Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BÜYÜK İSTANBUL SONBAHAR BULUŞMASI 22 EYLÜL

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chao

Bulusmaya malesef gelemedim, bir suredir Alfasizim,  bu yuzden testivale gittik biz de :) isallah bir sonraki bulusmaya Alfa ile gelecegim..
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

carmaniac

Keyifli bir gündü, emeği geçen herkesin eline sağlık...

evrenalpar

Emeği geçen herkese teşekkürler, ileride yeniden Alfa'yla da katılmak da kısmet olur inşallah. Giderken vedalaşamadığım arkadaşlar lütfen kusura bakmayın. sevgiler..
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

Calibra

Süper gözüküyor herşey, emeği geçenlerin ellerine sağlık!

Bugün organize ettğim futbol liginin açılışı olduğu için katılamadım. Yoksa direk mekana gelmeyi planlıyordum :)

Alfasızlığa ve katılamamaya, tanıdıklarımla hoşbeş etmeye tanımak istediklerimle tanışamadığıma üzüldüm.

Umarım bi dahakine...
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Hakan Tosun

Harika bir buluşmaydı.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Görülebilen bütün arabalar kırmızıydı."Herkes arabasını satıp alfa almış!!!" Herkes de kırmızı almış :kahve:
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

alfacan

You are not allowed to view links. Register or Login
Buluşma stresimi benden aldı götürdü bugün. Hele Cemal bana mikrofonu verdiğinde... E'ü'E' tıkandık kaldık. Hiç sevmem mikrofonlu dolaşmayı  :-[

bi ara banada geldi mikrofon , ne diyeceğimi bilemedim  :)

egeozal1

Buluşma stresimi benden aldı götürdü bugün. Hele Cemal bana mikrofonu verdiğinde... E'ü'E' tıkandık kaldık. Hiç sevmem mikrofonlu dolaşmayı  :-[

bi ara banada geldi mikrofon , ne diyeceğimi bilemedim  :)
Bi bize gelmedi demicem Allah korusun... Sahne korkusu var  :D

emin

Emeği geçen herkese teşekkürler, ileride yeniden Alfa'yla da katılmak da kısmet olur inşallah. Giderken vedalaşamadığım arkadaşlar lütfen kusura bakmayın. sevgiler..

konvoya çıkmadan önce japon kardeşimin yanındaydım her ne kadar aramızda 1 metre kot farkı olsa da =) yalnız bırakmadı sağ olsun. keşke orda bir fotoğraf çekseydik.

Ben tabi hevesle yağmura rağmen üstümü açtım, evren abi uzandı cama, yeni aldığın çok belli yapma böyle şeyler dedi, dağıldım =)

İyi ki sizleri tanımışım iyi ki aranızdaydım. Çok keyifli bir gün geçirdik benim favorim Cüneyt abimin oğlu mehmet ile Cemal abimin oğlu kayra, topçu yapıcam ikisini de :)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

universeee

Harika bir buluşmaydı.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Görülebilen bütün arabalar kırmızıydı."Herkes arabasını satıp alfa almış!!!" Herkes de kırmızı almış :kahve:
Hakan Abi, siz ayrılmadan son 10 dk kadar çok sıcak bir muhabbet ettik. Sana söylediğim gibi sizin araç benim için çok üst sıralarda hayran olduğum bir araç. Fotoğrafların tamamına bakmak için bilgisayara attım, kısaca bir baktım yorgunlukla ve bir fotoğrafa özel vakit ayırmadan yapamadım. Tahmin edin hangi araçtı bu? Buyrun piknikten ilk kare, Hakan Abi ve Doğa'ya gelsin...  :serefe:

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

coolistanbul

Kahvalti icin disari oturduk, servis gayet iyiydi, iceride neden yer kalmadigini Mekanin idarecilerden birisi soyle acikladi,

- "Bize 30 arac kadariz Carrefour'da" dediler, Polonezkoy'e 80 arac geldiniz. Galiba yoldaki diger Alfalar da cazibenize kapilip konvoya kaynak yapmislar... 
:-)))
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

egeozal1

emin

Kahvalti icin disari oturduk, servis gayet iyiydi, iceride neden yer kalmadigini Mekanin idarecilerden birisi soyle acikladi,

- "Bize 30 arac kadariz Carrefour'da" dediler, Polonezkoy'e 80 arac geldiniz. Galiba yoldaki diger Alfalar da cazibenize kapilip konvoya kaynak yapmislar... 

Seneye mekan komple kapatılır, önceden afişler hazırlanır. Araçlara göre yer planı bile hazırlanabilir, çok kısa zamanda böyle bir organizasyona girildi, çok da başarılı oldu aslında yoldan keyif almak adına riva yapılabilir daha kısa ama harika bir asfaltı var. Yalnız orada bu kadar aracı kaldırabilecek bir mekan yok. Yelken restoranda ya da kalyonda böyle bir hizmet ve bu kadar keyifli ortam da bulunmaz. Ama arzu edenlerle kışın kaçak riva turları düzenleyebiliriz ben motorla sık sık yapıyorum o yolu :D
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Veloce

Seneye mekan komple kapatılır, önceden afişler hazırlanır. Araçlara göre yer planı bile hazırlanabilir, çok kısa zamanda böyle bir organizasyona girildi, çok da başarılı oldu aslında yoldan keyif almak adına riva yapılabilir daha kısa ama harika bir asfaltı var. Yalnız orada bu kadar aracı kaldırabilecek bir mekan yok. Yelken restoranda ya da kalyonda böyle bir hizmet ve bu kadar keyifli ortam da bulunmaz. Ama arzu edenlerle kışın kaçak riva turları düzenleyebiliriz ben motorla sık sık yapıyorum o yolu :D
:serefe:

Hakan Tosun

Hakan Abi, siz ayrılmadan son 10 dk kadar çok sıcak bir muhabbet ettik. Sana söylediğim gibi sizin araç benim için çok üst sıralarda hayran olduğum bir araç. Fotoğrafların tamamına bakmak için bilgisayara attım, kısaca bir baktım yorgunlukla ve bir fotoğrafa özel vakit ayırmadan yapamadım. Tahmin edin hangi araçtı bu? Buyrun piknikten ilk kare, Hakan Abi ve Doğa'ya gelsin...  :serefe:

Evren,
Keşke sohbete daha erken başlasaydık. Sayende alfamı birkez daha sevdim bu renk kararımın doğruluğunu senin fotoğrafında pekiştirdim.
Harika bir resim.
Emeğine sağlık.
Çok ama çok teşekkür ederim. Bayıldım...
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

Gouki

Beni kendi oğlundan ayırmayan Hakan abi'ye, kardeşim Doğa'ya, organizasyon için Cemal abi, Sercan, Volkan abi, Uğur abi ve diğer emeği geçen, katılan herkese binlerce kez teşekkürler. :alfisti:

universeee

Evren,
Keşke sohbete daha erken başlasaydık. Sayende alfamı birkez daha sevdim bu renk kararımın doğruluğunu senin fotoğrafında pekiştirdim.
Harika bir resim.
Emeğine sağlık.
Çok ama çok teşekkür ederim. Bayıldım...
Rica ederim abi keyifle ugrastim :) fotografa bayilmana da ayrica cok memnun oldum. Doga ne yorum yapacak bir de onu merak ediyorum.

bu arada evet keske daha erken baslasaydik muhabbete. Renk kararinin dogruluguna gelirsek kesinlikle dogru karar bence de!

Tapatalk

coolistanbul

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

coolistanbul

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

Doğa Tosun

Evren Abi, sen bildiğin sanat yapmışsın. Şu arabanın her haliyle toplamda 5 senede çektiğim 2800'den fazla fotoğrafı var elimde deniz kenarı mı ararsın boğaz köprüsü mü ararsın, ama şu fotoğrafın yanına yaklaşabileni yok. Eline sağlık, emeğine sağlık. İnanılmaz birşey bu !
Çok teşekkür ederim abi, ciddiyim sersemledim fotoğrafı görünce  :o
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

34alfags34

Muhteşem ve kaliteli bir buluşmayı hazırlayan emeği geçen bütün arkadaşlarımıza,ayrıca katılan herkese çok teşekkür ederim. Sayenizde gerçek Alfa Aşkı bir defa daha kanıtlanmıştır.
Saygılar,

GooSe

Katılan ve organizasyonu yapan herkese teşekkürler forumdaki arkadaslarimiz ile yüz yüze görüşmek bilgi paylaşımı yapmak inanılmaz keyifliydi bursadan ıstanbula geldigim her kilometreye degdi...

HTC One V cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tayfun

Abilerim,kardeslerim,yegenlerim,yengelerim. Çok çok çok samimi,sıcak ve keyifli bir ortamdi. Emegi geçen herkesin yüreğine sağlık.okadar keyifliyliydiki  saat 4 gibi mekandan ayrilmama rağmen tekrar geri döndüm en son ben çıktım mekandan benim alfa nin kanka ları gidince morali bozuldu. Toplu foto çekmedim morali bozuk alfa mi koyuyorum.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Veloce

Organizasyonda tek bir dezavantaj vardı ne yazıkki...  :)

Herşey iyi, güzel, on numaraydı... Burada herkesin birey birey katkısı var. Bunu samimiyetle söylüyorum, sonuçta buluşma düzenlenir her şekilde fakat 5 kişiyle bu şekilde keyifli, çoşku dolu bir buluşma olmaz ;) Özet olarak katılım, buluşmaların "herşeyi".

Benim tek şikayetim, ki, bunun önüne gelecektede geçemeyeceğiz, konuşmak, sohbet etmek istediğim bir sürü dost ile şöyle keyifle, uzun uzun çene çalmaya vakit bulamamak oldu. Bunun çözümü ise arayı uzatmadan küçük buluşmalara mütemadiyen devam etmek.

Daha küçük gruplarla da olsa dostlar ile en kısa zamanda tekrar yüz yüze görüşmek dileğiyle...

:alfisti:  :serefe:

universeee

Abilerim,kardeslerim,yegenlerim,yengelerim. Çok çok çok samimi,sıcak ve keyifli bir ortamdi. Emegi geçen herkesin yüreğine sağlık.okadar keyifliyliydiki  saat 4 gibi mekandan ayrilmama rağmen tekrar geri döndüm en son ben çıktım mekandan benim alfa nin kanka ları gidince morali bozuldu. Toplu foto çekmedim morali bozuk alfa mi koyuyorum.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Senin aracin yalniz fotosu da iyi olmus yalniz Tayfun :)

Tapatalk

egeozal1

Organizasyonda tek bir dezavantaj vardı ne yazıkki...  :)

Herşey iyi, güzel, on numaraydı... Burada herkesin birey birey katkısı var. Bunu samimiyetle söylüyorum, sonuçta buluşma düzenlenir her şekilde fakat 5 kişiyle bu şekilde keyifli, çoşku dolu bir buluşma olmaz ;) Özet olarak katılım, buluşmaların "herşeyi".

Benim tek şikayetim, ki, bunun önüne gelecektede geçemeyeceğiz, konuşmak, sohbet etmek istediğim bir sürü dost ile şöyle keyifle, uzun uzun çene çalmaya vakit bulamamak oldu. Bunun çözümü ise arayı uzatmadan küçük buluşmalara mütemadiyen devam etmek.

Daha küçük gruplarla da olsa dostlar ile en kısa zamanda tekrar yüz yüze görüşmek dileğiyle...

:alfisti:  :serefe:
Elbette abi. Muhakkak görüşelim küçük grup halinde olsak bile :alfisti: :)