Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

MK2 156 SİS FAR VE ÇERÇEVESİ TEMİNİ

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ArtemiS

Arkadaslar, iyi forumlar. Alfa 156 Mk2 araç var, arkadaşımdan. Geçenlerde aracın tamponunu vurmuş, sis farı ve çercevesi kırılmış. Teminini uygun bir sekilde yapabileceğim bir adres var mıdır nette??Mümkünse link paylaşımı yapabilirseniz memnun kalacağım. Sol sis farı ve ćervevesi-araç 2004 model

ArtemiS

Arkadaşlar bir görüş ve öneriye ihtiyacım var,lütfen konuya bir göz atar mısınız, güvenilir bir siteye ihtiyacım var

feritsahin

Merhaba;

Sis farı fiat ducato ile aynı. Sisfarını sökerek Fiat  parçacısından temin edebilirsiniz. Geçen yıl bu şekilde 2 sis farımı da değiştirdim. Aldığım tavsiye üzerine; parçacıya Alfa Romeo 156 ya ait olduğunu söylemedim. Uyanık parçacılar çıkabiliyor ve fiyatı fena abartabiliyor. Çerçevesi içinde aşağıdaki link de var. Geçmiş olsun

You are not allowed to view links. Register or Login

tolga_ozhan

Merhaba;

Sis farı fiat ducato ile aynı. Sisfarını sökerek Fiat  parçacısından temin edebilirsiniz. Geçen yıl bu şekilde 2 sis farımı da değiştirdim. Aldığım tavsiye üzerine; parçacıya Alfa Romeo 156 ya ait olduğunu söylemedim. Uyanık parçacılar çıkabiliyor ve fiyatı fena abartabiliyor. Çerçevesi içinde aşağıdaki link de var. Geçmiş olsun

İlandaki sis çerçevesi eski kasa 156'nın yani 2004 modele uymaz.

ArtemiS

Tolga agabey sağolasın,  arkadaşım önerilerin ve bilgilendirme için ayrıca sana da teşekkür ediyorum, sağlıcakla.Adminim konu kapatılabilir, Tolga abinin yardımıyla ihtiyaç bugün giderilecek umarım :D