Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 8C kırmızı :) Ti jant

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATA

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

fevkalbeser12

Alper çok tehlikeli hareketler bunlar:) heyecanla ve merakla bekliyorum:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Emre Sezen

sadece boya bile şimdilik cok fark katacak  :yukari-ok: senin jantların zaten güzel, dediğin gibi hemen ti takmana gerek yok, bu haliyle bile dolduruyor gayet güzel, hiç janta dokunma bence şimdilik, orijinal renginde kalsın jantlar.  :yukari-ok:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Emre Sezen

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

egeozal1

Aklıma girmeyin abilerim vallahi eve bu renk yapcam he :D

Calibra

You are not allowed to view links. Register or Login
Aklıma girmeyin abilerim vallahi eve bu renk yapcam he :D

Sakin ol şampiyon :)

8C kırmızısı ve 18" jant ikilisi harika olur gibi görünüyor.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

egeozal1

Alper abi aklıma giriyorlar. :) Jant lastik için bütçe gelir gider hesaplaması yapıp bu durumu çıkarabilir miyiz diye hesap yapmalı. Durum uygun olursa haftaya yeni jant lastikle aranızdayım. Yay işi olmayacak galiba bende Mahmut abi gibi kullanabilirim. Belki seneye yaylarız. Malum çok çok yüksek durursa elbette önceye alacağız yayı ama aman aman durmaz diye düşünüyorum. :). Jantları direkt taktırıp 2-3 hafta sonra vuruk için kaporta boyaya gidecek şu soket işini de halletmeli. Bir yanıyor bir sönüyor motor control system failure diyip sinirimi bozuyor bunu tabii her 3 çalıştırıştan birinde veya yüklenince yapıyor sizce soketten mi ben öyle düşünüyorum. :)

Veloce

Alper abi aklıma giriyorlar. :) Jant lastik için bütçe gelir gider hesaplaması yapıp bu durumu çıkarabilir miyiz diye hesap yapmalı. Durum uygun olursa haftaya yeni jant lastikle aranızdayım. Yay işi olmayacak galiba bende Mahmut abi gibi kullanabilirim. Belki seneye yaylarız. Malum çok çok yüksek durursa elbette önceye alacağız yayı ama aman aman durmaz diye düşünüyorum. :). Jantları direkt taktırıp 2-3 hafta sonra vuruk için kaporta boyaya gidecek şu soket işini de halletmeli. Bir yanıyor bir sönüyor motor control system failure diyip sinirimi bozuyor bunu tabii her 3 çalıştırıştan birinde veya yüklenince yapıyor sizce soketten mi ben öyle düşünüyorum. :)

Soket vs. bu şekilde arıza vermez. Dua et fazla masraflı birşey olmasın... Acilen bilgisayara bağlanması şart.

egeozal1

Yapma be abi. Daha yeni servisten çıktı bu araba ne yapacağız biz bu Alfayla :'(

Veloce

Yapma be abi. Daha yeni servisten çıktı bu araba ne yapacağız biz bu Alfayla :'(

Çok basit birşey de olabilir. Heyecan yapma hemen. Ama sizin aracın km'de ve modelde araçta bunun olması da garip..

egeozal1

Çok basit birşey de olabilir. Heyecan yapma hemen. Ama sizin aracın km'de ve modelde araçta bunun olması da garip..
Servise girmeden bir sıkıntısı yoktu. Hiç bir şekilde ışık yakmıyordu servisten çıkınca yanması çok garip :o

cem meric

Şeytan uzak dur ....  >:D
Benimde aklımın en dip yerlerinde gezen düşünceler bunlar ama gün yüzüne çıkıyor gibi...
Jantlara dokunmam ben çok seviyorum fakat renk muhteşem durmuş,Kırmızı olmaz ise mavi'de olabilir durumu biraz toparlamak lazım.  :)

Alper

Alper çok tehlikeli hareketler bunlar:) heyecanla ve merakla bekliyorum:)
Bakalım giriştik bir işe :)
Bende daha da çok heyecan var :)
Satmaktan vazgeçtiysem yeni bir otomobil sahibi olma duygusunu tadayım bari Alfamda :)

Alper

sadece boya bile şimdilik cok fark katacak  :yukari-ok: senin jantların zaten güzel, dediğin gibi hemen ti takmana gerek yok, bu haliyle bile dolduruyor gayet güzel, hiç janta dokunma bence şimdilik, orijinal renginde kalsın jantlar.  :yukari-ok:
İlk iş marşbiyel ve ön tampon eki olacak.
Onları tamamlayıp direk boya işine soyulacağım.
Hoş elimde Seat Cupra Lipi var ama nasıl durur bakmak gerek.
Jantları değiştirmeyi hemen düşünmüyorum çünkü zaten çok beğeniyorum.
Fren sistemi değiştiğinde zaten artık 16 takamayacağım için bunlar kışlık olur 18 yada 19 ları da artık yazlık yaparım diyorum :)

Alper

Şeytan uzak dur ....  >:D
Benimde aklımın en dip yerlerinde gezen düşünceler bunlar ama gün yüzüne çıkıyor gibi...
Jantlara dokunmam ben çok seviyorum fakat renk muhteşem durmuş,Kırmızı olmaz ise mavi'de olabilir durumu biraz toparlamak lazım.  :)
Cem aklında varsa giriş abi :)

FB10ur

Alper yıkım yapıcaksın resmen bu nedir yahu :)

mahoretti

töbe töbe..... sokmayın şöyle şeyleri insanın aklına kulağına gözüne.... töbe töbe......

TRSemih

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

sbk0655

ismet

alper renk on numara olmuş. jant rengi konusunda bu koyu renk güzel dursa da çekicilik açısından @veloce'a (bu arada velos diye mi okunuyor?) katılıyorum, açık renk albenisini arttırır. bu yukardaki resimdeki araca bir bagaj spoiler'i eklemek lazım bence, şöyle kısa zarif bir şey.

jant konusu ise muallak, boyattıktan sonra bu jantlarla resmini koyarsın sonra iki aracı karşılaştırırız. kişisel fikrim ti jantların on numara olduğu yönünde ama maliyet de büyük etken.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

egeozal1

8)

Semih abi taktırdın mı? :o Fotoshop mu? :D

TRSemih

fotoşok Ege. luce di amalfi'de nasıl duracağını merak ettim. etmez olaydım :D

@L3v1@th@n: bahsedilen yukarıdaki araç benim olansa, spoiler mevcut.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

egeozal1

Abi benim araçta da bi fotoshop yapabilir misin? :) Kullanmayı bilmiyorum be yazlıkta bilgisayar yok hemde  :)

ismet

@TRSemih; senin aracın fotoşop resmini göremiyorum maalesef. alper'in araç için demiştim, daha doğrusu ilk resimdeki spoiler olmayan kırmızı araç için
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

erdem1904

18-19 inç gibi duruyor :) Bende dönebilirim bu janta ...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2