Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BÜYÜK İSTANBUL SONBAHAR BULUŞMASI 22 EYLÜL

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login
Evren Abi, sen bildiğin sanat yapmışsın. Şu arabanın her haliyle toplamda 5 senede çektiğim 2800'den fazla fotoğrafı var elimde deniz kenarı mı ararsın boğaz köprüsü mü ararsın, ama şu fotoğrafın yanına yaklaşabileni yok. Eline sağlık, emeğine sağlık. İnanılmaz birşey bu !
Çok teşekkür ederim abi, ciddiyim sersemledim fotoğrafı görünce  :o
Begenecegini tahmin ediyordum acikcasi ama bu kadar begenecegini zannetmiyordum :) senin fotograflari geride biraktigini soylemen bile benim icin onemli. Sagolasin.

Sizin araba uzerinde biraz calistim, birkac daha var onlari da uygun oldukca gerekli duzenlemeleri yapip toplu olarak gonderirim ;)

Bu arada bunu buradan paylastim ama siz isterseniz sizin aracin konusunda falan da paylasin tabi.

Tapatalk
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

emin

Organizasyonda tek bir dezavantaj vardı ne yazıkki...  :)

Herşey iyi, güzel, on numaraydı... Burada herkesin birey birey katkısı var. Bunu samimiyetle söylüyorum, sonuçta buluşma düzenlenir her şekilde fakat 5 kişiyle bu şekilde keyifli, çoşku dolu bir buluşma olmaz ;) Özet olarak katılım, buluşmaların "herşeyi".

Benim tek şikayetim, ki, bunun önüne gelecektede geçemeyeceğiz, konuşmak, sohbet etmek istediğim bir sürü dost ile şöyle keyifle, uzun uzun çene çalmaya vakit bulamamak oldu. Bunun çözümü ise arayı uzatmadan küçük buluşmalara mütemadiyen devam etmek.

Daha küçük gruplarla da olsa dostlar ile en kısa zamanda tekrar yüz yüze görüşmek dileğiyle...

:alfisti:  :serefe:

abi bunun  çözümü ateşleyecek 2-3 kişilik arkadaş grubunun olması, biz bu akşam burdayız denirse 2 gün öncesinden orda her türlü 7-8 alfa romeo olur. zaten wassup grubu kurulur akabinde o arkadaş grubu goygoya ordan devam eder falan.

2010'da biz can fatih ben gece 3'te buluştuğumuzu sabahladığımızı bilirim.
Şimdi benim öyle bir imkanım yok iş sebebiyle, hayatıma motosiklet girdi bir de. Can ve Fatih'de yoğun çalışıyorlar.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Veloce

abi bunun  çözümü ateşleyecek 2-3 kişilik arkadaş grubunun olması, biz bu akşam burdayız denirse 2 gün öncesinden orda her türlü 7-8 alfa romeo olur. zaten wassup grubu kurulur akabinde o arkadaş grubu goygoya ordan devam eder falan.

Şimdi benim öyle bir imkanım yok iş sebebiyle, hayatıma motosiklet girdi bir de. Can ve Fatih'de yoğun çalışıyorlar.

Haberleşeceğiz artık... Zaten sürekli görüşen dostlar var. Mini grupları biraz daha büyütürsek düşündüğümüz gibi ortamlar çoğalacaktır sanırım. Haberim olduğu her ortama engel yoksa kesinlikle katılırım...

Doğa Tosun

Evren Abi, sen bildiğin sanat yapmışsın. Şu arabanın her haliyle toplamda 5 senede çektiğim 2800'den fazla fotoğrafı var elimde deniz kenarı mı ararsın boğaz köprüsü mü ararsın, ama şu fotoğrafın yanına yaklaşabileni yok. Eline sağlık, emeğine sağlık. İnanılmaz birşey bu !
Çok teşekkür ederim abi, ciddiyim sersemledim fotoğrafı görünce  :o
Begenecegini tahmin ediyordum acikcasi ama bu kadar begenecegini zannetmiyordum :) senin fotograflari geride biraktigini soylemen bile benim icin onemli. Sagolasin.

Sizin araba uzerinde biraz calistim, birkac daha var onlari da uygun oldukca gerekli duzenlemeleri yapip toplu olarak gonderirim ;)

Bu arada bunu buradan paylastim ama siz isterseniz sizin aracin konusunda falan da paylasin tabi.
sana nasıl, nereden, ne zaman kolay olursa abi :)
tekrardan çok teşekkür ettim
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

universeee

Haberleşeceğiz artık... Zaten sürekli görüşen dostlar var. Mini grupları biraz daha büyütürsek düşündüğümüz gibi ortamlar çoğalacaktır sanırım. Haberim olduğu her ortama engel yoksa kesinlikle katılırım...
Mini gruplar onemli zira ben bugun orada bunun sikintisini cektim esimle beraber. Hic tanidik olmayinca muhabbete girmek pek de kolay olmadi. Konusan bir iki kisinin yanina gidiyorum tam dahil oluyorum muhabbete yandan eskiden tanidigi biri cagiriyor musade isteyip gidiyor biz de kaliyoruz. Ama onceden kucuk gruplarla tanisiklik olsaydi orada biraz daha kolay olurdu kaynasmak. O nedenle kucuk gruplarla bulusmalari siklastirmak iyi olur

Tapatalk

Veloce

Beyler fotolar videolar gelsin artık... Herkesin elinde telefonları, kameraları vardı bir sürü, cihaz sayısı kadar bile foto gelmedi daha :)

egeozal1

Ben Evren abiye yazdım whatsapp ten daha dönmedi. Pc ye geçerse atar diye umuyorum.. :D

emin

ben de ilk buluşmalarımda bolca fotoğraf çeker paylaşırdım, ufak buluşmalar organize ederdim.
şaka maka tam 3 sene geçmiş 3 sene de 100'e yakın insan tanımışımdır alfa ile ilgili ve bunların 15'i hayatımdadır her daim. Allah da eksik etmesin.

FB10ur

Organizasyonda tek bir dezavantaj vardı ne yazıkki...  :)

Herşey iyi, güzel, on numaraydı... Burada herkesin birey birey katkısı var. Bunu samimiyetle söylüyorum, sonuçta buluşma düzenlenir her şekilde fakat 5 kişiyle bu şekilde keyifli, çoşku dolu bir buluşma olmaz ;) Özet olarak katılım, buluşmaların "herşeyi".

Benim tek şikayetim, ki, bunun önüne gelecektede geçemeyeceğiz, konuşmak, sohbet etmek istediğim bir sürü dost ile şöyle keyifle, uzun uzun çene çalmaya vakit bulamamak oldu. Bunun çözümü ise arayı uzatmadan küçük buluşmalara mütemadiyen devam etmek.

Daha küçük gruplarla da olsa dostlar ile en kısa zamanda tekrar yüz yüze görüşmek dileğiyle...

:alfisti:  :serefe:

Kesinlikle katılıyorum bugün sercanla konuştuk zaten ayak üstü hafta içi bulaşalım diye uygun olursa ufak bir buluşma ayarlayabiliriz..

emin

bir de tanışmak kaynaşmak insan yapısıyla da ilgili, ben onuru hiç tanımıyordum mesela kalktım gittim bir gece yarısı arabasını alabilir miyim acaba diye teste gittim, tanıştık vesile oldu. Forum biraz ortada bir mecra nasıl kullanacağınız size kalmış, haftaiçi buluşmaları iyi fikir ama ne kadar katılabilirim bilemiyorum denk gelirsem uğrarım.

tayfun

Abilerim,kardeslerim,yegenlerim,yengelerim. Çok çok çok samimi,sıcak ve keyifli bir ortamdi. Emegi geçen herkesin yüreğine sağlık.okadar keyifliyliydiki  saat 4 gibi mekandan ayrilmama rağmen tekrar geri döndüm en son ben çıktım mekandan benim alfa nin kanka ları gidince morali bozuldu. Toplu foto çekmedim morali bozuk alfa mi koyuyorum.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Senin aracin yalniz fotosu da iyi olmus yalniz Tayfun :)

Tapatalk
biraz bencillik yaptım:P alfa mın morali düzelsin diye.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Baskan

Arkadaşlar herşey iyi güzelde, gözlerim hep sistematik parking aradı. Takip ediyorumda nedense Türkiyede bu konuya hiç dikkat edilmiyor..

Araba forumu toplantılarında(hoş bizdeki parti tadında :) ) en iyi görsel şov sistematik diziliş ile olmalı diye düşünüyorum. Ancak bunu tam anlamı ile yapmak için sağlam bir ekip ile harita üzerinden konumlandırma ve gelen araçların modelleri üzerinden sayıya göre hesaplamalar ile dizilişleri ayarlamak gerekli.

Global'e yayınlanan resimlerde işte budur dedirtmek bence en büyük şov :)

Not: Ben kaç seferdir şu buluşmalara gelemedim ona yanıyorum, hepmi aksilik veya işim olur anlayamıyorum :(

emin

sistematik parkı kırmızılar özelinde yapmaya çalıştık ama geri kalanını zar zor sığdırdık otoparka
boş bir park alanı çok önemli.

Tolga033

Çok keyifli olduğu resimlerden bile belli oluyor..İnşallah banada başka bir buluşmaya gelmek nasip olur.Alfalı veya Alfasız.. :)

Sercan Keklik

Arkadaşlar herşey iyi güzelde, gözlerim hep sistematik parking aradı. Takip ediyorumda nedense Türkiyede bu konuya hiç dikkat edilmiyor..

Araba forumu toplantılarında(hoş bizdeki parti tadında :) ) en iyi görsel şov sistematik diziliş ile olmalı diye düşünüyorum. Ancak bunu tam anlamı ile yapmak için sağlam bir ekip ile harita üzerinden konumlandırma ve gelen araçların modelleri üzerinden sayıya göre hesaplamalar ile dizilişleri ayarlamak gerekli.

Global'e yayınlanan resimlerde işte budur dedirtmek bence en büyük şov :)

Not: Ben kaç seferdir şu buluşmalara gelemedim ona yanıyorum, hepmi aksilik veya işim olur anlayamıyorum :(

Valla baskanim cok dogru soyluyosun ama pek mumkun olmuyor :(

Mesela bu bulusmada her modelden bir kirmiziyi yukari aldik. Insanlar neden bizimkisini almadin kirmizi degil bordoda var vs gibi tepkiler verdi. Hatta 147 unutmusuz iceri alirken benim gozumnden kacmis, cook sonra davet ettik.

Konvoyda is dahada degisiyor.  Arabasini gostermek isteyen insanlar elbette oluyor ve trafik akisi pek imkan vermiyor. Mekana girerken millet korna kiyametti :)

Daha buyuk ve yakin bir alan bulsa idik bu sorunda cozulurdu ama 3-4 hafta icerisinde 136 kisiye hizmet ettirmek, organize etmek yogun ve yorucu oldu tum emegi gecenler icin.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

egeozal1

Bence bu buluşma çok güzeldi. Her buluşmada ufak tefek eksiklik olabilir. Çok güzel bir gündü emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. :)

ihsany

Çok güzel bir organizasyondu, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

wolkanku

emeği geçenlere teşekkür ederim.
özlediğim ve uzun zamandır görüşemediğim, 1 senedir buradan konuşup da tanışamadığım bir çok güzel insanla güzel vakit geçirdim.

kırmızılar kadar siyahlar da vardı onları da çimen alanda arka tarafta boşta kalan yere alsaydınız ya >:D diyip taşı atayım,siz çıkarın :))))

fotoğraflar için ayrı bir topic açılsa daha derli toplu olabilir mi?

fotoğraf topic'inde yorum yapmadan sadece fotolar olsa,ya da sadece fotolar ile ilgili yorumlar olsa.
organizasyon yorumları,teşekkür ,şikayet vb. bu topic'e yazsak daha iyi olabilir mi.

başka bir forumda düzen bu şekilde işliyor ve çok derli toplu oluyor.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ar.159

Mini gruplar onemli zira ben bugun orada bunun sikintisini cektim esimle beraber. Hic tanidik olmayinca muhabbete girmek pek de kolay olmadi. Konusan bir iki kisinin yanina gidiyorum tam dahil oluyorum muhabbete yandan eskiden tanidigi biri cagiriyor musade isteyip gidiyor biz de kaliyoruz. Ama onceden kucuk gruplarla tanisiklik olsaydi orada biraz daha kolay olurdu kaynasmak. O nedenle kucuk gruplarla bulusmalari siklastirmak iyi olur

Tapatalk
+1 gerçekten hiç tanıdık olmayaınca zor oluyor ilk dakilkalar bende sap gibi dikeldim Allah tan eşim vardı dedim yoksa külliyen yalnız kalacağım diye düşündüm.
ama ne var ki kimin yanına yaklaşsam selam versem mutlaka muhabbetimiz oldu o yüzden tekrar teşekkür ederim dahada iyileri olacaktır tabi ki. Aslinda Cemal abinin yaptığı çok güzeldi yani insanları tanıtması ama ben benim yaramazla uğraşmaktan o bölümün çoğunu kaçırdım şu toplu çekildiğimiz fotoğrafa facebook gibi kişinin üstüne geldiğimizde nicki ile beraber kim olduğunu yazabilecek bir uygulama yahpmak mümkün mdür acaba?
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

universeee

emeği geçenlere teşekkür ederim.
özlediğim ve uzun zamandır görüşemediğim, 1 senedir buradan konuşup da tanışamadığım bir çok güzel insanla güzel vakit geçirdim.

kırmızılar kadar siyahlar da vardı onları da çimen alanda arka tarafta boşta kalan yere alsaydınız ya >:D diyip taşı atayım,siz çıkarın :))))

fotoğraflar için ayrı bir topic açılsa daha derli toplu olabilir mi?

fotoğraf topic'inde yorum yapmadan sadece fotolar olsa,ya da sadece fotolar ile ilgili yorumlar olsa.
organizasyon yorumları,teşekkür ,şikayet vb. bu topic'e yazsak daha iyi olabilir mi.

başka bir forumda düzen bu şekilde işliyor ve çok derli toplu oluyor.
+1
Forum yöneticileri uygun bir konu başlığını sabitlerse gayet uygun olur diye düşünüyorum.

ismet

süper görünüyor her şey. hepinizi tek tek tebrik ediyorum. fotoları heyecanla bekliyoruz.  :alfisti:

bu arada Hakan Abi sizin aracın fotosunu Alfa alıp kataloğa koysa yeridir, on numara olmuş  :yukari-ok:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ar.159

Harika bir buluşmaydı.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Görülebilen bütün arabalar kırmızıydı."Herkes arabasını satıp alfa almış!!!" Herkes de kırmızı almış :kahve:
Hakan Abi, siz ayrılmadan son 10 dk kadar çok sıcak bir muhabbet ettik. Sana söylediğim gibi sizin araç benim için çok üst sıralarda hayran olduğum bir araç. Fotoğrafların tamamına bakmak için bilgisayara attım, kısaca bir baktım yorgunlukla ve bir fotoğrafa özel vakit ayırmadan yapamadım. Tahmin edin hangi araçtı bu? Buyrun piknikten ilk kare, Hakan Abi ve Doğa'ya gelsin...  :serefe:

bende isterim bu çalışmadan  :D harika olmuş emeğine sağlık :yukari-ok: keşeke araba çamur içinde olmasaydı da bir karede bizimkinden alsaydın halbuki gece vakti yıkatıp hızlı cila attırdım  havanın azizliğine uğradık hele siyah olunca baktımda en kirili benimki duruyordu :(
not: böyle fotoğrafım olsa sahibinden de ilanı bir 5000 tl daha eklerim :))
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

agucba

Bu organizasyonda emeği geçen, katılan, fiziken olmasa da ruhen aramızda olan, katılamayan herkese katılımları için kendi adıma teşekkür ederim.

Uzun zamandır görüşemediklerimi(zi) görmek, kendi adıma keyifli idi. Genelde pikniğin sonuna kadar kalırdım ama bu kez eşimin durumu nedeni ile erken ayrılmak durumunda kaldık.  :alfisti:

///////////////

universeee

Harika bir buluşmaydı.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Görülebilen bütün arabalar kırmızıydı."Herkes arabasını satıp alfa almış!!!" Herkes de kırmızı almış :kahve:
Hakan Abi, siz ayrılmadan son 10 dk kadar çok sıcak bir muhabbet ettik. Sana söylediğim gibi sizin araç benim için çok üst sıralarda hayran olduğum bir araç. Fotoğrafların tamamına bakmak için bilgisayara attım, kısaca bir baktım yorgunlukla ve bir fotoğrafa özel vakit ayırmadan yapamadım. Tahmin edin hangi araçtı bu? Buyrun piknikten ilk kare, Hakan Abi ve Doğa'ya gelsin...  :serefe:

bende isterim bu çalışmadan  :D harika olmuş emeğine sağlık :yukari-ok: keşeke araba çamur içinde olmasaydı da bir karede bizimkinden alsaydın halbuki gece vakti yıkatıp hızlı cila attırdım  havanın azizliğine uğradık hele siyah olunca baktımda en kirili benimki duruyordu :(
not: böyle fotoğrafım olsa sahibinden de ilanı bir 5000 tl daha eklerim :))
Hocam bu çalışmayı senin için de yaparız hiç sorun değil. Ancak aracın siyah olmasından dolayı bu kadar çekici görünmesi ne yazık ki mümkün olmaz :) Ama güzel bir arkaplan bulursak genel kare oldukça güzel olabilir. Bu tarz fotoğraflarda kırmızı yada işte tam böyle sarı renk çok daha avantajlı hale geçiyor.
Bu arada arabanın çamur olması fotoğraf açısından çekici olmadığı anlamına gelmiyor, yolda yapılan sürat sonucu aracın yanında oluşan fırlamış çamur desenleri güzel bile olabilir ancak aracın her tarafındaki damla damla çamur izleri çok hoş olmaz :D
Ben de o gün sabah erken kalkıp yıkattım aracı ama E5'te önümde giden Lada marka bir araç herşeyin sonu oldu :D

Baskan

Valla baskanim cok dogru soyluyosun ama pek mumkun olmuyor :(

Mesela bu bulusmada her modelden bir kirmiziyi yukari aldik. Insanlar neden bizimkisini almadin kirmizi degil bordoda var vs gibi tepkiler verdi. Hatta 147 unutmusuz iceri alirken benim gozumnden kacmis, cook sonra davet ettik.

Konvoyda is dahada degisiyor.  Arabasini gostermek isteyen insanlar elbette oluyor ve trafik akisi pek imkan vermiyor. Mekana girerken millet korna kiyametti :)

Daha buyuk ve yakin bir alan bulsa idik bu sorunda cozulurdu ama 3-4 hafta icerisinde 136 kisiye hizmet ettirmek, organize etmek yogun ve yorucu oldu tum emegi gecenler icin.

Tüm modeller ile büyükçe AR logosu yapılabilir, AlfistiTurkey için artık böyle bir şov olmalı.. En azından bazıları nasıl bir topluluğa karşı umursamamazlık yaptıklarını görebilirler.. Malumunuz gezi olaylarında polis tarafından düşürülen rc uçaktaki kamera sistemi gibi bir sistem yapılıp yukarıdan alan taraması yapılabilir, işte ozaman film değişir :)
Emeği gecen ve katılan herkese teşekkürler..