Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 buji kablosu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetcevik82

Slm arkadaşlar. 1998 2.0 TS alfamın buji kaplolarının miyadını doldurduğunu öğrendim. kaplolar çürümüş dışarı ateşleme yapıyor.tekleme yapıyor. Bulunduğum şehirde aracımın hiç bir parçası yok. birtakım (4 adet) buji kablosuna ihtiyacım var. Nerden almalıyım. uygun fiyata satan yer varsa telefonlarını alabilirmiyim sipariş için. Yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler.

Alfadanadam

Çıkmacı Turgay: 0 532 720 40 35
You are not allowed to view links. Register or Login

Çok düzgün bir arkadaştır, güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

ATA

Gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

mehmetcevik82

teşekkür ederim pazertesi arayacağım. gelişmelerden haberdar edicem.

mehmetcevik82

çıkma buji kablosuna güven olurmu acaba birkaç parçacı aramıştım çıkmasına takım olarak 100 - 120 TL fiyat istiyorlar. Burada fiat servisinden orj. sıfır fiyatı aldım 475 TL dedi. Bana biraz değil çok anormal geldi bu fiyat. bir takım da buji alsak 700 TL ye patlayacak.

Alfadanadam

ebay'de çok uygun fiyatlara hem de bobinleriyle birlikte satan yerler var. Bir inceleyin isterseniz. Boyut olarak ta küçük parça olduğu için kolay gelecektir.

alfistahakan

Örneğin ben komple bobinlerle beraber 27 ? aldım daha yeni.Yanında bi kaç parça ile birlikte.Bülentin dediği gibi ebay'e bakın isterseniz.
Hakan
Forever Alfa

mehmetcevik82

quote:

Örneğin ben komple bobinlerle beraber 27 ? aldım daha yeni.Yanında bi kaç parça ile birlikte.Bülentin dediği gibi ebay'e bakın isterseniz.

Ebay neresi oluyor. Biraz açarsan sevinirim internet adresi telefon vs. varmıdır. O fiyata bulabilirsek mükemmel. Yardımlarınız için teşekkürler. Araba artık gitmez oldu. Acil almam lazım :)

alfistahakan

You are not allowed to view links. Register or Login    almanya sayfası
You are not allowed to view links. Register or Login    ingiltere sayfası
Bu sayfalardan alfa romeo 156 parts olarak aratırsanız bulursunuz.eğer daha önce buralardan alışveriş yapmamışsanız You are not allowed to view links. Register or Login sitesinden gerekli yardımı alabilirsiniz.Eğer yapamassanız Alfadan adamın verdiği linkden almanızı öneriririm.En azından hangisi arızalıysa sadece o parçayı alın.Hepsi birden arızalanmış olamaz...Kolay gelsin.
Hakan
Forever Alfa

mehmetcevik82

quote:

ebayda fiyatlar gerçekten çok uygun ama bir türlü buji kablosu bulamadım.

Çıkmacı Turgay'ı aradım. Buji takımı (8 adet) 80 TL Bosch, Buji kablosu takım olarak çıkma 100 TL, 4 adet buji kablosu piponu 40 TL (çıkma), 4 adet bobin 200 TL (çıkma) toplam 420 TL :(
inşallah bu çıkma parçalar bi problem yaratmaz 20 Bin gider.

Alfadanadam

Ebay en kolay tarifle Türkiye'deki Gitti Gidiyor sitesinin orjinal yurtdışı versiyonudur. Orada normal vatandaştan tutun da çıkmacılara hatta sıfır ürün satıcılarına ulaşabilirsiniz.

Ebay'de alışveriş yapabilmek için bir Paypal hesabınızın olması bence şart.

Eğer yukarıda anlattıklarıma hiç aşina değilseniz hiç bulaşmayın ama...

mehmetcevik82

quote:

Ebay en kolay tarifle Türkiye'deki Gitti Gidiyor sitesinin orjinal yurtdışı versiyonudur. Orada normal vatandaştan tutun da çıkmacılara hatta sıfır ürün satıcılarına ulaşabilirsiniz.

Ebay'de alışveriş yapabilmek için bir Paypal hesabınızın olması bence şart.

Eğer yukarıda anlattıklarıma hiç aşina değilseniz hiç bulaşmayın ama...

Ben fazla aşina değilim. bulaşmamak benim için en iyisi. :)

alfistahakan

Buji olarak NGK marka almanızı şiddetle öneririm .
Hakan
Forever Alfa

mehmetcevik82

quote:

Buji olarak NGK marka almanızı şiddetle öneririm .

Tabiki gönül NGK'dan yana ama fiyat olarak Bosch'dan iki kat daha pahalı. Kış geldi benim alfa nazlanmaya başladı. İlgi istiyor bu aralar biraz masraflı olmaya başladı. :) Onun için NGK alamayacağım.

mehmetcevik82

quote:

buji kablosu, pipo ve bujilerim geldi. parçalar 10 numara, sonuç mükemmel. teşekkür ederim. iyi ki bu forum var.

Alfadanadam

Kazasız belasız arızasız günler dilerim :)