Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta İçin Multimedia Ünitesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login
Çinliler veresiye yapmıyor You are not allowed to view links. Register or Login :)) sen haber verirsin, hazır olduğun gün geçeriz siparişi.
Ya da görüşelim vereyim sana parayı ya. 10 gün de aç kalalım nolcek.  :p
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Rotweiler

Gavale/eft yapabilirsin abi bankamatikten garantide hesabın yoksa. Bilgileri yollim mi?
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Hidalgo19

@rotweiler abi bende almak istiyorum ama soru isaretlerim var. Birincisi isinma sorununa cozum bulundu mu ? İkincisi aracimda blue me yok ben bu unite ile radyoyu, cd calari ve diger ozellikleri kullanabilir miyim ? Son olarak fiyat tam olarak ne kadardi ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Rotweiler

Abi selam,

Tüm bu sorularının cevabı geçmiş sayfalarda mevcut.
Isınma sorunu benim ibraz ettiğim ve gündeme getirdiğim bir sorun değildi. Başka forumdan başka arkadaşların beyanı imiş. Ben de sordum satıcıya cevabı geçtiğimiz sayfalarda yayımladım.
Radyo, CD vs özellikleri ünitede kullanabileceksiniz; yine bunun ile ilgili özellikler tablosu geçmiş sayfada mevcut.
Fiyat; yine geçmiş sayfalarda mevcut. 450 $ ünite + 82 $ da shipping.
|||||||||||||||

ufuksrl

Ufuk almak istediğini söylemişti. Ben de istiyorum da maddi durumlarda soru işareti var. 10 gün sonra olsaydı iyiydi. :(

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet abi alıyorum listede bende varım  :rock:
Hemen özelden girişiyorum banka bilgilerini almak için..

ozoozo

Bende ödemeyi yaptım , yarın siparişi geçelim de gelsin bir an önce :D

Hidalgo19

Beyler bilginize siginaraktan bisey soracagim :) blue me yok bende bu unite icin sanirim bluetooth kiti almam gerekiyormus acaba bu kit nasil bir sey ? fiyati ne kadar bir de bu kiti taktiktan sonra sorunsuz kullanabilir miyim bu ekrani ?

ufuksrl

Rotweiler

Şimdiye kadar Ufuk Saral ve Bülent Cengiz'den ödemeleri aldım.
Ha bir de Özdemir ile hallettik başka bi yöntemle lol. Giusunu bi tur vercekmiş.
|||||||||||||||

Rotweiler

Ödeme sırasına göre günaşırı yapılacak kargolar: İlk gelen paketi ve diğer tüm paketleri açıcam izniniz olursa, bi review videosu felan çekerim bi de bakarım eksik gedik var mı diye ki hemen müdahale edebileyim.
|||||||||||||||

ozoozo

Şimdiye kadar Ufuk Saral ve Bülent Cengiz'den ödemeleri aldım.
Ha bir de Özdemir ile hallettik başka bi yöntemle lol. Giusunu bi tur vercekmiş.

Adamları kıllandırıyorsun :haydi: ben kartla verdim

alihsans

Ben de yaptım eft'yi. Toplamda dört olduk. Hayırlara vesile olması temennisiyle.

Ödemeyi yaptım  :haydi:
Ufuk bir şekilde bluetooth bağlantısı kurdurabilmemiz lazım bu aletle. Yoksa elimizde 1150 liralık tetrisimiz olur.  :D

Bir de alette dahili mikrofon yok sanırım. Bluetooth bağlantısı kursak bile eller serbest konuşamayacağız. Veya onun çin ayrı bir çözüm yolu bulacağız.  :'( Telefonu boğazımıza asmak gibi.  :haydi:

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ozoozo

Ben de yaptım eft'yi. Toplamda dört olduk. Hayırlara vesile olması temennisiyle.

Ufuk bir şekilde bluetooth bağlantısı kurdurabilmemiz lazım bu aletle. Yoksa elimizde 1150 liralık tetrisimiz olur.  :D

Bir de alette dahili mikrofon yok sanırım. Bluetooth bağlantısı kursak bile eller serbest konuşamayacağız. Veya onun çin ayrı bir çözüm yolu bulacağız.  :'( Telefonu boğazımıza asmak gibi.  :haydi:

Zaten bluetooth kitlerinin kendi mikrofonu oluyor abi. Halledilir o bence hiç dert etmeyin

Rotweiler

Tam onu yazmaya gelmiştim. Aletde mic yoksa bile(ki bence var) alacağınız kitde built-in mikrofon var.
|||||||||||||||

Alfadanadam

Ödeme sırasına göre günaşırı yapılacak kargolar: İlk gelen paketi ve diğer tüm paketleri açıcam izniniz olursa, bi review videosu felan çekerim bi de bakarım eksik gedik var mı diye ki hemen müdahale edebileyim.

Gayet makul bence.

Bir de bugün okuduğum bir habere göre gümrük muafiyet sınırı 1500 Euro'ya yükselmiş diyorlar. Nedir bu işin aslı astarı?

hi_cazz

Gayet makul bence.

Bir de bugün okuduğum bir habere göre gümrük muafiyet sınırı 1500 Euro'ya yükselmiş diyorlar. Nedir bu işin aslı astarı?

Her bir sevkiyat için kıymeti 1500 Avro'yu aşmayan eşyaya geldiği ülkeye göre tek ve maktu vergi oranı uygulanacaktır. Söz konusu vergi oranları eşyanın;
-       AB ülkelerinden doğrudan gelmesi durumunda %18
-       Diğer ülkelerden gelmesi durumunda %20
olarak uygulanmaktadır.

ufuksrl

Abi bir şekilde çözeriz o işi sıkıntı yok. Baslicam bluetooth işini araştırmaya bakalım

Hidalgo19

Abi bir şekilde çözeriz o işi sıkıntı yok. Baslicam bluetooth işini araştırmaya bakalım
abi bende alicam ama blue me olmadigi icin kafami kurcaliyor. Eger bluetooth kit bulursaniz takipteyim :)

alihsans

Alfa Romeo Türkiye Facebook hesabından böyle bir görsel paylaşmış.

Alfadanadam

Bu bildiğimiz hali zaten. Yani opsiyonel orjinal donanım. Sonradan taktırabilmek bile çok çok zor deniyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

alihsans

Ben sadece mk2'lerde konsolu kesip koyduklarını biliyordum. Bundan haberim yoktu.

Alfadanadam

Biz bu ekrana benziyor diye giriştik çin'dekine zaten. :)

Yoksa mevcut ünite yerine double din universal cihaz koymak kolay.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kibitzer

Ben sadece mk2'lerde konsolu kesip koyduklarını biliyordum. Bundan haberim yoktu.

Bu otomatik açılıp kapanan ve ilk Giulietta geldiğinde çok ciddi bir para ile alınan donanımdı. Çok çok az Giulietta'da var. Türkiye haritası yoktu bu donanımda, olsaydı bir gıdım daha fazla ilgi görürdü muhtemelen ama dediğim gibi o kadar pahalıydı ki çok az insan istedi.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

ozoozo

Yaramıza tuz basmayın aklıma geldikçe Alfanın interior dizayn ı kim yapıyorsa her şeyi diyesim geliyor :D bu ekranı sen kaldır , polo gibi ortaya ekran koy :duvar: , bizim multimedia daha iyi olacak. @aliihsan perşembe akşamları bilkent tepede kurtlar vadisi izleyecez abi

alihsans

Ben de çevre yola çıkıp rahmetli Azer Bülbül dinleyerek iki kırmızı Tuborg devireceğim. Kimse tutamaz.

Sevin kara gözlüm sevin.
Bu mutluluk hakkın senin.