Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Artık buluşalım İzmir:)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

Beyler forum bu ara aktif olmuşken bizde buluşalım derim. Ben 24 kasım cumartesi diyorum tabi bence esnek bi tarih değiştirebiliriz. Organizasyon olarak geçen sefer yapamadığımız kahvaltıyı yapalım şirincede daha sonra benim dükkanı gezeriz, ilginç bi tebrübe olur, çömlek yapmayı denersiniz. Beceren olursa usta olarak işe başlar hem:) Daha sonra yedi uyuyanlar tarafında pek az kişinin bildiği bi mağara var orda mangal yaparız hem hava ne olursa olsun mağarada sıkıntı olmaz. Böyle eşli sevgilili çocuklu falan bi buluşma olsun herkes keyif alsın diyorum ortaya fikri atıyorum. Ne düşünürsünüz?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

asklepios

kemalcim plan çok güzel,ama bizim hanımın ağırlığı iyice arttı  ;D ama canı şirince aşererse o başka  ;)

fevkalbeser12

O zaman programı milasta yapalım:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

jeremy clarkson

erdem1904

İzmir bu buluşma konularında bence en şanslı yer. Buluşacak mekan ve cennet köşesi yerler o kadar çok ki... Güzelbahçe ye gidip balıkçıdan taze balıklarını ve kalamarını alacaksın. Hemen yanda ki denize sıfır dalgaların camına çarptığı sobayla ısıtılan köhne meyhaneye oturup, garsona balık ve kalamarı teslim edecek masamızıda donat diyeceksin.  Rakı balık keyfini yaparken dalgalar camı dövecek. Çıkışta da Alfa'ları orada bırakıp toplanıp taksiyle eve döneceksin :) off İzmir off...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

mahoretti

24-25 Kasımda yokum. Öğretmenler günü etkinliği var otelde. Tamda olmayan tarihi buldun ya Kemal...  :)

fevkalbeser12

You are not allowed to view links. Register or Login
24-25 Kasımda yokum. Öğretmenler günü etkinliği var otelde. Tamda olmayan tarihi buldun ya Kemal...  :)
Tarih fark etmez ya değiştirebiliriz. Peki sen hangi otelde olucaksın?
                         jeremy clarkson

mahoretti

fevkalbeser12

Gelip giderken uğrasana yanıma o zaman?
                         jeremy clarkson

Anıl

Benim haftasonu turları havaların soğumasıyla bitti,önceden planladıktan sonra herhangi bir haftasonu uygun olabilirim, şöyle yapalım 24 değil de ondan sonraki haftasonu diyelim!
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Tamam o zaman 1 aralık olsun olur mu?
                         jeremy clarkson

sp4rc0

bugün buluşup Şirince'ye gidelim :)
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

fevkalbeser12

Kış geldi bana her türlü uyar istersen şimdi buluşalım:) hatta buluşma tarihini 21 aralık yapalım şu meşhur kıyamet günü. Kıyamette dünyada sadece 2 yer kurtulucakmış birisi şirince, biriside fransada bi köy. Hem böylece alfalarımızda kurtulmuş olur:)
                         jeremy clarkson

savagery311

Buluşmaya bende varım bu hafta komple boş hiçbir işim yok.

mahoretti

Kemal, senin yer nerede ? tarif ediversene. gidişte yada dönüşte uğramaya çalışayım.... zaten pazar otel çıkışında muhtemelen bi şirince yapılır. olmadı orda görüşürüz...

Anıl

Beyler forum bu ara aktif olmuşken bizde buluşalım derim. Ben 24 kasım cumartesi diyorum tabi bence esnek bi tarih değiştirebiliriz. Organizasyon olarak geçen sefer yapamadığımız kahvaltıyı yapalım şirincede daha sonra benim dükkanı gezeriz, ilginç bi tebrübe olur, çömlek yapmayı denersiniz. Beceren olursa usta olarak işe başlar hem:) Daha sonra yedi uyuyanlar tarafında pek az kişinin bildiği bi mağara var orda mangal yaparız hem hava ne olursa olsun mağarada sıkıntı olmaz. Böyle eşli sevgilili çocuklu falan bi buluşma olsun herkes keyif alsın diyorum ortaya fikri atıyorum. Ne düşünürsünüz?
Kemal mesajını okuyunca birşey aklıma geldi,bize çömlek yaptırırken farklı figürler yaptırmazsın herhalde,hani genelde bayan turistlere şaka ile bir takım figürler yaptırıyorlar ya bilirsin ;D bereket tanrısı filan olmasın da!
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Kemal, senin yer nerede ? tarif ediversene. gidişte yada dönüşte uğramaya çalışayım.... zaten pazar otel çıkışında muhtemelen bi şirince yapılır. olmadı orda görüşürüz...
Benim yer meryemana kavşağında art ceramics adlı bi yer zaten kocaman tabelası var görmemen imkansız:)
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Kemal mesajını okuyunca birşey aklıma geldi,bize çömlek yaptırırken farklı figürler yaptırmazsın herhalde,hani genelde bayan turistlere şaka ile bir takım figürler yaptırıyorlar ya bilirsin ;D bereket tanrısı filan olmasın da!
Yok yok bizde pek olmuyor öyle şeyler ya biz daha masum şeyler yaptırıyoruz ama bazen ısrarla bereket tanrısını yapan oluyor:)
                         jeremy clarkson

sp4rc0

hahhaha sabah sabah koptum, bende hatırladım o videoyu :)

'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

fevkalbeser12

jeremy clarkson