Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Follow Me Home

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EqunoX

Ne Zamandir Aklimda Olan Bir Seyi Paylasmak istedim Sizinle.. Hem Paylasmak Hem Görüslerinizi Almak..
147 Aracima Follow Me Ve Otomatik Far Sensörü Takmak istiyorum..
You are not allowed to view links. Register or Login
Bu Sitede ürünler Var..Sizinde Görüslerinizi Almak istedim
147 icin Follow Me ve Otomatik Far Sensörü Nasil Olur ?

TRSemih

147'de orijinal olarak uğurlama ışığı fonksiyonu mevcut zaten. Kontağı kapatıp,  anahtarı çıkardıktan sonra selektör yapın. Kolu her çektiğinizde +30 saniye eklersiniz ve toplam (yanlış hatırlamıyorsam) 120 sn açık kalabilir.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

EqunoX

You are not allowed to view links. Register or Login
147'de orijinal olarak uğurlama ışığı fonksiyonu mevcut zaten. Kontağı kapatıp,  anahtarı çıkardıktan sonra selektör yapın. Kolu her çektiğinizde +30 saniye eklersiniz ve toplam (yanlış hatırlamıyorsam) 120 sn açık kalabilir.
Dogru Hatirliyorsun semih Kardes..Tünele Girince Kendi Yanan Parklar Veya Farlar Felan Güzel Olmaz mi Sence ? Attigim Sitede Videolari izlermisin Hosuma Gitti Benim :)
Ama bir Ton Kablo Var Orjinallikden de Ödün vermek istemiyorum isin Kötü Tarafi

MUU

Abi selamlar,

Sistem çok güzel videoları izledim burada tek soru teknik servis ve garanti olur kesinlikle!

Anladığım kadarı ile teknisyen bir arkadaşımız kendi markasını ortaya çıkarmış o yüzden sistem çok güzel olsa bile gelecğini düşünmek lazım diye düşünüyorum.