Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

164 super tb v6 parçaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kyenipazar

sevgili arkadaşlar , aracımı emanet bıraktığım atölyede şoför tarafındaki ön farı kırmışlar.
çıkma ya da yeni nerede bulabilirim , turgay ustada mevcut değil.

164 ile ilgili her türlü parça aslında alabilirim , yedek durması amacıyla.
desteğinizi bekliyorum , şimdiden teşekkürler.

milano 75

kamelya oto var aksarayda,kevser hanım var,75 için bikaç alışverişim oldu,esnaflığını sevdim.googleda aratın.75 için far sorduğumda ellerinde kalmadığını,istersem yurtdışından çıkma getirtebileceğini söylemişti.bugün ordaydım,1.5 ay önce aldığım ve kullanmadığım şaft kaplin takozunu sorgusuz distiribitör kapaklarıyla değişip aradaki farkı nakit verdi.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

sbk0655

Karistiriyorsam kusura bakmayın ama başka bir konuda iş için aracı satacaginizi yazmışsınız burada da far dışında mevcut yedek parçaları almaktan bahsetmissiniz, pek anlam veremedim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kyenipazar

Evet haklısınız aracı satmak aklımda var ama olur da kullanmaya devam edersem diye bulabileceğim iyi yedek parçaları kaçırmak istemiyorum ,çünkü satmazsam evladiyelik tutmak istiyorum.

kyenipazar

kamelya oto bilgisi için teşekkürler , arayacağım.

kyenipazar

evet kamelya otoda varmış. bu farın fiyatları çok ilginç ebayde 50 euro da var orijinal çıkma , 110 eur da var yine orijinal çıkma. bakalım kamelyadan alacağız sanırım.

milano 75

eski alfaların parça fiyatları ebayde çok değişken,bazıları burdaki sıfır fiyatını geçer.sıfır magnetti 75 farı 200 tl,ebayde en dandik çıkma  50 euro.kevser hanım ilgili düzgün bi satıcı.hatta bulamadığın parçaları y.dışı sıfır çıkma getirtiriz demişti.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum