Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yay, Amortisör, Coilover, Kule Gergisi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gandawn

You are not allowed to view links. Register or Login
Giulietta'ya coil ex spor yay takan var mı arkadaşlar?  Görsel alabilirmiyiz?  aracım spor paket olmasına rağmen hiç mi hiç alçak değil ve özellikle burun resmen havada duruyor. Çok rahatsız ediyor.

hocam takmadıysan bende spor yay var orjinali ile değişebiliriz takas olarak yani ben spor yaysız binmek istiyorum aracı yarın alıcam istanbuldan istersen görüşürüz

agucba

Belki birisinin işine yarar.
Burada paylaşmak istedim.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

///////////////

suqunet

hsynozcan1507

Spor yay arıyorum 156 için satan var mı

M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

magiciantesla

156 mk2 için kule gergisi arıyorum? Orjinal önceliğim ama yapan ya da satan var mı? Teknik çizimlerini bulabilir miyim ya da kendim yaptırmaya çalışsam?
There is no exquisite beauty... without some strangeness in the proportion.

kuti147

Orijinal oem ürün bulmak imkansıza yakın. Orijinal ama oem muadil ürünler yurt dışında var, buraya getirmeye kalkınca da fiyatları pek hoş olmuyor. Tr de üreten cnr diye bi firma var. Ama kendim alıp kullanmadığım için referans olamam
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

emre2blue

156 mk2 için kule gergisi arıyorum? Orjinal önceliğim ama yapan ya da satan var mı? Teknik çizimlerini bulabilir miyim ya da kendim yaptırmaya çalışsam?

Merhaba Ben yapmıştım, Biraz Niş bir ürün oldu. Fiyatı ve görüntüsü bakımından piyasada rakipsiz diyebilirim. Ürünün daha basit bir varyasyonu üzerinde çalışıyorum. Bir fiyat üzerinde çalışırım, Yeterli kişi toplanırsa toplu üretim yaparım ona göre de.

kuti147

Merhaba Ben yapmıştım, Biraz Niş bir ürün oldu. Fiyatı ve görüntüsü bakımından piyasada rakipsiz diyebilirim. Ürünün daha basit bir varyasyonu üzerinde çalışıyorum. Bir fiyat üzerinde çalışırım, Yeterli kişi toplanırsa toplu üretim yaparım ona göre de.

Güzel bir kule gergisi planına bende varım  :yukari-ok:
Hatta ön - arka olsa mesela 😬
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

murat_016

abi selam geçenlerde leventle kulaklarını çınlatmıştık aslında :) konuyuda görünce yazayım dedim daha basit varyasyon için çalışmaların varsa ki var demişsin fiyatı bende duymak isterim

mahoretti

emre2blue

Merhaba, Uzun zamandır Forumlara girmiyordum, Kule gergisi GT/147/156 uyumlu tabiki. Sonuçta hepsi aynı araç aslında ön-iç yapısı açısından. Şimdi Kendi konumu güncelleyeceğim. 159 için yaptığım kule gergilerini orada görebilirsiniz.