Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Dunlop 215-45-17 87W LM403 sıfır 185 Tl

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muratözdemir

Arkadaşlar 3 takım Dunlop 215-45-17 87W LM703 sıfır lastik takımı var.
İsteyen olursa ayırttırıcam önümüzdeki hafta için.
Ama en kısa sürede isteyenler varsa haber verirlerse iyi olur. Ona göre söylerim.
Aksi taktirde başkalarına yönlendiririm. Hiçbir karım yok sadece uygun fiyat oldugu icin lastik arayan varsa yardımcı olmak amacındayım.
185 Tl fiyatı. Normal satış fiyatı 230-240 Tl
lastikstore.com  çok yakın bir arkadaşımın. Önce bana söyledi. Bi takım biz aldık. Geriye 3 takım kaldı.

alfacan

Ben bu lastikleri 1 yıl kullandım lanet ettim . Çok ama çok kötü bir lastikti.
Olmayacak yerde viraj dönerken arabanın arkası kaymıştı toparlıyamamıştım.

Hatırladığım kadarıyla aynı şekilde You are not allowed to view links. Register or Login abide memnun değildi.

alperuzi

Ben şahsen kullanmadım ama admini olduğum toyota forumunda da çok şikayet eden oldu bunlardan. Bence mümkünse iade edin. Çok eski bir lastik zaten, halen üretiliyor olması bile garip.

Muratözdemir

Valla arkadaşlar dedigim gibi fiyat cazip oldugu için paylaşmak istedim. İster istemez fiyat uygun oldugu için dikkat çekiyo.

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erk1n

LM703 'ler Dunlop'un Endonezya'da ürettiği model lastikler. Genel olarak kullanıcı yorumları pek iyi değil.

Ancak fiyatının gerçekten iyi olduğu düşünüldüğünde, otomobilini sakin kullananlar için bir seçenek olabilir.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

iskoc

You are not allowed to view links. Register or Login de bir ara bunlardan kullandı sanırım

3 sene önce Saab da kullanmıştık LM403.1 hafta sonra çıkarıp Bridgestone takmıştık..
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

Muratözdemir

You are not allowed to view links. Register or Login
LM703 'ler Dunlop'un Endonezya'da ürettiği model lastikler. Genel olarak kullanıcı yorumları pek iyi değil.

Ancak fiyatının gerçekten iyi olduğu düşünüldüğünde, otomobilini sakin kullananlar için bir seçenek olabilir.
Evet sizin dediğiniz şekilde kullanılanilir.Genelde 15"veya16" kışlık takımlarını kullanan birinin ağırdan takılacağı yazlık takımları olabilir
Aksi taktirde memnuniyet yaratmamış ise ucuz diye almanında manası yok.

alfacan

Ön lastikleri değiştirdikten sonra 2. el olarak hiç bir lastikçi almamıştı. Gittim çöpe attım.

Halbuki 10 bin km kullanılmamıştı bile :)

Muratözdemir

Ön lastikleri değiştirdikten sonra 2. el olarak hiç bir lastikçi almamıştı. Gittim çöpe attım.

Vay arkadaş neymiş bunlar ya :)

yigitekimdemir

Eski aracımda bunu değil yine Dunlop'un olan Sport SP01 modelini kullanmıştım, arabanın arkası olmadık şekilde atınca kaldırıma fırlamıştım büssürü para harcatmıştı bana  :duvar:
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

erk1n

Eski aracımda bunu değil yine Dunlop'un olan Sport SP01 modelini kullanmıştım, arabanın arkası olmadık şekilde atınca kaldırıma fırlamıştım büssürü para harcatmıştı bana  :duvar:

Sizinki pilotaj hatası olabilir belki. SP01 'ler o kadar kötü lastik değil.

Dunlop aslında Premium bir marka.. Ama Endonezya'da üretilen LM703 modeli sıkıntılı. Yoksa aslında çok iyi lastikler üretiyorlar.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >

yigitekimdemir

Sizinki pilotaj hatası olabilir belki. SP01 'ler o kadar kötü lastik değil.

Dunlop aslında Premium bir marka.. Ama Endonezya'da üretilen LM703 modeli sıkıntılı. Yoksa aslında çok iyi lastikler üretiyorlar.

Elbette bende de pilotaj hatası var huyunu bilmediğim bir lastikle lüzumsuz risk alarak :duvar: Lakin belki de sert bir lastik olmasından mütevellit popüler rakipleri kadar rahat toplama imkanı vermiyor arabayı :) Tabii ki Alfa üstünde denemediğim için bir şey diyemiyorum Alfa'nın yol tutuşuyla nasıl bir tepki verirdi.
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

DcD-Semih

You are not allowed to view links. Register or Login de bir ara bunlardan kullandı sanırım

3 sene önce Saab da kullanmıştık LM403.1 hafta sonra çıkarıp Bridgestone takmıştık..

Kullanmaz olaydım  :) 18 yaşımda Peugeot 306'mın altına aldığım lastiklerdi ilk başta aldığım hafta 2 defa ağır önden kaymayla kaza atlattım 3. de atlatamadım kaza yaptım. Sonra değiştirmiştim zaten.

Karşıma bu lastikler 6 ay önce şuan kullandığım 156'da çıktı.  Sadece arka lastikler Dunlop Lm703'dü önlerde Michelin vardı. 156 gibi bir araca dahi saçma sapan bir virajda spin attırmayı becerdi, sonra 16 Gt jantlarına geçince dördünü de Michelin Primacy HP ile değiştirdim. İşin özü kendisinden nefret ettirdi bu lastikler beni.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

ali kaynak

215x45x17 lastikten bahsediyoruz sıfır fiyatı 185 tl parasına göre normal bence Gönül ister Mıchelin pilot alpin almak ama tanesi 550tl  :)
Lancia delta III

erk1n

215x45x17 lastikten bahsediyoruz sıfır fiyatı 185 tl parasına göre normal bence Gönül ister Mıchelin pilot alpin almak ama tanesi 550tl  :)

Fiyat gerçekten iddialı. 120 beygir altı motorlu otomobili olupta sakin ve dikkatli kullananların işini görebilir.

Diğer yandan...

Petlas'ın fiyatı ne kadar? Bence bu lastiğe tercih edilebilir.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >

Muratözdemir

Evet arkadaşlar 215-45-17 dunlop bu fiyata. Birde işin bu boyutu var.

ali kaynak

Gecen hafta sormuştum Petlas fiyatları 220tl den başlıyordu
Lancia delta III

tugrul

Çok şey ekleyebilirim ama kısaca bedava verseler almam, tanıdığım kimseninde kullanmasını istemem o derece sevmediğim bir model lm703 diyeceğim.
Petlas ları çıkarıp dunlop ları taktığım ilk gün ne kadar kötü olduğunu anladım.
Islak zemin performansı felaketti.. >:(
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

alprkrtls

Tekrar söylüyorum. Yokohama tercih ederseniz pişman olmazsınız...

alfacan

Vay arkadaş neymiş bunlar ya :)

Bu lastikleri 1 hafta kullan ne demek istediğimi anlayacaksın.

krm1983

Canımız 4 lastiğe emanet. Ucuza kaçmamak lazım.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Muratözdemir

Canımız 4 lastiğe emanet. Ucuza kaçmamak lazım.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Dogru diyosun ama bu lastiklerde markasız çin malı lastikler değil öyle olsa bende derdim ucuza kaçmamak lazım diye. Bu daha çok şehirfırsatı gibiydi :) Ama anlaşıldıki Dunlopta olsa çok memnuniyetsizlik yaratan bir modelmiş.

antihero

Yazlık ve kışlıklarım Dunlop, kışlıklar güzel ama yazlıklar felaket. 1 ay sonra henüz zamanı dolmamasına rağmen değiştireceğim yazlıkları.
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

erk1n

Yazlık ve kışlıklarım Dunlop, kışlıklar güzel ama yazlıklar felaket. 1 ay sonra henüz zamanı dolmamasına rağmen değiştireceğim yazlıkları.

Muhtemelen yazlıklar LM703 ?
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >

Alfadanadam

Ben de kullansım. Bedava verseler takmam diyenlerdenim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi