Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

20 Kasım Pazar İzmir buluşması!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anıl

Merhaba arkadaşlar, herkes ayrı bir tarih verdiği için gün belirlenemiyor, bende en az 10 gün önceden tarihi yazayım dedim ki herkes kendini bu tarihe göre ayarlasın, haftaya buluşmada görüşmek üzere...(Çoğunluğa göre cumartesiye'de çekilebilir).
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

sp4rc0

merhaba, buluşma yeri ve saati de belli olursa daha iyi olur. Yer benim için pek önemli değil her yere gelirim ama saate göre değişebilir :]
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

fevkalbeser12

Banada uyar, turizmci oldugumdan dolayi su an kis uykusundayim:) İstenilen yere istenilen zamanda gidebilirim.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

kaos81

Anıl üstad h.sonu benim için uygundur. buluşma olursa karting heyecanıda yaşabiliriz :-)

fevkalbeser12

Hatta ben bornova 3. Sanayide olucam bugun arabanin tamirati icin yolu dusen olursa ege alfadayim
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

dr_no

Ancak akşam olursa katılabilirim ne yazık ki.

tunerviper

kaçta ve nerede  buluşacağız ?

Edited by - tunerviper on 13/11/2011  10:47:06
Turbo Twin Spark

Passione

20 Kasım'a bende gelirim kesinlikle iyi olur bayadır buluşma olmuyordu bildiğim kadarıyla.
"centocinguantanove"