Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İzmir 27 Kasım (Foto.)+18 Nisan(Foto.)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anıl

Register or Login" border=0>

Edited by - Anıl on 28/11/2011  00:08:56
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Anıl

quote:

Gönderdim fotografları mailine birde şimdi ben fotoğraflardan tekrardan baktımda benim alfa sizinkilerinin yanında cidden aile babası arabası gibi:)

Tarih tekerrürden ibaret demişler,benim bordo 156 gitti seninkisi geldi,bu fotoğraftada Anıl,Ata,benim 156 var,bugünkünde de senin 156,bizde ilk aldığımızda herşeyi standarttı zamanla değişim kaçınılmaz oluyor Aklıma geldi de bu buluşma da güzeldi,özellikle kahvaltı kısmı...

1998 GTV V6 TB

EskiTüfek

İzmire bayılıyorum ya İmkan dahilinde olsa hepsine katılıcam valla, ATa sanki kilo almışsın dikkat.

murat

Ben diycektim yazdım sildim sen demişin , valla Ata yakışıyo mu İzmir gibi verimli topraklarda o fazla kilolarla dolanmak , yazıktır sana Biz seni böyle yollamadık en son valla
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

master

Güzel ve keyifli bir buluşmaydı, uzun süredir katılamıyordum, kısa süreli de olsa uğramak iyi oldu. Erken kaçmak zorunda kaldım maalesef bir sürü iş olduğu için.

Ama Volkan Işık'ın laf atması çok iyiydi :) 159'a bakıp "bozulmuyo mu bu? biz de aldık bi tane her ay bozuluyordu, illallah dedirtti sattık" dedikten sonra ginger'ın üstünde cool şekilde uzaklaşması, arkasından "Abi 166 kullanmış adamsın niye öyle diyosun" demem, "Ata'nın GT V verelim o zaman abi sana?" demesi güzeldi :)

Bu arada site üyelerinin Alfa'larına ne kadar güzel baktığını da tekrar gördüm. Buluşmadaki bütün araçlar çiçek gibiydi, Allah nazardan saklasın sürekli fotoğraflarını gördüğüm GTV'yi çıplak gözle görünce de bu arabanın 10 yaşını çoktan aşmış olduğuna inanmakta zorlandım. Maşallahı var Anıl Abi çok güzel bakmış.

Nice İzmir buluşmalarına diyorum :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

ATA

Bektaş Abi, Murat Abi hakkaten kilo aldım da o kadar belli oluyormu ? =) ne güzel vermiştim bir ara gene geri geldi kilolar, bünye alıyo yapacak bir şey yok :P

Nice buluşmalara :D
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

fevkalbeser12

Anıl bak hazır kahvaltı lafı açılmışken şirincede bi mekan var dimitros diye hayatınızda en güzel kahvaltıyı orda yapabilirsiniz bakın en kısa sürede benim bu tarafta toplanalım önce canavar gibi kahvaltı yapalım daha sonrada bahçeye gideriz mangal yaparız. Birde senin aracın fotograflarından bir kaç tane bana mail olarak yollarmısın bana fikir vermesi açısından.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Bu kahvaltı organizasyonu da Çeşme tarafında yapılmıştır zaten, bu seferde Kuşadası tarafına gideriz, iş vs nedeniyle Kuşadasına-Selçuğa giderim,Şirinceyi çok merak ediyorum gitmek nasip olmadı. Yanlız bir durum var bu arkadaşlar otoban gördü mü ayarları bozuluyor, sakin gidemiyorlar Benim facebook sayfasında 156'nın dıştan görüntüleri var,benim 1.6'ydı,sen avantajlısın 2.0 bulmuşsun,ben biraz fazla uğraştım buraya yazmaya kalkarsam uzun sürecek, jantlar-yay,deri koltuklar,iç alüminyum aksesuarlar vs vs en sonda motoru 1.85litreye çevirip altın vuruş yaptım,sattım Dediğim gibi herşey zamanla oluyor...
Önder otomobil konusunda kıl adamım içime sinmeyen aracı zaten almam da,zamanında bu çok iyi denk geldi,bende iyi bakıyorum,boş zamanlarımda en büyük uğraşım GTV'nin temizliği,bakımı ama önceki iki sahibide hasta adamlarmış,yedek anahtarları-kitapçıklarına kadar duruyor,onlara da burdan teşekkürleri mi ileteyim
Ya adam 159 bozuluyor,sinir ediyor derken, GTV vererek akıl hastanesine mi göndereceksiniz adamı
Yine böyle güzel ve diğer arkadaşların katılımıyla daha kalabalık nice buluşmalara diyeyim, havalar güzelleşince tabi farklı organizasyonlara el atarız artık...

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Tamam Anıl ama ben facebook kullanmıyorum ilişkileri etkiliyor meret o yüzden en iyisi hiç üye olmamak böylesi daha iyi benim için:) o yüzden fotografları görsem iyi olur ama acelesi yok ne zaman müsait olursan. Birde var mı yakın zamanda yolculuğun selçuk tarafına?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Birde madem arkadaşlar otobanda coşuyor:) normal yoldan gelin o zaman:)
                         jeremy clarkson

Anıl

Normal yolda da polis ayar bozuyor Önümüzdeki hafta Selçuğa gelicem ama tek gelmediğimden sizin taraflara dönemem herhalde...Müsait zamanda fotoğrafları gönderirim. Ya da site de vardı,tabi konu silinmediyse; teknik nedenlerde.

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Olsun ya bizim dükkanda güzeldir muhakkak herkesin ilgi alakasını çeker, bi mola verirsiniz çay kahve içersiniz:)
                         jeremy clarkson

Anıl

Nissan GTR,Brera 3.2, Aston Martin

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Teşekkürler fotoğraf için peki o halkayı astra mı yaptı? Sen suç üstü yakaladın?:)
                         jeremy clarkson

tunerviper

911 turbo yaptı
Turbo Twin Spark

Anıl

Halkada ben yoktum demek 911 turbo'da varmış,bu arada sol kenarda EVO'da var.

1998 GTV V6 TB

wolrath

var mı onumuzdekı haftalarda bulusmak ısteyen :)

Anıl

Niye olmasın

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Bana uyar istediğiniz zaman istediğiniz yerde:) teklifimi değerlendirin bence şirincede mangal:)
                         jeremy clarkson

ATA

Pazar günü kış kupası ve ardından drag yarışı var aslında. Bu bir bahane olabilir =)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

wolrath

aralık ayı boyunca nobetım yok. yılbasına kadar bulusalım ıstıyorsanız :)

h.sonu olmak sartıyla , bı aksılık olmazsa esımle gelecegız ;)

*ata : bana uyar :) h.sonu ıs olarak sadece honda-motor'a ugramak ıstıyordum.farketmez.haftaya da gıderım.
*fevkal : mangal sonrakı bulusmalar olması daha uygun olur bence.
-he meraba ben barıs dıyıp et cevırmeyelım :D bıraz samımı bır ortam kurduktan sonra daha uygun olur dıye dusunuyorum :):)

Anıl

Pazar güzelmiş program,buluşabiliriz.

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Gelirim pazar cumartesi hiç farketmez benim için bende büyük ihtimalle nişamlımla gelirim zaten. O zaman mangal yerine deve güreşi var yakında selçukta, ona gelin. Size deve sucuğu ısmarlıyayım:)
                         jeremy clarkson

ATA

Deve sucuğu deme bana Kemal =))))
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

fevkalbeser12

Hayırdır Ata?:)
                         jeremy clarkson