Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 ve LPG

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
benim ki atiker ilk takıldığında 4500 5000 devirde benzine atıyodu,bostancıda çok bilindik 3 tane gazcı gezdi,hiçbiri çözemedi ,çözemedikleri bi yana bide bunlar böyle aabi ,geçiyo engellenmiyo dedi biri ki kocaaman bi yer,içerde araba çakılı,diğeri ağzını yaya yaya bunu söktür lovato takalım dedi,nette araştırırken bahsettiğm foruma denk geldim,üye olup sordum, nozulu büyüt düzelir idi gelen cevap,ilk başta inanıp yapmadım hatta ulan bu ustalar bunu bilmiyomu,bu kadar mı bihaberler diye  :) öyleymiş, o kadar bihaberler yaptıkları işten, standart boru döşe,kabloları sar,bantla ,kalibrasyon yap yolla,yaptıkları bu.lehim yapanını görmedim daha malesef.Ayar sıkıntı ama yaa,rolantiyi tutturuyorum araba çekişten düşüyo,çekişi tutturuyorum rolanti sapıtıyo,sapıtık rolantiyle geziyom napıyım  :)

Ben de zaten mscsi sonrası sardıydım bu işe. Serdar bey sağolsun ilgilendi. Zaten kabloyu edindikten sonra gerisi gelmişti

Sent from my iPhone using Tapatalk

erdinc147

Selamlar tum algisti arkadaslara Alfa macerasina 3 yillik ara verdim ama Leon mk2 aldim ancak mk1 147min tadini vermedi ve tekrar Alfa 147 bu sefer mk2ye donus yaptim aracimda Lpg Atiker atikfast takili ilk aracimda yoktu kisin soguk havalarda lpg de calistirip 40 derecede gaza gecince ariza lambasininyakiyor ama 90 derece sicakliga su sicakligi geldiginde gaza kendim manuel gecirince ariza lambasi yanmiyor ayrica benzinde zaten hic yanmiyor afr ayari yapilmasi gerekiyormus maslak cevre otogazi aradigimda sorunuda anlattim bu sartlarda ariza yakiyor bubsartlarda yakmiyor dedim basit bi yol ayari islemi yapicaz ve sorun cozulucek dedi acaba sorun afr ayarimi gercekten twcrube eden veya basina gelen oldugumu