Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti İstanbul buluşması Sonbahar 2017

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login
Evet arkadaşlar ;

Konu eski ama anladığım kadarı ile ilgi var ve olacak.

Sadece harekete geçmemiz gerekiyor.

Şöyle bir önerim var ;

19 Mayıs'ta Bostancı-Kadıköy arası Bağdat caddesi güzergahlı bir Alfa Romeo resmî geçidi organize etsek kimler katılabilir ya da katılmak ister ?

Eylülde Abant yapmayı planlıyoruz.

ekdellal

Evet arkadaşlar ;

Şöyle bir önerim var ;

19 Mayıs'ta Bostancı-Kadıköy arası Bağdat caddesi güzergahlı bir Alfa Romeo resmî geçidi organize etsek kimler katılabilir ya da katılmak ister ?
Alfa ve Türk bayrağı haricinde başka sembol, resim, bayrak vs olmayacaksa ben gelirim. (Giulietta)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

qrkmtp

Abantada gelirim bagdat'a da :))

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

admin

Evet arkadaşlar ;

Şöyle bir önerim var ;

Bu tarz şeyler yapmak için emniyetten izin almak gerekiyor olabilir!
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Mcd043

Arkadaşlar istanbulda bulunan alfistiler olarak bir organizasyon yapmaya ne dersiniz gördüğüm kadarıyla uzun zamandır organizasyon yapılmamış ?

ekdellal

Kulağa hoş geliyor. Hadi hayırlısı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

KaanA

Çok güzel olabileceğini düşünüyorum.

berkay.balcıoğlu

Herkese merhaba ,

Hem forumda hem de alfa kullanıcısı olmakta çok yeniyim.Ama aşk denilen şeyde yeniye eskiye bakmıyor.Umarım en yakın zamanda bir buluşma düzenlenir bende alfisti ailesi ile tanışma fırsatı bulmuş olurum.. :clover:

whispertr

2009 Alfa Romeo 147 Blackline (BEYAZ)
2008 Alfa Romeo 147 Blackline (KIRMIZI)
2011 Alfa Romeo Mito QV (SİYAH)
2013 Alfa Romeo Mito (KIRMIZI)
2015 Alfa Romeo Giulietta (8C KIRMIZI)

onur_has

Herkese merhabalar. 3 ay önce kendi alfamı alıp alfisti olma yolunda adımımı attım. Yalnız şöyle bir durum var ;  hiç buluşma veya etkinlik göremiyorum. siz değerli alfistilerle tanışmak, araçlarımız hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için bir buluşma organizasyonu çok güzel olurdu. Acaba bu yıl içerisinde İstanbul'da  bir etkinlik düşünülüyor mu ? katılmayı çok isterim.

E.Ç.M. (MiTongin)

Herkese merhabalar. 3 ay önce kendi alfamı alıp alfisti olma yolunda adımımı attım. Yalnız şöyle bir durum var ;  hiç buluşma veya etkinlik göremiyorum. siz değerli alfistilerle tanışmak, araçlarımız hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için bir buluşma organizasyonu çok güzel olurdu. Acaba bu yıl içerisinde İstanbul'da  bir etkinlik düşünülüyor mu ? katılmayı çok isterim.
Selamlar. Öncelikle hoş geldiniz. bizim etkinliklerimiz genelde yaza merhaba ve elveda olarak 2 büyük organizasyon şeklinde oluyor. İller arasında ( bu işi başarı ile genelde ankara grubu yapıyor ) ve ya model gruplarının kurmuş olduğu ( örneğin gt grubu ) gibi kendi aralarında organizasyonlara imza atabiliyorlar.
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )