Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 sol cam modülü sorunu.YARDIM

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

leonmarble

Merhabalar.
Alfa 147 1.6 TS aracımın camları kesik kesik kalkıyor,bagaj açılmıyor ve km göstergesi yanıp sönüyordu.Arızanın sol cam modülü kaynaklı olduğunu öğrenip modülü komple değiştirdim.Tanıtma ve kalibrasyonu da yaptırdım.Ancak 1-2 gün sonra hiç çalışmamaya başladı.Camlar açılmıyor bagaj kapağı açılmıyor ve km göstergesi yine yanıp sönüyor.İlginçtir modülü soketinden ayırıp tekrar bağladığımda çalışmaya başlıyor.Tesisatı ve kabloları kontrol ettirdim sorun yok.
Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan arkadaşlar desteğinizi rica ediyorum.

Tolga033

Merhaba,

Aracınıza sonradan eklenen teyp veya double ekran var mıdır? Km göstergesinin yanıp sönme sebebi sonradan eklenen ve araç beynine tanıtılmayan bu tarz cihazlar olabiliyor.

leonmarble

Cevap için teşekkür ederim ancak gerekli tanıtma işlemlerini yaptırdım.Ancak sorun düzelmedi.Soketi çıkarıp takınca düzeliyor bir süre sonra yine gidiyor.

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or Login
Cevap için teşekkür ederim ancak gerekli tanıtma işlemlerini yaptırdım.Ancak sorun düzelmedi.Soketi çıkarıp takınca düzeliyor bir süre sonra yine gidiyor.

Yapıldıysa sabit kalması lazım. Bence proxy hizalaması yapılamamış olması dolayısıyla yanıp sönme yapıyor.

leonmarble

Cam modülünü ilk aldığımda kendim taktım ama camların kesik kesik kalkması,km göstergesinin yanıp sönmesi düzelmemişti.Sonra proxy hizalaması yaptırdım düzeldi ama bir süre sonra yine gitti.Modülün kapı içindeki soketini çıkarıp taktığımda düzeliyor ertesi günü yine bozuluyor.Buna anlam veremedim You are not allowed to view links. Register or Login modülünün arızalı olduğunu bilsem yine değiştiricem ama emin You are not allowed to view links. Register or Login para da değilki.