Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 146 1.4 ts motor sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasincaliskann

Aracımı triger kopması sonucu 175000 de komple motor sökülüp tüm parçalar yeni takıldı.198000 de yine bir anda triger boşa çıktı belkide koptu.bana adam gibi bu işi yapan helal süt emmis biri lazım.yardimci olabilirsiniz sevinirim.beni tüketti bu araç.

agucba

Bakımı Alfa Romeo servisi harici bir yerde mi yaptırmıştınız?

Gesendet von meinem Lenovo K53a48 mit Tapatalk

///////////////

yasincaliskann

evet İstanbul da Maltepe tarafında Cevdet usta diye birine yönlendirdiler bende ona yaptırdım ama hata ettiğimi arabayı 7 ayda alınca anladım.bayağı bir kazık yedik maalesef.şimdi milanoyu aramayı düşünüyorum.

Kibitzer

You are not allowed to view links. Register or Login
evet İstanbul da Maltepe tarafında Cevdet usta diye birine yönlendirdiler bende ona yaptırdım ama hata ettiğimi arabayı 7 ayda alınca anladım.bayağı bir kazık yedik maalesef.şimdi milanoyu aramayı düşünüyorum.

7 ay? Hocam naaptınız! 7 ayda 7 tane otomobil üretmeleri lazımdı, değil motor!
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

yasincaliskann

aynen öle.birde sitresini anlatmakla bitmez.şimdi lazım olan bana sağlam bir usta.

agucba

Maltepe'de veya Anadolu yakasında ikamet ediyorsanız karşıya gitmeye gerek yoktur. Bostancı Sanayi Sitesinde var gidilebilecek yerler. Eş dost kontenjanından çokça methedilen servisler olduğu gibi kendi halinde olanlar da var. Birisini seçebilirsiniz.

Gesendet von meinem Lenovo K53a48 mit Tapatalk

///////////////