Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 Ön Panel Alkantara Kaplama

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

Ya arkadaşlar ben diyorum ki bizim 2 gösterge arasındaki boşluk varya oraya benim araç selespeed olduğu için vitesin kaçta olduğunun küçük bir ekranda gösteriyor ya hani deri kaplama yaptırırken oraya vitesin kaçta olduğunu gösteren bir ekran koysak ( koyulabilir mi? ) nasıl oradaki ekrandaki görüntüyü yukarıya alırım ?

Register or Login" border=0>

Edited by - alpermusa on 16/01/2012  08:47:15

ATA

Dash shift led iye bir zımbırtı var, mario desing kullanmış.

Videoda ki motor sesine tapıyorum ayrıca

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

adnan.geyik

Çok güzel görünüyor...
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

Anıl

quote:

Dash shift led iye bir zımbırtı var, mario desing kullanmış.

Videoda ki motor sesine tapıyorum ayrıca

Konuyla alakasız ama sanırım bu GTA'da düz boru var,egzoz sesi öyle gösteriyor.
Göstergeye gelirsek düz vites tamamda,SS'de bu tetikleme nasıl olur? Birde üst tarafa alınırken,kablo oraya nereden çıkacak?Göresllik anlamında!
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Alper

Ata gönderdiğin videodaki GTA ya cidden vuruldum varya
Hatta bir ara kafaya koymuştum aracı al git bulgaristana GTA motoru koydur zaten selespeed bide ona GTA SS şanzımanı koy varyaa deli olur ama ruhsata işlenemez işte muayenede anlamayacaklarını bilsem aslında yapılmayacak iş değil ama işte derler ya yemez diye :)

O göstergeyi getirtebilir miyiz yaa bide o ekran var birtane aracın tüm verilerini anlık olarak gösteriyor
Takılırlar mı acaba gümrüğe ???
Ekranı da üfleme yerlerinin önüne koyarım deri kaplanırken ona göre bir dizayn yapılın o 3 göstergeyi de üçgen olacak şekilde biri altta 2 si üstte göstergelerin arasına
Şuan kafamda kurmaya çalışıyorum sadece :) mazur görün arkadaşlar.

Ürünler de şunlar ;
You are not allowed to view links. Register or Login
Bide bu videodaki Atanında paylaştığı 3 lü gösterge seti
You are not allowed to view links. Register or Login

Buarada az önce kuzene gittim onun eşi derici ve laf arasında aklıma geldi bir anda yandı ışık :)
Ulan senin oradan deri ayarlayalım benim araca gerçek deri ee dedi benim aracı deri kaplatıcam :)
şaştı kaldı iyi dedi bu hafta fuar var dedi haftaya gel dükkana beğen renk falan al dedi :)
ne kadar gider ben anlamam ama dedi işte ölçeriz bakarız falan

Peki ben şimdi gerçek deriyi alsam bunu nerede uygulatabilirim :) herhalde ArtCar uygulama yapmaz gibi geliyor bana :( derisi benden işçiliği onlardan olsa süper olur ama hemde gerçek deri mükemmel olur kapıları ve tavanıda yaptırırım :)

Edited by - alpermusa on 16/01/2012  23:34:04

tolga_ozhan

Gerçek deriyi kıvrımlı yüzeye oturtmak hayli güçtür. Bunun işçiliğini kabul edeceklerini sanmam. Uygulansa bile çok fazla ek yeri ve dikiş yeri olacaktır o zamanda çok karmaşık bir görüntü oluşur.