Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta navigasyon sorunu, ilgisiz Alfa Romeo servisi, lanet olsun!!!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

You are not allowed to view links. Register or Login
Son başlayan uyarıların sebebi büyük ihtimalle akü kaynaklı. Değişmesi (garantiden) durumunda düzelecektir.

Gesendet von meinem Lenovo K53a48 mit Tapatalk
Siz daha iyi bilirsiniz, benim ilk sıfır arabam. 1 yıllık arabalarda bu türden nadir de olsa oluyordur o zaman?
Bizim 13 aylık Giulietta'nın da aküsü bitmişti ve yol yardım çağırmak durumunda kalmıştık. Bayilerde bekleyen araçlarda bu oluyordur, çünkü yer değiştirmek için çalıştır, 2 dk sonra stop et, gelen müşterilerin tüm elektrikli akşamlar ile oynaması vs aküye "muhtemelen" etki ediyor diye düşünüyorum. İstedikleri kadar aküleri şarj etsinler. Biz sadece tahmin.

///////////////

Onur Mutlu

Bizim 13 aylık Giulietta'nın da aküsü bitmişti ve yol yardım çağırmak durumunda kalmıştık. Bayilerde bekleyen araçlarda bu oluyordur, çünkü yer değiştirmek için çalıştır, 2 dk sonra stop et, gelen müşterilerin tüm elektrikli akşamlar ile oynaması vs aküye "muhtemelen" etki ediyor diye düşünüyorum. İstedikleri kadar aküleri şarj etsinler. Biz sadece tahmin.

Aracımın getirilme sürecini bizzat yaşadığım için sormuştum. Siparişle geldi. 1 ay beklendi bayide bile sergilenmedi. Bugün bakıp öğreneceğiz nesi var diye.

Dellobaltino

Motor ikaz işigi herhangi bir sebepten dolayi yandiği zaman start stop ve dna devre dişi kaliyor.ben de ayni problemi yaşadim yakin zamanda.aküdendir diye düşünmüştüm ama alakasi yokmuş.pedallarin olduğu bölgenin üzerinde keçe bir muhafaza var.onun için debrijay swiçi varmiş.bilgisayara bağlayinca hatayi gösteriyor.swicin kablosunu söküp geri takti yilmaz usta.muhtemelen ayağin buraya çarpmiştir dedi.hakkaten de o muhafaza hiç ergonomik degil ayagim değiyor arasira.şimdi daha dikkatli davraniyorum.

Sizinki belki başka bir sebeptendir.önemsiz birşey de olabilir.fakat start stop ve dna motor ikaz işigi hangi sebepten yanarsa yansin devre dişi kaliyor.

Bence giulietta elektronik konusunda problemli.benim diş isi sensörü sicakliği yanliş gösteriyordu.kiş günü 50 derece! Neyse çikma bir sensörle olayi hallettim. Klimayi ayağa üflesin diye ayarliyorum.ayaktan çok ön cama üflüyor.ona baktiramadim daha. muhtemelen flap motorunda problem olabilir.benim arabam da 28000 kmde.yeni arabada böyle sorunlar beklemiyor insan. Kapi kolunu zaten kirilmasin diye ucundan nazikçe açiyorum.arabama yabanci birini bindirmek bile istemiyorum, kapi kolunu sert çeker de kirilir diye.
Keşke alfa tasarim yol tutuş ve sürüş dinamiği konusunda gösterdiği kaliteyi ve özeni biraz da diğer kisimlarda gösterse müthiş bir araba olurdu.yol sesinden arabanin içinde durulmuyor.bir önceki aracim linea bile daha az yol sesi aliyordu.yaz gelsin yalitim işine girişicem inşallah.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Mutlu

Motor ikaz işigi herhangi bir sebepten dolayi yandiği zaman start stop ve dna devre dişi kaliyor.ben de ayni problemi yaşadim yakin zamanda.aküdendir diye düşünmüştüm ama alakasi yokmuş.pedallarin olduğu bölgenin üzerinde keçe bir muhafaza var.onun için debrijay swiçi varmiş.bilgisayara bağlayinca hatayi gösteriyor.swicin kablosunu söküp geri takti yilmaz usta.muhtemelen ayağin buraya çarpmiştir dedi.hakkaten de o muhafaza hiç ergonomik degil ayagim değiyor arasira.şimdi daha dikkatli davraniyorum.

Sizinki belki başka bir sebeptendir.önemsiz birşey de olabilir.fakat start stop ve dna motor ikaz işigi hangi sebepten yanarsa yansin devre dişi kaliyor.

Bence giulietta elektronik konusunda problemli.benim diş isi sensörü sicakliği yanliş gösteriyordu.kiş günü 50 derece! Neyse çikma bir sensörle olayi hallettim. Klimayi ayağa üflesin diye ayarliyorum.ayaktan çok ön cama üflüyor.ona baktiramadim daha. muhtemelen flap motorunda problem olabilir.benim arabam da 28000 kmde.yeni arabada böyle sorunlar beklemiyor insan. Kapi kolunu zaten kirilmasin diye ucundan nazikçe açiyorum.arabama yabanci birini bindirmek bile istemiyorum, kapi kolunu sert çeker de kirilir diye.
Keşke alfa tasarim yol tutuş ve sürüş dinamiği konusunda gösterdiği kaliteyi ve özeni biraz da diğer kisimlarda gösterse müthiş bir araba olurdu.yol sesinden arabanin içinde durulmuyor.bir önceki aracim linea bile daha az yol sesi aliyordu.yaz gelsin yalitim işine girişicem inşallah.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Giulietta'yı almadan önce 3-4 kez test ettim, arkadaşlarla beraber de yaptık. Bende opsiyon 18 inçlik lastikler var, test aracında 17'likler çok daha konforlu ve daha az yol sesi geliyordu. Ancak dediğiniz kadar inanılmaz yol sesi almıyor. Yaz lastiklerinde daha rahatlıyorum ses olarak. Kış lastiklerinde de aman aman yaşanmaz bir yol sesi yok. Ancak ben de yalıtım yaptırmayı düşünüyorum çünkü ihtiyacı var. Hem arabanın ömrünü uzatmasına hem de yolculuk konforuna iyi etki edecek bir şey. Bugün gittiğimde öğleyin gene ışıklar yanıyordu ama serviste söndüler. Büyük ihtimal sensörler yanlış algılamış olabilir dendi. Sonra da bir daha olmadı gün içinde. Ancak radyo konusunda salı günü müşteri hizmetlerini son kez arayıp en son ne yapabileceklerine dair ağızlarını yoklayacağım.
İlginç bir olay daha oldu, görevli radyonuz bozukken bir anda düzelip İstanbul'dan gelen Alfa yetkilileri kontrol edeceği sırada düzelebilir demesinin üstünden bir saat sonra düzeldi ve gün içinde tekrardan bozuldu :D Araba dalga geçiyor resmen :duvar: Radyo daha önce garantiden de değiştiği için ikinci defa değişiminde sıkıntı olabileceğini söylediler. Direkt olarak Alfa Romeo'nun merkezine yönlendirdiler.