Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Orjinal, Çıkma Alfa Romeo Jant'ları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vieri

Bunu duyduğum kötü oldu.Hayalimde hep 147 blackline jantı vardı.Bulamazsak mecburen süpersportlara yöneleceğiz ya da 16" ile gezmeye devam.

a-y-k-u-t

yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

tuluf

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tolga bey merhaba
B u jantin adi var mi birde fiyat ne olur 4×98 16" olarak?
Tesekkurler
Alfa Romeo 145 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD

tolga_ozhan

Mito'nun progression jantı ya da 1.3 JTD city olanlarında kullanılıyor diye biliyorum.
16" 145'e takmak çok zor 35 yanak ile bile arka tarafın sürtme yapması muhtemel.

tuluf

You are not allowed to view links. Register or Login
Mito'nun progression jantı ya da 1.3 JTD city olanlarında kullanılıyor diye biliyorum.
16" 145'e takmak çok zor 35 yanak ile bile arka tarafın sürtme yapması muhtemel.
Cok tesekkurler. ..
Alfa Romeo 145 1.4 TS

erk1n

18" 5x108 ve 5x110 jantlardan neler getirebiliriz?
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

tuluf

15 yada 16 inc olarak 4×98 ne onerirsiniz? Birde fiyatlari ne kadar ortalama...
Alfa Romeo 145 1.4 TS

tolga_ozhan

18" 5x108 ve 5x110 jantlardan neler getirebiliriz?

O söylediğiniz ebatlar için sadece orjinal jantlar olur. (Ben replika getirmiyorum) Onların da fiyatları 2000-2500 arası olur. Kimse o paraları vermeyeceği için söylemiyorum forumda.

tolga_ozhan

15 yada 16 inc olarak 4×98 ne onerirsiniz? Birde fiyatlari ne kadar ortalama...

145 QV Jantları olur. Getirme maliyeti ile beraber lastiksiz hali 800-900 TL'yi buluyor.

erk1n

Replika fiyatına orjinal çıkma getirebilirim yazmışsınız o yüzden sordum. Demek 18 ebadı için geçerli değilmiş bu durum :(

Çok teşekkürler
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >

driftking11

159 için ti jant arıyorum cıkmada olabilir.. 17 inç. ne yapabiliriz:)))
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

tolga_ozhan

Ben size evde hamurdan yapıcam. Bittiğinde haber veririm. Un su maliyetine çözeriz işi.

Muratözdemir

You are not allowed to view links. Register or Login  Mk1 156 için sizce en iyi 16" secenegi hangisi? (Aracın 3.5 cm yaylı oldugunu varsayalım)
Benim aracımda 17" replika var. Fakat ben biraz daha fazla konforu ve biraz daha az gösterişi tercih etmeyi düşünüyorum.

ATA

Ben size evde hamurdan yapıcam. Bittiğinde haber veririm. Un su maliyetine çözeriz işi.

Ununu az koy, bari hafif olsun  :duvar:  :lol:
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login  Mk1 156 için sizce en iyi 16" secenegi hangisi? (Aracın 3.5 cm yaylı oldugunu varsayalım)
Benim aracımda 17" replika var. Fakat ben biraz daha fazla konforu ve biraz daha az gösterişi tercih etmeyi düşünüyorum.

16 teledial ilk favorim yoksa SS tercih ederim.

alfacan

Benim favorim teardrop  :)

Muratözdemir

16" teardrop hepten kücük görünür ama yaw.16" Vela  var mı?

ar.159

üstad bu 18" 5x110 8c lerin orjinal çıkması denk gelmiyor mu hiç? yada bu jantta orjin ölçü bu değilde biz replikadan mı yanlış biliyoruz
birde 169 türbünleride merak ediyorum gerçi çok zor bulunuyordur ama denk gelmişliği var mı çıkmada?
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

tolga_ozhan

üstad bu 18" 5x110 8c lerin orjinal çıkması denk gelmiyor mu hiç? yada bu jantta orjin ölçü bu değilde biz replikadan mı yanlış biliyoruz
birde 169 türbünleride merak ediyorum gerçi çok zor bulunuyordur ama denk gelmişliği var mı çıkmada?

159'a uygun denk gelebilecek çıkma
1. 18" horseshoe
2. 18" karışık kollu Brera jantı

Diğerleri 2. ele düşmüyor henüz. Yukarıda da söylediğim gibi replika 8c falan varken kimse sırf orijinal diye bir janta 2000 TL ve üzeri para vermeyeceği için forumda söylemiyorum.

ar.159

159'a uygun denk gelebilecek çıkma
1. 18" horseshoe
2. 18" karışık kollu Brera jantı

Diğerleri 2. ele düşmüyor henüz. Yukarıda da söylediğim gibi replika 8c falan varken kimse sırf orijinal diye bir janta 2000 TL ve üzeri para vermeyeceği için forumda söylemiyorum.
Eywallah.
Beklediğim bir Jant olsa verilir ya ama Seçenek yok gibi gerçi ben kendi orjinallerimi 1200 e kadar cektim daha satamadım o da ayrı
şu söylediğin brera Karışık kollusunu çıkaramadım ni bakacam(doğanın sarıda ki Jant mı?)
Bu arada bizim diğer işten bi haber var mı üstad?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

tolga_ozhan

Brera karışık kollu dediğimi adını bilmediğim için öyle tarif ettim :))
Doğa'nın sarı 159'da takılı olan model.

tolga_ozhan

Diğer parçalarla ilgili de hepsinin temiz olduğu bir arabaya denk gelemedik. Benim içime sinmeyen birşeyi de başkasına söyleyemiyorum :(

ar.159

Diğer parçalarla ilgili de hepsinin temiz olduğu bir arabaya denk gelemedik. Benim içime sinmeyen birşeyi de başkasına söyleyemiyorum :(
eywallah seviyorum seni :arkadasim:
34 AV 0020 COMING SOON!!

erk1n

Beklediğim bir Jant olsa verilir ya ama Seçenek yok gibi gerçi ben kendi orjinallerimi 1200 e kadar cektim daha satamadım o da ayrı

Sizin orjinaller hangi jant ve kaç inch acaba?
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >

ar.159

Sizin orjinaller hangi jant ve kaç inch acaba?

17" Alfa 159 un 2009 üstü dist pluslarda kullandığı gt Tarzı orjinal jantı
Adını bilmiyorum ancak böyle tarif edebildim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!