Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

146 1.4TS için eksoz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfistahakan

Arkadaşlar aracımın bakımını gayet güzel bir şekilde yaptırdım.Sıra geldi oldukça eskimiş ve saçma sapan takılmış eksozları değiştirmeye.Aracım 146 1.4TS.Orjinal takım fiyatı aldım bir yerden 310TL dediler.Tam takımmış.2 susturucu bir son susturucu + montaj dahil.Düşüncem KK iptali ki büyük ihtimalle 11 yıllık aracın k.konvertörü artık görev yapmakda zorlanıyordur.KK'yı iptal edip komple eksoz sistemini yenilemek.
Bana öneride bulunmak isteyen, eksoz fiyatı ve nerden temin edebiliceğim konusunda fikirleri olan fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
Hakan
Forever Alfa

Benim aracımda yaptığım egzoz işlemini inceyebilirsiniz.Kat iptali + türbülans tüpü + venus marka son susturucu , bazı yokuşlarda 1 vites kadar rahatladı araba o kadar hissettim yani.

Yakınlarda iş için muğla ya gelecegim büyük ihtimal arabamla orda olacagım geldigim de ayrıntısıyla göstererek anlatarak yardımcı olurum , izmir de de uygulayamayı yaptırırız isterseniz tabi.

ATA

Evet Umur'da ki sistem gerçekten çok güzel oldu. Son susturucuyu orjinal bulmanız biraz zor. O yüzden egsozcular genellikle 1.6 tipo/tempra son susturucusu takıyor ama siz araştırıp 2.0 tipo son susturucusu bulmaya çalışın. 1.6 aracı bariz kısıyor.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

admin

Biz burda orjinalini bulabiliyorsak, sizinde bulmanız gerek. Fiyat için araştırmak lazım tabi o ayrı.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

alfistahakan

Ata son çare öyle bir bir şey yapmayı düşünüyorum son susturucuda.Bektaş bey nerde olduğumu biliyormusunuz bilmiyorum ama burada bulabiliceğim bir yer yok olsa foruma yazmazdım zaten.İlginize tşk.ederim yinede.
Hakan
Forever Alfa

admin

Yanlış anlama Hakan, sana yazma etme gibi bir abukluk yapacak değilim. Burda bulabiliyoruz derken sizde ordan burdaki servisleri-parçacıları arayıp sorarsanız ve tabi fiyat konusunda da anlaşırsanız Muğlaya kargo gönderebilirler diyorum.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.