Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 çift egsoz 2. çıkışı yaptırdım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emrazazil

arkadaşlar arabama çift egsoz çıkışını yaptırıdm sonunda...krokisini buraya ekliyorum,egsoz yeri,ayakları standartta zaten hazır durumda arka tamponaki sağ tarafta bulunan 2. egsoz çıkışıda kapağı tırnaklı ve kolayca çıkıyor,fakat esoz yerindaki şekilden biraz farklı o yüzden çıkan kapağı ölçülerini alarak fiber veya oto far camı yapan yerlerde kestirmeniz gerekiyor ozaman orjinaldeki yere benziyor,ben orjinal susturucuyu değiştirip 2 susturucu takmayı düşündüm fakat performansa ters tepkisini düşünerek orta susuturucudan sonraki ara boudan ek boru aldım ve sağ tarafa 2. egsoz çıkışını yaptırdım,şu anda performansta bir düşüş söz konusu değil,arıza lambası yanmıyor ve az miktarda olsada gaz çıkışını sağladım fazla çıkışta iyi değil ozaman sıkıştırma düşeceğinden performansta düşüş yaşanabilir,bunun dışındada çok güzel bir ses elde ettimtok ve aşrı bir ses olmadan içeriyede güzel bir duyum katarak ses sorununuda hal ettim,buraya kaba taslak bir çizim ekliyorum arabanın resimlerinide ekleyeceğim,uygulamayı ankara savaş egsozda yatırdım daha öncede dizel 159'a yapmış ustam,fiyat olarakta 2'tane krom egsoz ucu,ara boru 2 sabitlemek için takoz kullanıldı işçilikde dahil 200tl verdim merak edenler için yazyaım dedim,unutmadan ekleyeyim benim aracım benzinli 1.9 jts dizel için ses nasıl olur bilmiyorum ama uygulama çok pratik...kroki çok kabataslak oldu kusura bakmayın sadece fikişr için sunayım dedim,dileyen çif susuturuculu bir çıkışta yaptıra bilir arka taraf buna uygun durumda

Register or Login" border=0>

Edited by - emrazazil on 20/06/2009  02:05:30