Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

balatalarım ötüyor

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

master

-muş ekini ekleyip işin içinden çıktım ben :) Dediğim gibi çok sert diyorlar ama kullanmadım.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

Yaw Disk ve balata yeni değişti yaklaşık 2000km yol yaptım alışma evresidir dedim ama hala ötüyo hala ötüyo ya!!!Register or Login" alt=""/> Yok mu bunun bi çözümü?

Alfa 156

Bence kıy parana bir takım ATE al ve taktır eskileri dursun veya şu ankileri çıkart ve 0 veya 1 nolu zımpara ile biraz zımparalara derim.

quote:

uc_poyraz wrote:

Yaw Disk ve balata yeni değişti yaklaşık 2000km yol yaptım alışma evresidir dedim ama hala ötüyo hala ötüyo ya!!!Register or Login"/> Yok mu bunun bi çözümü?

n/a

Yaw aslında benim aklımdan geçen komple Brembo yaptırmaktı ama taktırdık artık bunları... Peder keser beni disk balata değiştircem yine dersem... Daha 2-3 hafta oldu taklılalı...

Alfa 156

Ne var balatalarda 80 YTL olması gerek +işçilik eder tahmini taş çatlasa 150 YTL bunuda sen halledersin ğederin haberi bile olmasına gerek yok

n/a

Bu fiyat ATE fiyatımı???

n/a

benim 147 de 2 defa değişti garantiden .hala ses tam anlamıyla kesilmedi.bir ara servise gidip bir daha garantiden değiştireceğim

n/a

Ya iş yapmayı bilmiyolar yada beceremiyolar...