Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Orta Konsol Değişikliği

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_ozhan

Abi aslında çevrilmemesi için bir neden yok gibi. Zaten bu sistedemde istediğin gibi oynamak için gerekli olan şeyler. Bir adet soğuk/sıcak hava grişi ki bu zaten evoprayter ve motordan geliyor. Çıkan havanın dağılımını ayarlayan flaplar. Bunlarda boru devresi zaten üzerinde oynama yapılabilir. Bunun dışında birde kumanda ünitesi gerekli (Dış ve iç sıcaklık sensörlerini saymıyorum bunlar zaten her türlü uyar). Elindeki kumanda ünitesinin kumanda edebileceği bir kalorifer tesisatını fiziksel olarak yerine koyduğun ve giren çıkan havayıda uygun şekilde yönlendirdiğin takdirde herşeyi yaparsın.
Fakat benim için önemli olan daha efektif bir klimaya sahip olmak değil aslında. Ben arabayı şık ve daha modern bir görünüme kavuşturmak istiyorum. Açıkçası eski konsol güzel ama fazla kasvetli. Fakat bunları yaparkende orjinal görüntüden uzaklaşmak istemiyorum. mk2 156'nın kumandalrını monte etmek demek görüntüyü orjinallik açısından bozmak demek. Ben GTV'nin bedenine dokunuyorum ama ruhuna asla.

KAKIRMAN

quote:

Ben GTV'nin bedenine dokunuyorum ama ruhuna asla.

Bu cümleye şapka çıkartılır. Hatta imza kısmına eklenebilir ;)
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Dentist

Zaten hepimizi çekim gücüyle adeta saran da işte bu "ruh"değil mi?
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic