Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 147 - Kalorifer Sıcak Soğuk Ayarı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pallas00

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
Forumların bu yanı acayip hoşuma gidiyor :) Aklınıza sağlık You are not allowed to view links. Register or Login Bu arıza için yetkili servise gidilmiş olsaydı, lambalar değil de lambaların olduğu panel ya da her neyse komple değişecekti belkide. Olması gereken tam tersi aslında. Sorunun kök nedenini yetkili servislerin bulması gerekirken, bazı servisler yüzünden insanlar saatlerce, günlerce kafa patlatarak nokta atışı çözümlere ulaşıyorlar. Foruma üye olduğum günden beri acayip çözüm yollarıyla, acayip sorunlar çözenlerin konularına denk geldim. Bu konuda onlardan biri oldu :)
Alfa dan başka aracım olmadı ama diğer markalarda da böyle garip sorunların garip çözümleri var mı acaba merak ediyorum.
Yine italyan aracı tempralarda dabizim ki gibi aynı sıkıntı varmış.bir lamba yüzünden koca gösterge hata veriyormuş.bu fırsatı bulmuşken bir soru daha sorsam.aracımda brc lpg var.geçen gün aküyü söktüm taktım benzinde bişey yok gaza geçtiğinde devir saatinde artma azalma olmadan bianda devir saati iniyor ve araç stop ediyor.başınıza geldimi hi

ugur_1903e

benzinde çalışmada ve rolantide sıkıntı yoksa muhtemel sıkıntıyı lpg de aramak gerekir bence. en basitinden başlayın bence, lpg ayarı yaptırın.
aracımda lpg yok o yüzden lpg konusunda çok bir bilgim yok, arkadaşlar illaki daha mantıklı yorumlar yapacaklardır.

milano 75

benzinde sıkıntı yoksa en kısa zamanda lpg ayarınızı yaptırın arkadaşın dediği gibi,yoksa benzin haritasınıda bozuyo zamanla,benzindede aynı şeyi yapmaya başlıyo.ondan sonra lpg ciye gidp durumu anlatıyosunuz,basıyo düğmeye aaaa abi bu benzindede yapıyo lpg lik bi durum yok ateşlemen bozuk deyip yolluyolar.daha bugün o muhabbeti yaşadım.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

cool21

merhaba hocam bendede aynı sorun var ne yapmam lazım

ugur_1903e

You are not allowed to view links. Register or Login bu video da olan panelden ise lambaları değişmenizde fayda var.