Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

26 nisan 2015 ..Büyük İstanbul mangal buluşması..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kuti147

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok gerildim içesim var:) neresi olursa olsun...

Anadoluda olsan en azindan bi sahil yapardık belki :)
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 - Jarama Mk2 147
34 KT 159 - Grigio Titanio 159 Sw 2.4

fadetoblack

arkadaşlar merhaba, benim de gelme ihtimalim var. ilk kez katılacağım böyle bir organizasyona, tam olarak ne yapıyoruz, kaçta buluşuyoruz vs:)

aurora

Çok gerildim içesim var:) neresi olursa olsun...

Anadoluda olsan en azindan bi sahil yapardık belki :)

Bi dahaki sefere kuticim ;)

Gaspar

Wolfshade1989

Gelmeyi çok isterdim fakat 25 nisanda nişanım var..
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

Bandırmalı

Allah tamamına erdirsin.
Bir sonrakine bekleriz.
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

Wolfshade1989

Allah tamamına erdirsin.
Bir sonrakine bekleriz.
Tesekkur ederim:)
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

aurora

arkadaşlar merhaba, benim de gelme ihtimalim var. ilk kez katılacağım böyle bir organizasyona, tam olarak ne yapıyoruz, kaçta buluşuyoruz vs:)

ortak noktalarda buluşup konvoy halinde buluşma noktasına gidiyoruz. Sonrasında orada bir sohbet ortamıyla kahvaltı+mangal vs vs... eğlenceli zamanlar geçiyoruz.

Herkes birbiri ile kaynaşıp problemler vs hakkında da fikir ediniyor.

saskuran

evet beyler , yer hakkinda fikirleri bekliyoruz ... yoksa gene bi emrivaki yapmak zorunda kalicam ayrica go-kartta yapmamiz lazim .... ekşın şart ...

SAS....

Muratarslan

Abi anadolu tarafi yapalim maltepe neyim olabilirim orada vardi go kart

2006 GT 2.0 Selespeed

kuti147

Valla ben zaten kahvaltiya gelemicem biliyorsunuz. Sonradan eklenicem. Kadikoye ne kadar uzak olursa o kadar geç gelirim. Ayrica go kart candır. Kesinlikle yapalim :)
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 - Jarama Mk2 147
34 KT 159 - Grigio Titanio 159 Sw 2.4

Gaspar

ewet bu sefer maltepe civarında olsa cok ıı olur gokartta var kahvaltıdan sonra piste :)

fadetoblack

ortak noktalarda buluşup konvoy halinde buluşma noktasına gidiyoruz. Sonrasında orada bir sohbet ortamıyla kahvaltı+mangal vs vs... eğlenceli zamanlar geçiyoruz.

Herkes birbiri ile kaynaşıp problemler vs hakkında da fikir ediniyor.

teşekkür ederim , şimdi anladım:)

o zaman ben de geliyorum bir aksilik olmazsa ama saat 12 den sonra size katılabilirim.:(

Yusuf_çile

Muratarslan

merhabalar bizim buluşmadan bir haber var mı :)
Su anda yer bulmaya calisiyoruz

2006 GT 2.0 Selespeed

Yusuf_çile

gidilecek yerleri çok bilmem ama yardımcı olabileceğim bir konu olursa elimden geleni yaparım.

saskuran

evet arkadaşlar yerimiz belirlendi ..... 26nisan pazar günü saat 10.00 da ümraniye mesire yerinde buluşucaz ..You are not allowed to view links. Register or Login.   oradanda icerenkoy aras karting de kozlarimizi paylaşicaz ... bu eğlenceli organizasyona herkezi bekleriz .....
NOTS : herkes etini butunu kendi getirsin mangal var ....

SAS....

Bandırmalı

Listeye güncel çekelim:

1-Bandırmalı
2-Muratarslan
3-TurboBenzina
4-aurora
5-Muratözdemir
6.gkm
7.Kuti147
8.Yusuf_çile
9.koroglubrk
10. saskuran
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

Muratözdemir

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Kibitzer

saskuran

başka gelen ..? eşli gelecek varmi ona gore

SAS....

Brabus

Selamlar,
Ben de gelecegim, Alfa'm su anda yok ama katilmak istiyorum. Eşimi de ikna edemedigim yalniz gelecegim.
Karting cok iyi fikir bizim de amator bir tunuvamiz vardi o gun iptal oldu. Birlikte kucuk bir turnuva yaris yapmamkz guzel olacak. Sonrakilerde Volkan İsik Akademi'yi falan ayarlayip daha buyuklerini yapariz :)
İsteyen varsa tek tek et icecek almayalim. Sabah 9da marketler aciliyor. 9:30 gibi Carrefour'dan veya tanidik kasaptan aliriz ihtiyaclari.
Ben de RC off road arac var. Onu da getirecegim :) konvoy olursa benim arac Alfa olmadigindan aksiyon kamerayi disardan takip yolda cekim de yapabiliriz
156 1.6. 05.10.04 - 05.10.09, 100K

saskuran

Muratözdemir

Selamlar,
Ben de RC off road arac var. Onu da getirecegim :) konvoy olursa benim arac Alfa olmadigindan aksiyon kamerayi disardan takip yolda cekim de yapabiliriz

Buyrun mutlu oluruz sizi de görmekten.Ben de eski rc nitro araç kullancısıyım. İnşallah tekrar başlıcam uygun vakitte.
Hpi evo on road ile başlamıstım daha sonra hpi hellfire ve team losi 454 motorlu hellfire kit versiyona gecis yapmstm :) onlarda alfalar gibi baya nazlı oluyor :) benim baslattigim 4 arkadaşta almstı bakımlarını tamirlerini ben yapardım :) hey gidi günler be :)

fadetoblack

Arkadaşlar etkinlik saat kaca kadar sürecek, sonradan katılmak isterim.