Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 tavan lambaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

orhantrman

Merhaba, herkse iyi forumlar. Alfa romeo 156 aracımın dikiz aynalarının altına led uygulaması yaptım elektriği tavan lambasından aldım çok güzel oldu fakat bi kaç hafta sonra aracı park ettiğimde tavan lambalarının sönmediğini fark ettim kapılar kapanıyor herşey normal fakat ışıklar sönmüyor daha önceden başına gelen fikri olan varsa yardımcı olabilirmi abilerim :)

TRSemih

Taktığınız led'lerden kaynaklanıyor. Tavan lambasında mevcut olan düşük akım ledlerin kısık bir şekilde yanmasına sebep oluyor. Bunu normal ampulde yaşamazsınız. Arıza ışığı yakmayan, araçların park lambalarında kullanılan ampullerde bu tarz sorunlar yaşanmıyor. benzer bir yol izleyerek uygulamayı geliştirebilirsiniz.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

orhantrman

You are not allowed to view links. Register or Login
Taktığınız led'lerden kaynaklanıyor. Tavan lambasında mevcut olan düşük akım ledlerin kısık bir şekilde yanmasına sebep oluyor. Bunu normal ampulde yaşamazsınız. Arıza ışığı yakmayan, araçların park lambalarında kullanılan ampullerde bu tarz sorunlar yaşanmıyor. benzer bir yol izleyerek uygulamayı geliştirebilirsiniz.
Sorun olunca ledleri iptal ettim iç aydınlatmada standart ampul var lambalar sönmüyo diye arkadakileri çıkarttım öndekilerde kapalı konumda hep kapı konumuna alınca hiç sönmüyor yanıyor hep.