriz diye düşünüyorum eğer yeterli sayıya ulaşırsak firmadan cok daha uyguna alabiliriz.

Atanın'da bize bu konuda yardımcı olabileciğini düşünüyorum cünki firma zaten tanıdıgı

Ben toplamda  2 siyah 2 beyaz istiyorum
Listeyi oluşturalım ona göre 20 adet falan bulursak Ata'da bızım adımıza konuşup pazarlık yapabilir bu sayede

Siyah---------Beyaz-------
1-Soner Demirtas          2             2
2-.
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

fevkalbeser12

Bende alıcam eğer bi aksilik olmazsa Atayla cumartesi günü buluşucaz. Ordan daha kesin bi bilgi veririz size.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Keox

fiyatları nedirki bunların acaba

fevkalbeser12

Sonerin dediği sitede bi 1 kutu sprey 400 ml 58 liradan satılıyor.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ATA

Aynen, henüz firma sahibi ile direkt konuşmadım ama toplu alıma gidersek  yardımcı olmasını isteyeceğim kendisinden.

Edited by - ATA on 29/02/2012  01:53:25
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Anıl

Ben yurtdışı alımı araştırdım,spreylerin fiyatı 8 dolar yani 15TL bile değil ama kargo pahalı. Herneyse malın fiyatı bu olunca bence getiren arkadaş sağlam kar ediyor bu fiyattan, bu tür ürünlerde olduğu gibi ilk çıktığı zamanda ve tutulduğu dönemde sağlam fiyata satış yapıyorlar,zaman geçince neredeyse fiyat bedavaya yakın oluyor. İşin özü bence beklemek lazım derim!
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Baskan

Bu fiyatlandırmayı 2 ay önceden hesapladık ancak işler dediğiniz gibi olmuyor, olsaydı bizde getirtecektik.
Öncelikle az alımlarda kargo ücreti darbe vuruyor, toplu alımlarda kargo ücreti kurtarıyor ancak bu seferde gümrüğe takılıyor vergi veriyorsunuz buda yetmiyor yanıcı ve parlayıcı sınıfına girdiği için kargo iletişiminde zorluk çıkarılıyor.

Anıl

Bende yurtdışından bu zamana kadar birsürü parça getirdim,mevzuyu biliyorum.Ben zaten tüketici olarak alımı bahsetmiyorum,sonuçta bunu getiren şirketin gümrük-kargo vs gibi maliyeti ile karını içine eklese 25-30TL gibi bir fiyat olur,bana göre bu yüzden zamanla fiyatı düşecek.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Baskan

inşallah fiyatı düşer, çünkü ilk satmaya başladıklarında sprey tüplerin adet fiyatları 40TL' idi, şuanda 58TL..

Robbie

bir tüpe 4 jant boyanabiliyormu ?
147 1.6 TS Distinctive 2006

fevkalbeser12

Sanırım Başkan 2 tüple boyamıştı ama yanlış da hatırlıyor olabilirim.
                         jeremy clarkson

enginkablan

Füme veya koyu gri olsa hem jantlara girişeceğim ama siyah için çekincelerim var. Artık Sonerden sonra siyahın nasıl durduğuna bakacağız.
Eski araç: Giulietta 1.4 TB
120HP Distinctive

Fatihob

Plastidip güzel bir malzeme geri dönüşüde oluyor ama bundan 9 ay önce kuzenin jantları boyadık ve üstünden 3-4 ay geçtikten sonra sökmeye çalıştık sökemedik artık iice yerine oturmustu..Sökülmüyor değil ama çok zor sökülüyor ufak 1cmlik parçalar halinde sökülüyor ki oda çekilcek işkence değil..Ayrıca ya biz iyi atamadık(ki çok ince uğraşmadık) yada jantta olmasından dolayı ara ara soyuldu  ve üstüne bi kat daha attık soyulan yerlere..Bu uyarıyı yapayim benim gözlemlediğim plastidip janttan zor sökülüyor..Hani 3-5 ay takılım sonra çıkartırım diye düşünürseniz bence biraz daha araştırın..Ama onun dısında plastik bi kaç bişi daha boyadım ve 1-2 ay geçtikten sonra çok zorlanmadan sökebildim..Spoiler,scudetto falan boyamak için ideal..Hatta iç kısımda soyulan,deforme olan yerler içinde kullanışlı olabilir..
Diğer bi gözlemlediğimde Başkan'ın dediği gibi geri dönüşü olan bişi..Hani hemen sıkıp yok olmadı bu sökeyim bunu dersenir zorlanmadan sökülüyor..Ufak teker surası kırmızı olsa burası siyah olsa nasıl dururdu diye düşündüğünüz yerler varsa alıp denenebilir..

Bizimde kuzenin jantta soyulan yerleri boyamak için siyaha ihtiyacımız var tabi yakın zaman içinde sipariş olursa siteden.Yoksa kendimiz sipraiş vercez.
..

Keox

quote:

quote:

quote:

Plastidip güzel bir malzeme geri dönüşüde oluyor ama bundan 9 ay önce kuzenin jantları boyadık ve üstünden 3-4 ay geçtikten sonra sökmeye çalıştık sökemedik artık iice yerine oturmustu..Sökülmüyor değil ama çok zor sökülüyor ufak 1cmlik parçalar halinde sökülüyor ki oda çekilcek işkence değil..Ayrıca ya biz iyi atamadık(ki çok ince uğraşmadık) yada jantta olmasından dolayı ara ara soyuldu  ve üstüne bi kat daha attık soyulan yerlere..Bu uyarıyı yapayim benim gözlemlediğim plastidip janttan zor sökülüyor..Hani 3-5 ay takılım sonra çıkartırım diye düşünürseniz bence biraz daha araştırın..Ama onun dısında plastik bi kaç bişi daha boyadım ve 1-2 ay geçtikten sonra çok zorlanmadan sökebildim..Spoiler,scudetto falan boyamak için ideal..Hatta iç kısımda soyulan,deforme olan yerler içinde kullanışlı olabilir..
Diğer bi gözlemlediğimde Başkan'ın dediği gibi geri dönüşü olan bişi..Hani hemen sıkıp yok olmadı bu sökeyim bunu dersenir zorlanmadan sökülüyor..Ufak teker surası kırmızı olsa burası siyah olsa nasıl dururdu diye düşündüğünüz yerler varsa alıp denenebilir..

Bizimde kuzenin jantta soyulan yerleri boyamak için siyaha ihtiyacımız var tabi yakın zaman içinde sipariş olursa siteden.Yoksa kendimiz sipraiş vercez.

sökülmeme sebebi şu olabilir. plasti-dip i kullanmadan önce yüzeyin temiz olması ufak tefek çizik yıpranma vs gibi şeyler var ise güzelce temizlenip zımpara vs gibi yöntemlerle yüzeyin pürüzsüz hale getirilirse hem sökerken hemde yaptığınızda daha güzel bir görünüm sağlar.
ben plasti-dip kullanmadım ama boya vernikleme vs baba mesleği mantık yine aynı olmalı.

Bir yöntem daha sökerken parçaları kalıyorsa sentetik tinere bastırılmış bir bezin bir süre üzerinde bekletilip silerekte çıkartıla bilir sentetik tiner yanız bilmiyorsam plastik düşmanıdır.

Bu konuda yanlışım var ise düzeltirseniz sevinirim.

tunerviper

quote:

quote:

quote:

quote:

sökülmeme sebebi şu olabilir. plasti-dip i kullanmadan önce yüzeyin temiz olması ufak tefek çizik yıpranma vs gibi şeyler var ise güzelce temizlenip zımpara vs gibi yöntemlerle yüzeyin pürüzsüz hale getirilirse hem sökerken hemde yaptığınızda daha güzel bir görünüm sağlar.
ben plasti-dip kullanmadım ama boya vernikleme vs baba mesleği mantık yine aynı olmalı.

Bir yöntem daha sökerken parçaları kalıyorsa sentetik tinere bastırılmış bir bezin bir süre üzerinde bekletilip silerekte çıkartıla bilir sentetik tiner yanız bilmiyorsam plastik düşmanıdır.

Selülözik tiner plastik düşmanıdır.Sentetik bir şey yapmaz ama çok zor çıkartır.
Turbo Twin Spark

Baskan

Ayna kapağındaki plastidip'i sökerken video çekmiştim, aradım ancak bulamadım. Çok kolay söküldüğünü anlatacaktım.

Keox

quote:

[/quote]
[/quote]
[/quote]

Selülözik tiner plastik düşmanıdır.Sentetik bir şey yapmaz ama çok zor çıkartır.
[/quote]

haklısın hocam bende yazarken kararsız kalmıştım sentetikmi selülozikmi diye düzelttiğin için teşekkür ederim.