0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
quote: Orjinal katologdan isteyince liste fiyatı 225YTL olarak çıkıyor. Yetkili Servisten istediğiniz taktirde siparişlerde getiyorlar.Bu arada ayarlı olanlar gerçeten ne işe yarıyor? Tek parça olması dirençi yükseltmez mi?Edited by - 147TI on 05/11/2007 09:51:44
quote: peki birşey sorucam....kule gergisi takilmiş bir araçla örneğin sol taraftan tam jant hizasindan sıkı bir darbe yediniz ya da bir tümsekte jantı kıracak kadar sert bir darbe aldiniz...e bunu direk olarak diğer tarafa da yansitmiyormu? hatta şaseye bağlandiği için direk şasede minimal de olsa bir oynama olmuyormu?
quote: Momolar ayarsız. Ayarlı olanların farkı ne bilmiyorum bu aradaKeşke bulabilsek de arka içinde kule gergisi alabilsek.Bir sitede görmüştüm ama şimdi bulamıyorum malesef
quote: ama OMP ralliye yönelik üretimde bulunduğu için bana omp hep daha sağlam dha iyi olduğu kanısı veriyor..
quote: quote: ama OMP ralliye yönelik üretimde bulunduğu için bana omp hep daha sağlam dha iyi olduğu kanısı veriyor..Ama diğeri amatör işi Momo değil ki, Momo'nun profesyonel serisi momo-corse. Yanlış mı biliyorum?