Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Turbo timer

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

Seni ileride cok rahatsiz edicem fatih  :) aksam karar veririm sanirim timer isine.

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk 4

Alper

Alacağım şey bu.

Herşeyi bu ekran üzerinden izleyebiliyorsun.

Bunun en büyük faydası ve farklılaştıran durumu alarmının olması.

Ki bu bence en önemlisi.

You are not allowed to view links. Register or Login

ozoozo

Valla en son 5. Sayfaya kadar okuyabildim , eve gidince ayrintili arastiracagim, yalniz biraz karisik geldi opsiyon listesi,ek sensorler falan ayrintili ve dikkatli okumam gerekecek ve aklimdan bir sey gecti giu nun orta konsola bunu monte ettirebilirmiyiz acaba ? Hem o kapakli bolum bende hic kullanilmiyor , hem bir ekran gelir hemde degerleri okurum hos durur.

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk 4

Alper

Bence orta kapığın olduğu yeri iptal edip gösterge tablosu yaptırabilirsin.
Bunu da Fiberden yaptırırsın ki teyp ünitesinin olduğu yer ne renk ise ona göre boyatırsın.
Mis gibi olur.
Çok zor birşey değil yani.

Fatihob

Eğer kapaklı yere koydurtabilirsen süper olur. Onun dışındaki yerler için delmek veya kesmek lazım. Hakan abiyle benim arabaya çok baktık ama delmeye kıyamadık, delmedende koyabilceğimiz bi boşluk yoktu.

Ek sensör olayına takılma. Hakan abinin bu Maxidisplayi sana linkini yolladıgım Greddy gibi bişi hatta daha gelişmişi. Görmek istediğin 8 tane şeyi Hakan abiye söylüyorsu o bu ekranın içine entegre ediyor anlık izeleyebiliyorsun 8 göstergeyide. Ayrıca peak değerleri vs koyuyorsun ötüyor yanığ sönüyor falan. Eğer yer ayarlanırsa Hakan abinin yaptıgı çok daha mantıklı ve işlevsel ;)
..

ozoozo

Ki hakan beyin yaptığı tam benim aradığım gibi bir şey olur ve o kapaklı yere hayalini kurduğum ekran olayınıda bitirmiş olurum süper olur , kendisine nasıl ulaşabilirim acaba ve ben ankarada olduğum için nasıl halledebilirim acaba bu işi , montajı falan sonuç olarak hepsine ayrı ayrı bağlanması gerekiyor sanırım. O kapaklı yere hakan beyin Maxidisplay "kocaman" diye sattığı lcd ekran tam oturur mu acaba.

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
Ki hakan beyin yaptığı tam benim aradığım gibi bir şey olur ve o kapaklı yere hayalini kurduğum ekran olayınıda bitirmiş olurum süper olur , kendisine nasıl ulaşabilirim acaba ve ben ankarada olduğum için nasıl halledebilirim acaba bu işi , montajı falan sonuç olarak hepsine ayrı ayrı bağlanması gerekiyor sanırım. O kapaklı yere hakan beyin Maxidisplay "kocaman" diye sattığı lcd ekran tam oturur mu acaba.
Ekranı oraya oturtmayacaksın zaten
Sen oraya bir fiber yaptıracaksın bu artık senin tamamen zevkine kalmış birşey.
Peu 207 - 307 lerde falan mesela orada bir ekran var onun tarzında.
Bu ekrana göre oraya şekil verecekler.
Bu ekranı da oturtacaksın oraya mis gibi bu kadar.
Bağlantıları zaten Hakan abi yapmıyor sana o kargolar ürünleri sen Ankara da bu işlerle uğraşan bir elektrikçiye yaptırırsın.