Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfa 940 low plus teyplere ses entegresi üzerinden aux bağlantısı yapma

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yılmaz34

arkadaşlar entegreye aux bağlantısı tarifi içeren bir doküman hazırladım, bu zaten yapılan bir uygulama, preamfi entegresinin bacaklarına aux kablosu yapmak istediğiniz bir kablonun sağ sol ve şase uçlarını lehimliyorsunuz ve entegreye direk olarak ses sinyali gönderiyorsunuz, gayet temiz güzel bir ses alıyorsunuz, cd netliğinde diyebilirim, yalnız telefona takıp çıkarırken az bişey çat pat sesi yapabiliyor, onun içinde kontağı çevirmeden soketi telefona yada mp3 çalarınıza takın ses yapmasın, yine aux kullanacağınız zaman radyonun sesini tamamen kısın ve mute konumuna getirin ses karışmasın, yada teybi açmadan kullanın(en iyisi bu), kontağı çevirdiğinizde teybi açmadan aux kullanabiliyorsunuz, ses ayarını telefonunuzdan yapıyorsunuz zaten teybin ses düğmesi kullanılmıyor bu çözümde, kısacası ufak tefek dezavantajlarına karşın ucuz, neredeyse bedava güzel bir çözüm ve benim gibi aux girişine çok ihtiyaç duyan birini yeterince tatmin etti,  resimleri küçültmek istemediğim için boyutu büyük oldu(600 mb) fakat rar ile sıkıştırıp 90 mb ye düşürdüm, ilerde gerekirse farklı bir şekilde düzenleriz şimdilik idare edin bunla, gerekli açıklamaları da yaptım, teyp söküldükten sonra kod istemedi bunu belirteyim, gözünüz de korkmasın gayet kolay biraz eli yatkın olanlar kolayca yapacaktır, hadi kolay gelsin..

doküman indirme linkleri;
Dosyaya buradan erişebilirsiniz:
alfa 940 low plus aux.rar
You are not allowed to view links. Register or Login

ihsany

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

alfacan

Alfista35

dosyayı indirmeye başladım,teşekkürler paylaştığınız için. bu arada alfa 940 low plus dediğimiz hangi araç modellerindeki teypleri kapsıyor? google'dan biraz baktım ama emin olamadım  :)

Not: dosyaları keşke direk resim formatında atsaydınız. ben wordde açamadım
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

yılmaz34

giulietta nın ilk yıllatında low pluslar var ama tahminen bosch üretimi tüm teyplerinde(giulietta da sanırım üç çeşit bosch teyp  var) aynı uygulama yapılabilir, hatta ve hatta tüm oto teyplerine yapabilirsiniz bunu, yapılacak şey  teybin soğutucu bloğunu teyp kartından çıkarıp (preamfi çipi soğutucunun içine gömülüyor, bilgisayar işlemcisi gibi, amaç ısınan çipi soğutmak, dışardan çipin sadece bacaklarını görebiliyorsunuz) hangi entegre cipinin kullanıldığını bulmak(çip üzerinde kodu yazıyor), sonra entegre kodunu yanına datasheed yazarak entrgrenin şemasını internette bulmak, şemadan ses giriş bacaklarını tespit edip lehim işlemini yapmak, işlem basit aslında, teybinizin modelini teyp kitapçığından yada sökerek öğrenebilirsiniz, dökümana gelince, bilgisayarda word formatında hazırlamıştım, sıkıştırmadan önce android tekefonumdan da içeriğini görebiliyordum, sadece resimlerle anlaşılmaz diye anlatarak word şeklinde yaptım, azönce rardan açtığımda görüntüleyemedim telefonda, bilgisayardan bi deneyin açılması lazım

yılmaz34

dosyayı indirmeye başladım,teşekkürler paylaştığınız için. bu arada alfa 940 low plus dediğimiz hangi araç modellerindeki teypleri kapsıyor? google'dan biraz baktım ama emin olamadım  :)

Not: dosyaları keşke direk resim formatında atsaydınız. ben wordde açamadım
bilgisayarda da açamazsanız yazın buraya bir çözüm bulayım