Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

6 Ekim (Pazar) 14:00 Ankara Alfisti Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alihsans

İleti geldi dostum. Hep destek, tam destek.  :rock:

Ek: "Biz öncesinde hep beraber buluşuruz."
Bu kısım Kafes'te mi olacak. Yani vukuatın öncesinde saat 14:00'te Kafes'te mi buluşulacak?
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Erkay KAHYA

You are not allowed to view links. Register or Login
İleti geldi dostum. Hep destek, tam destek.  :rock:

Ek: "Biz öncesinde hep beraber buluşuruz."
Bu kısım Kafes'te mi olacak. Yani vukuatın öncesinde saat 14:00'te Kafes'te mi buluşulacak?

Buluşma 14:00 de kafeste olsun onu es geçmeyelim. :) Ordan geçeriz mekana :)
Sizden ricam mekan adı ve yerini buradan belirtmeyelim. Bazı arkadaşlar iletileri okuyor olabilir.

ozoozo

aldım ben pm yi her şekilde orada olacağım inşallah çok büyük bir sıkıntı çıkmazsa , o zaman pazar günü saat 14.00 kafes diyoruz son olarak ? doğrumu dur ?  :)

@ismet abi

köprünün altında bekleme muhabbeti devam dimi abi kaç gibi gelirsin konuşalım onuda pm atarsan iyi olur.

ismet

Özdemir plan aynen devam. 13:45te cami önünde olurum. Hatta orası biraz arkada kalıyor, Bilkent'ten gelip de Kızılay yönüne dönüyorsun ya, o taraflarda beklerim ben. Yolu da değiştirmemiş oluruz
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ozoozo

Özdemir plan aynen devam. 13:45te cami önünde olurum. Hatta orası biraz arkada kalıyor, Bilkent'ten gelip de Kızılay yönüne dönüyorsun ya, o taraflarda beklerim ben. Yolu da değiştirmemiş oluruz

tamamdır abi ben normal kızılay tarafına dönerim az ilerde 4 lüyü yakarım yine iletişim içinde oluruz zaten.

Erkay KAHYA

Millet,
Bizim organizasyon çökmek üzere.
Doğa'nın son mesajından sonra organizasyon tehlikeye girdi. ( :haydi:)
Hakan Abi nin aracı farklı renkle gelebilirmiş.  :D Bütün plan alt üst. (Renk sarı olarak planlamıştım.)
Doğa, Aydınlıkevler eşrafından birisi daha var. Belki o da katılacak. (No problem) Bir de benim araç var rolantide çalışır, yedek listesinde.

ismet

erkay toplu mesaj yerine herkesle tek tek mesajlaşırsan böyle olur işte. bir işi de düzgün yap dişimi kıracam :)

Erkay KAHYA

erkay toplu mesaj yerine herkesle tek tek mesajlaşırsan böyle olur işte. bir işi de düzgün yap dişimi kıracam :)

Toplu mesaj yaptım da 10 kişiden fazla olmuyor.  :D

ismet

sana yardımcı olacakların telefonlarını al, zaman azalıyor. ayrıca bana mesaj atmana gerek yok. doğaya attığın da hakan abiye gideceğinden 10 kişi toplu mesaj için yeterli gibi görünüyor.

alihsans

Şimdi organizasyon çökmesin diye bize sarı renkli bir araba mı lazım? Olmadı bir taksi falan çeviririz.  :p

Erkay bir de yeri ifşa etmeyelim demişsin de bana gelen özel mesajda yer bilgisi yok zaten.  :D
İsmet, dişlerini kırmana gerek yok abi.  :haydi:

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Erkay KAHYA

Şimdi organizasyon çökmesin diye bize sarı renkli bir araba mı lazım? Olmadı bir taksi falan çeviririz.  :p

Erkay bir de yeri ifşa etmeyelim demişsin de bana gelen özel mesajda yer bilgisi yok zaten.  :D
İsmet, dişlerini kırmana gerek yok abi.  :haydi:

Yaaw o kadar olsun. Heyecanımı da paylaşıyorum işte daha ne yapıyım.  ;)

ozoozo

Forumdan ziyade whatsappta falan grup oluşturup orada herkesle tam ve net bir şekilde iletişim içinde olabiliriz eğer herkes kullanıyorsa hem daha sağlıklı olur direk  kim geliyor , kim gelemiyor , kimde farklılık var direk yazışırız

ismet

evet arkadaşlar her şey iptal, en baştan temiz temiz başlıyoruz :)

1. buluşma yeri 14:00 kafes. buluşma eşli oluyor
2. diğer mekanın ismini erkay toplu mesajla gönderir.
3. erkay toplu mesaja beni ekleme, araç sahipleri olsun yeter. ayrıca araç sayısını da azalt derim ki kontrolü kaybetmeyelim :yukari-ok:
4. whatsupp yok bende, hatta telefon bile yok  :'(

Qadesh

İsmet Bey, ben sizi Eryaman'dan alırım demiştim. Planınızı değiştirdiniz mi?
Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527

ismet

Serbay;

öncelikle bey lafını kaldıralım aradan :) ben eryamanda değilim aslına bakarsan. özdemir kafes i bilmediği için ona eşlik edecektim. sen de bilmiyorsan ona da uygun bir çözüm var, beraber gidebiliriz. ama kafes'i biliyorsan orada da buluşabiliriz.

not: etimesguttayım ben şeker'in orada

ozoozo

abi benim için sıkıntı yok , hatırladım ben kafesi daha önce gitmemiştim ama siz söyledikten sonra dikkatli baktım buldum yani :) hangisi sana kolay oluyorsa o şekilde gidebiliriz , ben bilmiyorum diye boşuna eziyet çekme yani biliyorum yani senin için hangisi kolaysa o şekilde yapalım.

ismet

valla arkadaşlar bana hepsi uyar. nasıl yapalım? serbay sen yolunu değiştirecek misin benim için? çünkü beni almak için istanbul yolundan etimesguta sapman lazım. eğer öyle olacaksa boş yere değiştirme yolunu.

alihsans

evet arkadaşlar her şey iptal, en baştan temiz temiz başlıyoruz :)

1. buluşma yeri 14:00 kafes. buluşma eşli oluyor
2. diğer mekanın ismini erkay toplu mesajla gönderir.
3. erkay toplu mesaja beni ekleme, araç sahipleri olsun yeter. ayrıca araç sayısını da azalt derim ki kontrolü kaybetmeyelim :yukari-ok:
4. whatsupp yok bende, hatta telefon bile yok  :'(
Abi diğer mekanın ismini Erkay hiç göndermese daha iyi değil mi? Kafes'te buluşup topluca geçeriz. Hem Kafes'te prova falan da yapılır.

Ve ben seni geçerken alırım İsmet Bey. Yolumun üstündesin zaten.  :arkadasim:

Qadesh

Ben zaten 1.etapta oturuyorum. Koçtaş'ın arkasında. Her halukarda  Şeker fabrikasının önünden geçicem. Ordan etimesguta girmekte sorun olmaz yani :) Seni aldıktan sonra yine özdemir'i alır öyle de geçebiliriz.

ismet

o zaman şöyle yapalım gençler:

serbay ve ali ihsan madem bizim oradan geçecekler, aynı saatte gelirsiniz arkadaşlar. sonra özdemir i de yoldan alır 3 araçlık mini konvoy ile geçeriz kafes'e  :alfisti:

bu arada erkay bence de mekan ismini yazma özel mesajda. ben biliyorum nasılsa, hallederiz her türlü  :rock:

Qadesh

Benim için sorun yok. Bu gün görevli olarak istanbula gidicem cuma gece dönücem. Bu süre içinde ilgilenemeyebilirim  organizasyonla. Cumartesi telefonla irtibata geçer buluşma noktasını belirleriz.

ozoozo

tamamdır öyle daha hoş olur ben köprünün altında ilerideki emniyet şeritinde 1.45 gibi falan 4 lüyü yakar beklerim.

ismet

Benim için sorun yok. Bu gün görevli olarak istanbula gidicem cuma gece dönücem. Bu süre içinde ilgilenemeyebilirim  organizasyonla. Cumartesi telefonla irtibata geçer buluşma noktasını belirleriz.

tamamdır öyle daha hoş olur ben köprünün altında ilerideki emniyet şeritinde 1.45 gibi falan 4 lüyü yakar beklerim.

anlaştık arkadaşlar  :serefe:

blackgear

Mekanın adını neden gizli tutuyoruz? Orayı kaçırdım ben?

ismet

erkay reyizin isteği :) özelden yazarım..