Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Haziran Ayının 2. Haftası Alfa Romeo / Alfisti Günü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Haziranın 2. haftası  ( 09.06.2013) Alfisti günü için sizce nasıl bir buluşma uygun olur?

İstanbul, Ankara ve İzmir  olmak üzere bu 3 İlde eş zamanlı bir buluşma.
Ortak bir nokta belirleyip ( Örn : Bolu ) tek bir yerde buluşma.
Farketmez. Her ikiside Uygun Benim için.

egeozal1

Sercan abiye katılıyorum %200 gelirim :D kıyamet kopsa yine gelirim :D

chao

Bolu dağı güzel fikirmiş

ismailin yerinde güzel bir iftar on numara olur :D
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Hakan Tosun

Kadir Abi geldiyse tamam illaki ayarlanır birşeyler :)
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

Onur ÖZTÜRK

Sercan'a katılıyorum :yukari-ok:

Güzel bir iftar buluşması yapılabilir.
                                                                                                                           Stile Italiano

egeozal1

blackgear

Ramazan' ın ilk üç günü İstanbul' dayım :D Hatta ilk iftarımı İstanbul da yapacağım kısmetse :) En güzel bişi :) Ama Alfam olmayacak yanımda, bu da en kötü bişi :(

İlk üç akşam için, Sultan Ahmet' de iftar + Çorlulu Ali Paşa medresesinde (Beyazıt meydanı) veya Kabataş Ali Baba' nın mekanında nargile bana çok fena uyar :)) Her türlü gelirim. Hatta şimdiden söyliyim, salı akşamı iftardan sonra beni Çorlulu' nun mekanında bulabilirsiniz :)

Ramazanın diğer günleri için Ankara' da ve çoğunlukla Altınpark' ın içerisindeki yörük çadırında olacağım :) Nargile, kuruyemiş ve Türk sanat musikisi eşliğinde vakit geçireceğim, takılmak isteyenler, muhakkak benimle irtibatta olsun :)

Son olarak Bayram öncesi son Cumartesi akşamı, Bolu Dağı İsmail' in yeri (veya alternatifi) gibi bir yerde toplu buluşma, tanışma ve bayramlaşma yapalım derim :) Sahur için Bolu Dağına gitmiş biri olarak, iftar için her türlü giderim :D

Selamlar, sevgiler :)

egeozal1

Kadir abi Sultanahmette olacaksa buluşma bende varım ;)

teflontawa

You are not allowed to view links. Register or Login
Ramazan' ın ilk üç günü İstanbul' dayım :D Hatta ilk iftarımı İstanbul da yapacağım kısmetse :) En güzel bişi :) Ama Alfam olmayacak yanımda, bu da en kötü bişi :(

İlk üç akşam için, Sultan Ahmet' de iftar + Çorlulu Ali Paşa medresesinde (Beyazıt meydanı) veya Kabataş Ali Baba' nın mekanında nargile bana çok fena uyar :)) Her türlü gelirim. Hatta şimdiden söyliyim, salı akşamı iftardan sonra beni Çorlulu' nun mekanında bulabilirsiniz :)

Ramazanın diğer günleri için Ankara' da ve çoğunlukla Altınpark' ın içerisindeki yörük çadırında olacağım :) Nargile, kuruyemiş ve Türk sanat musikisi eşliğinde vakit geçireceğim, takılmak isteyenler, muhakkak benimle irtibatta olsun :)

Son olarak Bayram öncesi son Cumartesi akşamı, Bolu Dağı İsmail' in yeri (veya alternatifi) gibi bir yerde toplu buluşma, tanışma ve bayramlaşma yapalım derim :) Sahur için Bolu Dağına gitmiş biri olarak, iftar için her türlü giderim :D

Selamlar, sevgiler :)

Ooo medresenin devamlı müdavimleri arasindayiz.Ama oralarda çalıştığım icin çok rahat söyleyebilirim ki ramazanda medrese ve sultanahmet civarı inanilmaz kalabalik oluyor.Araç parkı ayrı bir eziyet

SENZA CUORE SAREMMO SOLO MACCHINE

chao

Ooo alfistide erenler mudavimleri varmis haberiniz yok :)) Turk kahvesi ve nargile, oncesinde horhorda kebap.. mukemmel bir gunun tanimidir benim için :)
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

teflontawa

Kapıdan girerken közde simit almayı da unutmayalım >:D
SENZA CUORE SAREMMO SOLO MACCHINE

Kutay

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

eminpar

Bence de Kanyona gelin bana da yakın asansörden iner gelirim vallaha  :))

Kanyonda bir cafeden rezarvasyon alabiliriz. Yer konusunda sıkıntı yaşacağımızı da zannetmiyorum. :)

egeozal1

Nerede ikamet ediyorsunuz :) Evet İstanbul tayfası ses verr. İftar ayarlayalım. Alper abi Bülent abi Serkan abi konuyaa tüm İstanbuldaki abilerim ve değerli Alfadaşlarım ile organizasyon yapalım :)

alfacan

Kanyonda buluşulabilir , iftar organizasyonu olabilir . Katılım olur mu ?   :yukari-ok:

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

egeozal1

esseksudangelinceyekadar

Kutay

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Oğuz

İstanbul'u organize edebilecek bir abimiz yok mu yahu ?
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

alfist_3548

merhaba arkadaslar ıstanbul ızmır ankara şeklinde ayrı ayrı olacağına toplu sekılde bu uc noktaya üç aşağı beş yukarı eşit bir belirlensin zaten ben belırledım asagıdada lınkı paylasacagım hep beraber toplanılsa guzel olmazmı

bence eylul ekım gıbı havalar sogumadan kıs baslamadan guzelde olur en ortak nokta buraları var uc ıldekı alfa kullanıcıları acısından uc asagı bes yukarı aynı şöyle izah edeyım

TAVŞANLI İÇİN

izmir'den      : 353 km
istanbuldan : 372 km
ankaradan   : 358

KÜTAHYA İÇİN

İzmir den      :   340 km
istanbul dan : 354 km
ankara dan   : 312 km

karar sizin arkadaslar benımkısı bir öneri

ayrıca böyle bir durum olursa zaten bir çok yerde yayacagımıda bırçok arkadaş bilir valla güzelde olur dıye dusunuyorum
alfist_3548

35 KZS 18 (2001-2015)
35 NCC 97 (2015-      )

[url="http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg"]http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg[/url]

esseksudangelinceyekadar

bayramdan sonra istanbulu organize edelim o zaman=?