Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Deri koruma için tavsiye

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SharpSnip

Merhaba sevgili alfistiler.bizim 156 nın deri döşemelerine koruma uygulatmak istiyorum.izmir bornovada ikamet ediyorum.bu konuda daha önce denediğiniz,bana önerebileceğiniz bir yer var mı?döşemelerim cidden çok iyi durumdalar ve zarar görmelerini istemiyorum

Passione

Çınarlı Sonax'ı tavsiye ederim size kaliteli çalısıyorlar memnun kalırsınız.
"centocinguantanove"

ermansavut

1-2 haftada bir kendiniz uygulayabileceginiz Sonax'in deri koruma sutu var. Ben kullandim gayet iyiydi kendisi.. BEnzincilerde 20 lira civarinda satiliyor..

You are not allowed to view links. Register or Login
34 AE 4277
2001 156 selespeed

Passione

Bu tür yapı magazalarında cok indirim var Sonax ürünlerinde. Benzincilerde 20 ytl bu magazalarda 12,50 YTL ve ayrıca bende kullanıyorum bu deri koruyucudan ama ayda 1 kereden fazla kullanmamak gerek diye düşünüyorum aşındırma söz konusu olabilir nekadar bez ile silersek okadar aşınma fazla olur.
"centocinguantanove"

koray

gaziemirde dr vinyl kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik var tavsiye ederim...

Edited by - koray on 12/11/2008  16:24:14

admin

İlk yapılacağı için öncelikle işi prof. olarak uygulayan bir firmaya detaylı olaak bakımını yaptırın. Daha sonra, alacağınız ve sizin uygulayabileceğiniz olan ürünlerden alıp rutin aralıklarla devamını getirebilirsiniz.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Dentist

Ben de kesinlikle Bektaş'a katılıyorum;doğrudan kendin bir ürün uygulama ekonomik olsun diye.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

tolga_ozhan

Konusu açılmışken alfatex döşemeler için özel bir bakım ürünü varmı?

Dentist

Sanmıyorum,hiç duymadım.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Passione

Özel bir bakım ürünü yok bildiğim kadarıyla ama yine kumaş koltuk temizleyici adı altında kaliteli ürünler bulmak mümkün.
"centocinguantanove"

Yalın

Turtlewax ın deri bakım kremini öneririm, her 2 ayda bir yaparsanız derileriniz ilk günki gibi kalır. Servise bence gerek yok. Kumaş içinde yine turtle waxın koruma temizleme kremi mevcut

Edited by - Yalın on 12/11/2008  20:44:55

ermansavut

quote:

İlk yapılacağı için öncelikle işi prof. olarak uygulayan bir firmaya detaylı olaak bakımını yaptırın. Daha sonra, alacağınız ve sizin uygulayabileceğiniz olan ürünlerden alıp rutin aralıklarla devamını getirebilirsiniz.

Prof olarak mesela Sonax, koltuk deri korumasi icin extra nasil bir islem yapiyor ki?
34 AE 4277
2001 156 selespeed

admin

Kullandıkları ürünler prof. özellikler taşıyor. Ve uygulamaları bizim gibi üstünkörü olmuyor, daha da detaylı yapıyorlar.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.