Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Hangi Marka Lastik, Hangi Ebat?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

francobaresi

Ben simdi olctum, 5 mm arkalarin 4mm onlerin derinligi. Arkalar pek asinmamis gibi, lastiginin sifirinin derinligine bakip cok fark yoksa tek lastik alabilirim
Edit: netten baktimda sifir lastikler 9 mm filanmis genel olarak, asinmamis sandigim lastik rezil durumda olabilir:) ya da duZgun olcemedim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

francobaresi

Cetvelin boslugunu hesap etmemisim simdi ona da baktim 7mm derinlik arkalarin 6mm onlerin

Cuore sportivo

ES53

Arkadaslar cok acil yazlik lastik alcam hala ustunde kisliklar var almam lazim bir kac You are not allowed to view links. Register or Login oneriyorsunuz goodyear eagle f1 i baya onerilmisti baska tavsiye var mi orjinal ebatlarda.ebat tavsiyesi yaparsaniz da sevirinirim yanak olarak 50 yerine 45 alsam olur mu

Max butce 900-1000 internetten alacagim hepsiburada da yeni tarihli lastikler var

OzgurMR

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaslar cok acil yazlik lastik alcam hala ustunde kisliklar var almam lazim bir kac You are not allowed to view links. Register or Login oneriyorsunuz goodyear eagle f1 i baya onerilmisti baska tavsiye var mi orjinal ebatlarda.ebat tavsiyesi yaparsaniz da sevirinirim yanak olarak 50 yerine 45 alsam olur mu

Max butce 900-1000 internetten alacagim hepsiburada da yeni tarihli lastikler var

Al benden de o kadar her gün lastik araştırmak için oturuyorum, hep birşey çıkıyor. Kışlıklarla pişti araba artık =))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

ES53

Al benden de o kadar her gün lastik araştırmak için oturuyorum, hep birşey çıkıyor. Kışlıklarla pişti araba artık =))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende baya surdum kisliklarla bu sicakta istanbul-izmir yaptim zaten onden bir tanesi hafif balon yapmis hemen degistirsem iyi olur

francobaresi

orjinal olarak kullancaksan eagle f1 uymuyo bize, yanak farklı. Orjinal ebat olan 225 50 17 goodyear efficent performance var, baya da tavsiye etti kullanan arkadaşlar, ben de onlara geçmeyi düşünüyorum. Önlere goodyear alcam arkalar falken devam etcek,eğer ön ve arkaların farklı marka olması tehlikeli değilse en azından bu yaz böyle devam edip seneye 4 lerim goodyearları nasipse :)
Cuore sportivo

muğlalı

45 yanak takmayın arkadaşlar araba çok sırıtıyor

ES53

orjinal olarak kullancaksan eagle f1 uymuyo bize, yanak farklı. Orjinal ebat olan 225 50 17 goodyear efficent performance var, baya da tavsiye etti kullanan arkadaşlar, ben de onlara geçmeyi düşünüyorum. Önlere goodyear alcam arkalar falken devam etcek,eğer ön ve arkaların farklı marka olması tehlikeli değilse en azından bu yaz böyle devam edip seneye 4 lerim goodyearları nasipse :)

Ben desen farkli oldugu icin tehlikeli oldugunu duydum ama tam bilgim yok

ES53

Onerir misiniz ?

francobaresi

ben de okudum o tarz yorumlar ama balon yapmış lastik kullanmaktan iyidir diye düşündüm:) kışlıklarıda öyle kullandım, son gaz da gittim, virajda döndüm hiç olumsuzluk yaşamadım, hatta şuan üstündekilerden çok daha iyiydi. Falken gerçekten rezil bi lastik
Cuore sportivo

ES53

Suan resmen lastik bulma sikintisi yasiyorum :) nokiani cok arastirdim,,cok ovuyorlar sikayet eden yok.fiyatida uygun indirimd2015 uretim tamda istedigim yanak 45 biraz daha ince ben yakistiriyorum

OzgurMR

18 jantta hangi ölçü iyidir peki? ben 17'den 18'e geçmek istiyorum.

Sent from my iPad using Tapatalk

ES53

18 jantta hangi ölçü iyidir peki? ben 17'den 18'e geçmek istiyorum.

Sent from my iPad using Tapatalk

235 ideal bence

OzgurMR

235/40/ 18 mi? 235/45/18 -ki orjinal ebat bu sanırım- mi yoksa You are not allowed to view links. Register or Login 'nun aracındaki gibi 225/45/18 mi yapmalı, Eskişehir şartlarında yay kullanmayı düşünmüyorum, düşünemiyorum. Artık bugün noktayı koyacağım lastik işine.  :)

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login orjinal ebat 235 45 18.
ama bulmak baya zor, fiyatları da saçma.
bulabiliyorsanız eagle f1 225 45 18 ya da 235 40 18 alın  (You are not allowed to view links. Register or Login 235 40 18 kullanıyor görüntü gayet güzel)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

antihero

Aynı dertler bende de mevcut, hala kışlıkları değiştiremedim.
Pirelli 195/55 R 15 85 H Eco Cınturato P1 Verde tavsiye eder misiniz?
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Muratözdemir

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
205/50-17 lassa impetus revo. İnşallah memnun kalırım. Çok sert olmazsa baya sevinicem :)

alperuzi

Lassa ise çok sert olacak muhtemelen, özellikle de 2-3 senelik ise.

Gouki

Bülent abi bildiriyor:

Kliksa'da indirime girmis.

antihero

Sonunda Goodyear 195/55 R15 85V EfficientGrip alarak lastik problemimi bitirdim.
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

agucba

///////////////

ES53

Bülent abi bildiriyor:

Kliksa'da indirime girmis.

Tam nokianlari alacakken kafam karisti simdi hepsiburada da bitmisti eagle lar.Bundan mi alsak acaba

OzgurMR

Ben de linkteki lastikleri sipariş vereceğim sanırım.

Utku

Ben de linkteki lastikleri sipariş vereceğim sanırım.

Güzel fiyat, güzel ürün.Kafanız daha da bulanmadan alın bence
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

antihero

Kaça aldın Özhan?

235 e
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo