Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Universal Spor Katalitik Konventör Diye Birşey Var Mı ?:)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fiction

İyi akşamlar herkese

Çok özet geçmek gerekirse, 2.0 TS GTV'ye uyacak ve Türkiye içinde bulabileceğim 'universal spor katalitik konventör' diye birşey var mı acaba, yoksa her arabanın kendine özgü mü?

Şuan gtv'im de tüm susturucular iptal ve sonda magnex var , ve şuan tatlı bir ses var fakat galiba daha yüksek bir sesi denemek istiyorum:)

Orjinal katalitik konventör sesi inanılmaz tutuyor, iptal edilip düz boru olduğunda ise muazzam bir ses oluyor fakat o kadar yüksek ki bu sefer insan gaza dokunarak gitmeye utanıyor:) Katalitik iptal edip öne susturucu takmayı da çözüm olarak bulmuyorum, çünkü araç egzostan yanmamış benzin atsın istemiyorum. 2 gün bu şekilde dolaşmıştım egzos çıkışı sipsiyah olmuştu :D

edit: bunu sormamın nedeni, gtv spor katalitik konventörün 400 gbp olması yurtdışında :duvar:
You are not allowed to view links. Register or Login
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
GTV 2.0 TS Phase 2

ATA

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Fiction

Var.

Tapatalk

Ata selam,
Var mı peki linkini gönderebileceğin türkiye de uygun fiyata satılan ve gtv ye uyacak spor katalitik?
GTV 2.0 TS Phase 2

ATA

Link vermem zor, çünkü Türkiye'de bu ürünleri kim satar bilmiyorum.
Yurtdisindan (ebay vs) 'magnaflow universal catalytic converters' seklinde aratip bulabilirsin. Kur yükseldi gerçi ama bu şekilde fiyat avantaji olur.

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Fiction

Link vermem zor, çünkü Türkiye'de bu ürünleri kim satar bilmiyorum.
Yurtdisindan (ebay vs) 'magnaflow universal catalytic converters' seklinde aratip bulabilirsin. Kur yükseldi gerçi ama bu şekilde fiyat avantaji olur.

Tapatalk

Bilgi için çok teşekkürler Ata, iyi akşamlar.
GTV 2.0 TS Phase 2

Alper

Yahu git iskendere istediğin kasa yada susturucu ise yapsın sana.
Adam Ferrari'ye 458 e yaptı geçen gün.
Porsche GT3 e spor kat yaptı kendi eliyle.
Ne diye uğraşıyorsun saçma sapan egzozcularla

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiction

Alper selam,
Öncelikle 458'in o mükemmel egzos sesini değişirmek istemek ilginç bir kafaymış:)

Haklısın tabi İskender Usta daha mantıklı ama benim arabayı bırakma gibi bir lüksüm yok, hergün kullanıyorum ayrıca işten izin alıp Maslak'a gitme durumum yok.

O yüzde 1-2 ay önce Bostancı Süreyya usta'da geriye kalan ilk ve orta susturucu iptal edip arkaya magnex son susturucu takıldı ve ortaya güzel, tam dozajında bir ses çıktı.

Ben şuan sadece ileriye dönük projelendirme olarak düşünüyorum kafamda bu spor katalitik olayını :D Çünkü bi 2 gün kat iptal dolaştım, gerçektem bambaşka birşey oluyor, orj katalitik yerine spor katalitik takarak da bir deneme yapmak isterdim olay bu:)
GTV 2.0 TS Phase 2

Alper

Alper selam,
Öncelikle 458'in o mükemmel egzos sesini değişirmek istemek ilginç bir kafaymış:)

Haklısın tabi İskender Usta daha mantıklı ama benim arabayı bırakma gibi bir lüksüm yok, hergün kullanıyorum ayrıca işten izin alıp Maslak'a gitme durumum yok.

O yüzde 1-2 ay önce Bostancı Süreyya usta'da geriye kalan ilk ve orta susturucu iptal edip arkaya magnex son susturucu takıldı ve ortaya güzel, tam dozajında bir ses çıktı.

Ben şuan sadece ileriye dönük projelendirme olarak düşünüyorum kafamda bu spor katalitik olayını :D Çünkü bi 2 gün kat iptal dolaştım, gerçektem bambaşka birşey oluyor, orj katalitik yerine spor katalitik takarak da bir deneme yapmak isterdim olay bu:)
Senin aracın orada kalması gibi bir durum söz konusu değil zaten.
Git benim adımı ver ve deki spor kat olsun istiyorum.
Ama aracı bırakamam.
Onlarda sana spor kat için senin aracını kaldırıp bi inceler spor katı yapar ve senin araca takması zaten 10 dakika.
Yani 2 cumartesi günü gitsen senin işin olur.
Zaten akşam gece geç saatlere kadar açık iskender.