Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Hangi Marka Lastik, Hangi Ebat?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sabrican

İnternette Eagle F1 Asymmetric /2 bulamıyorum. Her yerde Efficient Grip Performance var. Bu Efficient Grip Performance 'ı kullanan var mı? Ya da Eagle F1 Asymmetric 2 bulabilir miyiz? Fiyat çok uçuk olmadığı sürece önemli değil. 225/50/17 veya 235/50/17
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

francobaresi

4 tane goodyear efficientgrip 2255017 aldım bugün. İlk intiba çok yumuşadı araç, konfor bariz şekilde arttı. Lastikler çok yumuşak zaten, yakında uzun yola çıkcam performansını değerlendiririm. Çıkan lastiklerim 1 yıllık bile değildi,bir tanesi ufak bi balon yapmıştı ve aldığım yer almanyadan yama getirtiyoruz ömür boyu garantili diye tamir yapmıştı, içime sinmediği için değiştirdim bütün lastikleri ve sökülürken bi baktık ki yaptığı tamir şaklabanlık. özel getiriyoruz, yanak yaması dediği şey,bildiğimiz yama ve doğru dürüst tutmamış bile,  allah korumuş 1 aydır. Düzenbaz, ahlaktan yoksun ne çok insan var , adama dedim ki tamir etme yenisini alayım, illa tamir olur yazık yenisini alma dedi. akljnızda bulunsun benim gibi iş yapılırken başında durmamk gibi hata yapmayın arkadaşlar.
Cuore sportivo

herdoga

You are not allowed to view links. Register or Login
İnternette Eagle F1 Asymmetric /2 bulamıyorum. Her yerde Efficient Grip Performance var. Bu Efficient Grip Performance 'ı kullanan var mı? Ya da Eagle F1 Asymmetric 2 bulabilir miyiz? Fiyat çok uçuk olmadığı sürece önemli değil. 225/50/17 veya 235/50/17

225/50/17 olarak eagle F1 Assy 2 üretilmiyor. Alternatif olarak efficient grip performance var. Konu ile ilgili 2 sayfa geride daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

sabrican

Teşekkürler cevap için. Orjinal yanaktan daha ince yanak kullanmak istemiyorum. Eagle F1 Asym 2 için 225/45/17'den başka ebat alternatifi var mıdır?
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

sabrican

Eagle F1 Asym 2 bulamayacağım anlaşılan. O kadar övgü almış bir lastiği özellikle konforlu olduğu için kullanmak istiyordum.

EGP için 370 TL fiyat aldım. EGP kullanan var mı. Eagle F1 ile kıyaslarsak nasıldır?
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

shadycome

205/55/16 hankook ventus prime 2 lastikleri nasıl kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?

francobaresi

Eagle F1 Asym 2 bulamayacağım anlaşılan. O kadar övgü almış bir lastiği özellikle konforlu olduğu için kullanmak istiyordum.

EGP için 370 TL fiyat aldım. EGP kullanan var mı. Eagle F1 ile kıyaslarsak nasıldır?
ben üstte yazdım sanırım görmediniz, konfor olarak belirgin şekilde yumuşak ve rahat hissettirdi ilk izlenimim.
Cuore sportivo

sabrican

ben üstte yazdım sanırım görmediniz, konfor olarak belirgin şekilde yumuşak ve rahat hissettirdi ilk izlenimim.

Teşekkürler.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

OzgurMR

Ben de linkteki lastikleri sipariş vereceğim sanırım.

Alamadık yine, stokta bir tane kaldığına dair uyarı veriyor.  :duvar:
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

OzgurMR

You are not allowed to view links. Register or Login diye bir sitede stok görünüyor. Daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu?

sabrican

Ben de linkteki lastikleri sipariş vereceğim sanırım.

Alamadık yine, stokta bir tane kaldığına dair uyarı veriyor.  :duvar:

Hocam linkteki lastiğin hız endeksi Y. 159 için V olması gerekiyor. Almamanız iyi olmuş.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

OzgurMR

Ordan almadım, fakat aynı lastiği You are not allowed to view links. Register or Login'dan aldım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

OzgurMR

Y'nin sıkıntı yaratacağını sanmıyorum ama.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ES53

Arkadaslar hiz endeksi Y.Sikinti olur mu acaba 159 icin ptsi siparis gecicem

Sent from my iPhone using Tapatalk

ES53

Nokian,goodyear eagle f1 buldugum butun lastikler y endeksi.isinma konusunda sikinti yasatir bana heralde cunku ben sehir ici kullaniyorum daha cok.

W hiz endeksli lassa phenoma buldum fiyatida uygun geldi.ama kullanici yorumlari cok tutarsiz.aramizda daha once kullanan var mi bu lastigi ?

alperuzi

Sorun olmaz dostum, hız endeksinin ısınma ile pek alakası yok aslında. Lastiğin sağlamlığı ile alakası var. 159'lar ağır araçlar, W ve üzeri olması iyi olur. Ayrıca XL yani "extra load" olmaları da daha iyi olur ama biraz konforu azaltır.

ES53

Sorun olmaz dostum, hız endeksinin ısınma ile pek alakası yok aslında. Lastiğin sağlamlığı ile alakası var. 159'lar ağır araçlar, W ve üzeri olması iyi olur. Ayrıca XL yani "extra load" olmaları da daha iyi olur ama biraz konforu azaltır.

Bilgilendirme icin tsk ederim oncelikle.Buldugum nokianlar xl mesela,extra load denilen olay nedir.Her yerde hiz endeksinin isinma ile alakali oldugu yonde okudum ama birazda hiz endeksi y olan lastiklerin ucuzlugu ve kampanyali olmasida kafami karistirdi

halil

Bilgilendirme icin tsk ederim oncelikle.Buldugum nokianlar xl mesela,extra load denilen olay nedir.Her yerde hiz endeksinin isinma ile alakali oldugu yonde okudum ama birazda hiz endeksi y olan lastiklerin ucuzlugu ve kampanyali olmasida kafami karistirdi

XL (extra load ) yanakların güçlendirilmiş olduğunu ifade eder.ultra yüksek performans lastiklerinden tam verim alabilmek için lastiğin belli bir seviyede ısınması gerekir.eğer ki, kısa mesafe şehir içi yoğun kullanıyorsanız ,lastikten tam verim alamassınız.

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

ES53

XL (extra load ) yanakların güçlendirilmiş olduğunu ifade eder.ultra yüksek performans lastiklerinden tam verim alabilmek için lastiğin belli bir seviyede ısınması gerekir.eğer ki, kısa mesafe şehir içi yoğun kullanıyorsanız ,lastikten tam verim alamassınız.

Yani bu durumda y veya v almam onemli degil mi ? Tesekkur ederim bilgi icin

halil

önemli olmaz olur mu?şehir içi yoğun kullanıyorsanız y kodlu lastikle pek işiniz olmaz.siz v kodlu alın.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

ES53

önemli olmaz olur mu?şehir içi yoğun kullanıyorsanız y kodlu lastikle pek işiniz olmaz.siz v kodlu alın.

Butun uyguna buldugum ve kullanici yorumlari iyi olan lastikler y kodlu olsa da o zaman lassa phenoma w alacagim mecbur v bulamadim :) cok tesekkur ederim

alperuzi

Sırf Y yerine W diye Nokian yerine Lassaya yönelirseniz asrın hatasını yapmış olursunuz :)

ES53

Sırf Y yerine W diye Nokian yerine Lassaya yönelirseniz asrın hatasını yapmış olursunuz :)

Kafam cok karisti :) Nokian in daha iyi oldugunun farkindayim ama bilmiyorum sehir ici kullanacagim icin sikinti olur mu diye dusunuyorum.bide cok kisaymis nokianin asinma suresi

alperuzi

159 için lastik bakıyorsanız

Şu

veya şunu

öneririm. 45 önermiyorum, şahsi görüşüm orjinalden sapması fazla. Her iki lastiğin de aşınmaları Lassa veya Brig'lere göre fazla olur ama verdikleri konfora kesinlikle değer.

ES53

159 için lastik bakıyorsanız

Şu

veya şunu

öneririm. 45 önermiyorum, şahsi görüşüm orjinalden sapması fazla. Her iki lastiğin de aşınmaları Lassa veya Brig'lere göre fazla olur ama verdikleri konfora kesinlikle değer.

Maddi olarak beni cok asar hocam,sagolun.verdiginiz nokian line , zline modelinin tanesi 230 a geliyor bu daha pahali.

45 yanak cokta sorun olcagini sanmiyorum.Onceki aracimda orjinali 50 iken ben jant buyutup 35 kullaniyordum ona ragmen cok buyuk sikintilar yasamadim ki 50 yerine 45 kullanirsam yine cok bi sikinti yasayacagimi sanmiyorum