Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

26 nisan 2015 ..Büyük İstanbul mangal buluşması..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aurora

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar etkinlik saat kaca kadar sürecek, sonradan katılmak isterim.

Herhangi bir süre söz konusu değil. Mangaldan sonra duruma göre hareket edeceğiz.

fadetoblack

Anladim, kontakta olmak icin birileriyle haberlessek iyi olur, whatsapp grubu fln olur mu?

aurora

Anladim, kontakta olmak icin birileriyle haberlessek iyi olur, whatsapp grubu fln olur mu?

Whatsapp gurubumuz mevcut, siz özelden telefon numaranızı yazın sizi de ekleyelim.

Yusuf_çile

arkadaşlar Sefaköy den gidecek olan varmıydı . Benim aracım yok. Beni de whats upp grubuna ekleyebilir misiniz.

Brabus

Buyrun mutlu oluruz sizi de görmekten.Ben de eski rc nitro araç kullancısıyım. İnşallah tekrar başlıcam uygun vakitte.
Hpi evo on road ile başlamıstım daha sonra hpi hellfire ve team losi 454 motorlu hellfire kit versiyona gecis yapmstm :) onlarda alfalar gibi baya nazlı oluyor :) benim baslattigim 4 arkadaşta almstı bakımlarını tamirlerini ben yapardım :) hey gidi günler be :)

Teşekkür ederim You are not allowed to view links. Register or Login Nitro konusunda çok yorum yapmayayım :) RC Grubundan arkadaşların yarısı Nitrocu, bunların çoğu da Losici... Zevki & çilesi başka :) Ben Elektrikliden şaşmam 1:10 E-Revo var.
156 1.6. 05.10.04 - 05.10.09, 100K

aurora

Merhaba arkadaşlar, numaralarınızı ben kayıt ettim ama gruba ekle yemedim. Diğer arkadaşlara konuyu ilettim sizi ekleyeceklerdir.

You are not allowed to view links. Register or Login Sefaköy tarafından You are not allowed to view links. Register or Login Ağabeyimiz geçecek ama müsaitlik durumunu bilmiyorum. Ben Ataşehir tarafından katılacağım gibi görünüyor, bu yüzden ben sizi alamayacağım.

Muratözdemir

Buyrun mutlu oluruz sizi de görmekten.Ben de eski rc nitro araç kullancısıyım. İnşallah tekrar başlıcam uygun vakitte.
Hpi evo on road ile başlamıstım daha sonra hpi hellfire ve team losi 454 motorlu hellfire kit versiyona gecis yapmstm :) onlarda alfalar gibi baya nazlı oluyor :) benim baslattigim 4 arkadaşta almstı bakımlarını tamirlerini ben yapardım :) hey gidi günler be :)

Teşekkür ederim You are not allowed to view links. Register or Login Nitro konusunda çok yorum yapmayayım :) RC Grubundan arkadaşların yarısı Nitrocu, bunların çoğu da Losici... Zevki & çilesi başka :) Ben Elektrikliden şaşmam 1:10 E-Revo var.
Valla bende hep elektrikli olan araçlara gıptayla bakmışımdır biz bi köşede yakıt ayarı yaparken ya da ne oldu şimdi çalışmadı diye düşünürken elektrikliler tamgaz gidiyordu hep:)Nitro çekilecek çile degil yani. Bi ses bi duman için :)

iNtEGrAL

Hepinize şimdiden iyi eğlenceler dileyim. Memlekette olduğumdan bu sefer yokum. Şimdiden iyi mangallar
-= Alfa Romeo Giulietta =-
-67 TC 644 -

a-y-k-u-t

bir aksilik olmazsa Sakarya dan çıkıp geliyorum
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

Alfadanadam

Bugün sanki gördüm Ereğl'de aa emin değilim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

iNtEGrAL

Bugün sanki gördüm Ereğl'de aa emin değilim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bugün iyi gezdim ereğlide görülmüş olabilirim.
-67 TC 644 -

Brabus

Anadolu yakasindan pek gelen yok sanirim. Anadolu yakasindan gelenlerle isterseniz 9:30'da Kozyatagi veya Bostanci'da bulusalim birlikte gidelim

Muratarslan

Ben kocaelinden katilicam. Arkadan gelirim biraz. Malum gece vardiyasi

2006 GT 2.0 Selespeed

saskuran

eweet .... buluşma için avrupa 9.30 incirli e5 yani buluşma yeridir oradan hareket 1.kopruden gidicez ............anadolu yakasi herkez kendi gelecek ... öğleden sonrada kartinggg ...

SAS....

Yusuf_çile

Saskuran ağabey sizi dün aradım ulaşamadım sabah incirli ye gelsem 1 Kişilik yeriniz var mı ? Ben Sefaköy den geleceğim.

saskuran

Saskuran ağabey sizi dün aradım ulaşamadım sabah incirli ye gelsem 1 Kişilik yeriniz var mı ? Ben Sefaköy den geleceğim.
hemen gel ordayim ben telinide yaz

SAS....

a-y-k-u-t

Saat kaça kadar ordasınız abi yetişmeye çalışayım
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

iNtEGrAL

Kartinge kaç gibi geçeceksiniz? Belki yetişirim dönüş yolunda
-67 TC 644 -

Muratarslan

2006 GT 2.0 Selespeed

saskuran

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]arkadaşlar harika bir gündu , guzel hava , güzel dostlar , süper mangal vede harika bir karting yarışımiz oldu .... herkeze teşekkürler özellikle duman sis içinde etimizi yapan mangal master murat kardeşimede ayrica teşekkur ederim ...

SAS....

gkm

Harika bi gundu cidden. Kartinge takilamasamda :)

LG-D610TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

916GTV

Carrefourda kartingin önüne dizmiştiniz alfaları :)

Brabus

Gelseydin You are not allowed to view links. Register or Login, Ben de bugün GTV bakıyordum :|

Brabus

Benim makineyle 222 foto var: Bunları You are not allowed to view links. Register or Login adresinden indirebilirsiniz. Buna tıkladığınızda indir/download üzerinden fotoğraf paketi inecek

İçlerinden 35 fotoyu da aşağıda paylaşıyorum.
Video da 1-2 güne hazırlanır. Brera sesini çekememişim sadece olan varsa bana gönderirse hazırlayacağım videoya ekleyeceğim.

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

aurora

Ertan süper olmuş, ellerine sağlık. Bu arada bu ikimizin olduğu resim son tur mu? Hani benim direndiğim ama sonu hüsran olan :)