Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 cam motoru sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

defrost

Fotoğrafta gördüğünüz gibi motordaki dişli kırılmış fikri veya tecrübesi olan varmı? ne yapabiliriz?

You are not allowed to view links. Register or Login

TRSemih

Selamlar,
Dişli satılıyor. Aşağıdaki ilan sahipleri ile bir iletişime geçip önce stok durumunu sorun. Sorun yoksa alırsınız.

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

defrost

sanırım malzeme bu ama nasıl değiştireceğiz muamma

defrost

Teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login peki değişim içi varmı bilginiz?

Bandırmalı

Birde motorun kömürlerini bulsak.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

defrost

Neden bunların kömürleri farklımı? genelde motor kömürleri bulunabiliyor diye biliyorum

TRSemih

Teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login peki değişim içi varmı bilginiz?
Bu konuda bir tecrübem olmadı ama muhakkak bir yolu vardır. Çözülmeyecek bir şey değil gibi görünüyor.

Raşit geçenlerde klips ya da dişli değiştirdi sanırım. Konuyu okuyunca bilgisini aktarır You are not allowed to view links. Register or Login
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

rst

Bu konuda bir tecrübem olmadı ama muhakkak bir yolu vardır. Çözülmeyecek bir şey değil gibi görünüyor.

Raşit geçenlerde klips ya da dişli değiştirdi sanırım. Konuyu okuyunca bilgisini aktarır You are not allowed to view links. Register or Login
Abi ben şu parçayı değiştirdim, dişli değil
'08 Honda Civic
'05 Honda Crv
'05 Ford Fiesta
'99 Ford Focus
'00 Ford Focus
'10 Ford Fiesta
'13 Chevrolet Cruze
'12 Peugeot 308
'11 Fiat Punto Evo
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive
'17 Seat İbiza

saskuran

Ben 30 senedir araba kullaniyorum toplasan 3 kere oto cam isim olmustur ama 1.5 senelik 159 tecrubemde senin dedigin sorun icin 5 kere camciya gittim motor bozuk deilse dişli değisecek kolay bi iş ama bilenine git butun kapi ici falan sokuluyo kablolar sariliyo falan yeniden,,,,

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umitkilic

O dişli bende de bozulmuştu. Dişli degisimiyle ugraşmadım.biliyorum ki ilerde sorun çıkarma ihtimali yüksek ve her defasında kapı döşemesini sökmek trim seslerine sebep olacaktı.ben de şunu aldım ve mekanizmayı tamamen yenilemiş oldum.sökme takmayı kendim yaptım

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

defrost

Ben 30 senedir araba kullaniyorum toplasan 3 kere oto cam isim olmustur ama 1.5 senelik 159 tecrubemde senin dedigin sorun icin 5 kere camciya gittim motor bozuk deilse dişli değisecek kolay bi iş ama bilenine git butun kapi ici falan sokuluyo kablolar sariliyo falan yeniden,,,,

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hallettim sayılır az çok elimden gelir, parçayı bekliyorum gelsin sağlıklı bir şekilde bitirdiğimde buradan ileticeğim.

defrost

O dişli bende de bozulmuştu. Dişli degisimiyle ugraşmadım.biliyorum ki ilerde sorun çıkarma ihtimali yüksek ve her defasında kapı döşemesini sökmek trim seslerine sebep olacaktı.ben de şunu aldım ve mekanizmayı tamamen yenilemiş oldum.sökme takmayı kendim yaptım

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gönderdiğiniz ürünü daha önce gördüm o son çare çünkü bir dişli için komple orijinal parçaları değiştirmek bana uygun gelmiyor.