Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara Alfisti

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alkan

quote:

Ben de gelmeyi çok isterim, ancak merak ettiğim bir şey var, benim ön tamponumun köşesinde pasta gerektiren ufak birkaç çiziğim var, şimdiye kadar da ne pasta ne cila yaptım, ne de yapılışına şahit oldum. Birkaç kişi sen kendin de yapabilirsin pasta cila işini dedi, acaba o işe girişebilir miyim orada, daha önce kensi pastasını kendi yapmış tecrübeli yol gösterecek arkadaşlar olur mu, yoksa ağzıma yüzüme bulaştırma riskini almayıp 4 mayısa kadar pasta işini hallettirmiş olarak mı geleyim??

senin ön tampondaki nazar boncuğu benim de dikkatimi çekti. orada kısa sürede halledilebilecek bir şey merak etme bence.

ben de 4 mayısta orda olmayı çok isterim. pasta cila yapmayı düşünmüyorum ama muhabbet çok keyifli oluyor kaçırmak istemem.

gok_han08

bendekı resımlerı yukledım ama ımageshack ten yollayamıyom suan  siteye gırmıyor cunku sorun var sanırım . hepsını yollucam burdan )
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gok_han08

Register or Login" border=0>
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

bugra

oldukca keyifli bir bulusma olmus fotograflardan goruldugu ve anlatıldığı uzere..umarım bir sonraki buluşmada benim gibi katılamayanlarda hazır olur da cok daha kalabalık ve keyifli organizasyonlar gerçekleştiririz..

MKG plakalı araca arcadium otoparkında epey rastlıyordum ama el değiştirdi sanırım epeydir göremedim Umitköyde..sanırım Şaşmazda Pro-Shop un yanındaki yerde yapılıyordu.Detaylarını merak ettim bu arada neler vardır acaba araçta?

Edited by - bugra on 15/04/2008  21:04:34

147TI

Ben yine kimseyi şaşırtmayarak katılamadım arkadaşlar.. Öncelikle buluşmayı kaçırdığım için özür dilerim bidahakine inşallah...

Sebebide başka bir "Tutku"nun  var olmasıydı. Motosiklet sezonunu geçtiğimiz pazar açtım.. Turan güneş üzerinde Kuruçayırlıda bir brunch barbekü partisi vardı motorcuların. Ve aranızda elbet bilenler vardır "Rüzgarın Kızı" da vardı nam-ı diğer Ayşe Şule Bilgiç. Kendisi ile tanışmayı çok istiyordum, yaptığı işlerden dolayı çok takdir ettiğim bir insan.

Umarım bu konuda Alfisti dostluğumuzdan bir şeyler kaybetmemişizdir. :?

Yokmu başka resimler... :)

Alkan

çok kalabalık bir motor grubunun yanından geçtik onların sizin grup olma olasılığı nedir acaba? oran dan arjantine inerken rastladık galiba.

gok_han08

quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gok_han08

eren bıdahakıne gelecen artık  ıster motorunla gel  )) ona gore . sana bır fırsat daha verıyoruz =)  bızı motorculara  yegledın buseferlık . bıdahakı bulusmada bızzat haber verecem bakalım sana ne olacak )
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

147TI

Resimlere göre bütün ankarayı gezmıssınız... Kocatepe sıhıye incek atılım... Bidahakine yürüyerek bile olsa gelmek istiyorum...

147BLACK

Daha ne fotolar var Engin'in sunroof'tan çıkan arkadaşının çektiği ama daha koyamadılar foruma herhal. İlgi ve merakla bekliyoruz.

Hele Bahçeliye giderken tünelden geçme esnasında direksiyondaki ellerimle MOSH işareti yaparken çekildiğim bir resim var. Onu çok merak ediyorum.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

tarkan156

quote:

oooo bu foto cok guzelmıs,gokhan baska foto yokmu?

stromboli

Sunroofumdan çekilen fotoğraflarla ilgili bir şeyler anlatmak istiyorum. Kocatepeden çıkıp mithatpaşaya yöneldiğimizde (tam da alper (enginin sunrooftan çıkan arkadaşı oluyor kendisi :o)) gökhanın fotoğraf makinasını alıp sunroofumdan boy gösteriyordu ki soldan soldan gelen bir "zırhlı" polis güruhuyla karşılaştık.. Muhtemelen birkaç dakika sonra oradan geçmeye çalışsaydık anlatacak çok daha fazla anımız olacaktı.

Tabi hemen alperi dur oğlum gözünü seveyim başımız belaya girecek nağmeleriyle içeri çektim.. Sonrasında da kâh polis korkusuyla, kâh ankaramın çukurlu yollarında yaptığım cambazlıklardan hop oturdu hop kalktı :o) Oturdukça da aynadan çekti bir kısım fotoğraf.. Umarım fotoğraflar güzel olmuştur..

Diğer yandan nazar boncuğumla ilgili:

quote:

senin ön tampondaki nazar boncuğu benim de dikkatimi çekti. orada kısa sürede halledilebilecek bir şey merak etme bence.

ben de 4 mayısta orda olmayı çok isterim. pasta cila yapmayı düşünmüyorum ama muhabbet çok keyifli oluyor kaçırmak istemem.

Gören herkes önemli değil bir pasta cila hiç iz kalmaz dedi ama o kadar moralim bozuldu ki o nazar boncuğuna..

efe_can

arkadaslar, keremle (alfa 156 turbonun sahibi) konustum ve foruma uye olmasina ikna ettim.. cunku daha once bu forumlarda arabasi hakkinda yalan yanlis konusulmus ve turbo olmadigi, 156 turbo yapmanin imkansiz oldugu, keremi tanidigini iddia eden bi takim insanlarin da arabasinin turbo olmadigini iddia ettigini duymustu ve bu yuzden dolayi foruma uye olmamisti. simdi uye oldu ve uyelik onayini beklio.
burada sorulan bi kac soruyu kereme de sordum ve su cevaplari aldim aynen kendi agzindan yaziyorum..
1. "araba el degistirmedi 0'dan beri bende nitekim arcadiumda gorulmedigi icin bi arabanin el degistirdigini dusunmek hayal gucu genis insanlara mahsus bisey olsa gerek.."
2. "Arabayi dyno'ya cikartmadim yani kac beygir oldugu hakkinda kesin bisey soyleyemem demistim zaten ama tahmini olarak 300 civari demistim"
3. "kule gergisinin ordaki kirmizi parca benzin filtresi.."

147BLACK

Buluşmada isimleri çok iyi öğrenemediğim için halen karıştırıyorum.
Efe Can galiba sarışın arkadaş, Kerem ise esmer olan arkadaş.
Yanılıyor muyum?
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

efe_can

dorudur :)

147TI

Bende bu KN147 yi ben nerden biliyorum diyodum, (jandarmanın karşısındaki apartman:)

Bende arabamı sipariş vermiş beklerken, siz çıkıp arabanızı temizliyordunuz, (ne heyecan aynı zamandada eziyetti)  bende hayalini kuruyordum benımkıde gelicek bir gün diye...

Doğrumuyum? taşındınız mı ? Yoksa araç elmi değiştirdi?

Alkan

Tarkan abinin makinasından Ankara Turu
You are not allowed to view links. Register or Login

Gökhan abinin makinasından Ankara Turu(Sunroof)
You are not allowed to view links. Register or Login

rar şifresi: alfisti

Edited by - zibidi_gonzales on 16/04/2008  02:33:08

stromboli

quote:

Bende bu KN147 yi ben nerden biliyorum diyodum, (jandarmanın karşısındaki apartman:)

Bende arabamı sipariş vermiş beklerken, siz çıkıp arabanızı temizliyordunuz, (ne heyecan aynı zamandada eziyetti)  bende hayalini kuruyordum benımkıde gelicek bir gün diye...

Doğrumuyum? taşındınız mı ? Yoksa araç elmi değiştirdi?

El değiştirdi ben ikinci sahibiyim kn147nin, 2 ay kadar önce aldım bahsettiğiniz arkadaştan.. Saolsun çok iyi bakmış yaptığı 40küsür bin kilometreke karşın pırıl pırıldı aldığımda..

stromboli

Bu arada sunrooftan çekilen fotoğraflar bunla kalmamalı, devamı gelmeli :o) Bulvardan çıkıp 7nci caddeye kadar devam ediyor olmalı, acaba kötü mü çıktı onlar da elendi yoksa heyecanı yaymak mı amaç :o))

gok_han08

heyecan )) bu arada bulusmamıza gelen arkadasların hepsını hıne  cıla gununde gormek ısterım ) muhabbet ıcın daha cok zamanımız olacak orda . kapiş..
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gok_han08

quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gok_han08

daltonlar gibi olmuşuz varmı bizden karızma
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

gok_han08

ali (zibidi_gonzales ) doğum günün kutlu olsun nıce mutlu yıllara .
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

Alkan

teşekkür ederim gökan abi. fırsat bulmuşken bir resim de ben ekliyim.

alfarda

Alfa Romeo Turbo süper olmuş
Arkadaşa ulaşmak istiyorum eğer tanıyan brsi varsa You are not allowed to view links. Register or Login mail adresimi eklemesini söylerse cok sevinirim