Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İzmir 2014 Mart Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tunerviper

Güzel buluşma oldu gelenlerin ayağına sağlık  :)
Turbo Twin Spark

Gouki

Daha çok fotoğraf istiyoruz :)

berkaykcr

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Giulietta Smoked
Smoke Giulietta

mahoretti

Güzel bir buluşmaydı ama Kemal'siz içimize sinmedi. Kemalin hondası olmayınca bizde pistteki hondaları seyrettik...

fevkalbeser12

Ahhh ahhh kalbim ordaydı benim Mahmut abi seninleydi. Cidden üzüldüm katılamadığım için. Artık benim bu üzüntümü telafi etmek için haftaya Selçuk'a gelmeniz lazım.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

jenson

Güzel bir gündü hepinize teşekkür ederim, başka buluşmalarda görüşmek üzere

You are not allowed to view links. Register or Login

jenson

jenson

jenson

mahoretti

Kemal haklı arkadaşlar.... Arkadaşımız, bizim hasretimizle yanıp tutuşmakta ve bizi Şirince de ağırlamak üzere davette bulunmakta. En kısa zamanda davete icabet etmek ümidi ile.... :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Gouki

Süper bir buluşma olmuş. Murat bey ellerinize sağlık.

Burak

Geç gelip erken kaçtım ama ilk kez bir toplantıda Gtv çoğunluğunu sağladık :)
1997 Gtv V6 TB

Burak

Bu fotoğrafta saygı duruşu gibi olmuş  :D
1997 Gtv V6 TB

jenson

teşekkürler, İzmir'in GTVlerini bir arada görmek güzel oldu ;) Gruptaki tüm arkadaşların da arabaları gayet güzeldi.

Tolga033

mahoretti

içlerinde bir tek benim 147 azcık kirli idi. Halbuki 5 hafta önce yıkanmıştı  :duvar:

Anıl

Mahmut abi senin 147'nin burundan fotoğrafını değilde, arkadan pozunu istiyorum. Fotoğraf hilesi yaptın :D
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Murad

Güzel resimler. Alfaların hepsi birbirinden güzel.  :nazar:
Mahmut abi çamurluk sinyallerini beyazlar ile değiştirmeni öneririm. Gerçekten bambaşka bir görünüm kazandırıyor araca.  :alfisti:

TRSemih

Ayaklarınıza Sağlık. Harika kareler..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

mahoretti

Mahmut abi senin 147'nin burundan fotoğrafını değilde, arkadan pozunu istiyorum. Fotoğraf hilesi yaptın :D

azcık sildim kaputu. Tozlu görünmesin diye canım... açık etme sende  :)) :)) :)) :)) :))

Sarı sinyal lambaları benimde içime sinmiyor. beyaz yada füme istiyorum ama önce ayna kapakları ile bir işlem yapıp ona göre o kısmı değiştircem.

Murad

azcık sildim kaputu. Tozlu görünmesin diye canım... açık etme sende  :)) :)) :)) :)) :))

Sarı sinyal lambaları benimde içime sinmiyor. beyaz yada füme istiyorum ama önce ayna kapakları ile bir işlem yapıp ona göre o kısmı değiştircem.
Ben füme denedim abi hiç olmadı bizim renge. Bizim renge beyaz mükemmel duruyor. Füme renk yada siyah tabanlılar genelde kırmızı gibi renklerle daha iyi oluyor. Nacizane tavsiyem beyaz olması. Ben sarıları söküp beyaz taktığımda bu ufacık değişimin aracı bu kadar farklılaştıracağını tahmin dahi etmezdim. Aracın yandan tüm görüntüsünü değiştirdi.

mahoretti

Ok. Beyaz sinyal olacak o zaman.

with tapatalk

m35ut

Kaçırdığıma üzüldüm :/

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaos

bi kırmızı ben eksik kalmısım ,  saat karmaşasından dolayı kaçırdıgıma üzüldüm  :(  Mahmut abi sms atmıştı saolsun, . Kalabalık buluşma olmuş araçlar yakıyor maaşallah (alfalar)   :nazar: