Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 ilk çalışmada Sarsıntı yapıyor

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurmart

arkadaşlar merhaba,
2008 model 159 dizel alfam var.  ilk soğuk çalıştırma sırasında ciddi bir sarsıntı yaşıyorum, motor biraz ısındıktan sonra ise tekrar stop-start yaptığımda sarsıntı baya azalıyor. daha önceden soğuk çalıştırmada bu sarsıntı çok fazla olmuyordu sizce bunun nedeni ne olabilir?

Erkay KAHYA

Tabi ki ustaya kontrol ettirmek gerekir.
Motor kulaklarından kaynaklanıyor olabilir. (Özellikle alt motor kulağını kontrol ettirin.)

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login
arkadaşlar merhaba,
2008 model 159 dizel alfam var.  ilk soğuk çalıştırma sırasında ciddi bir sarsıntı yaşıyorum, motor biraz ısındıktan sonra ise tekrar stop-start yaptığımda sarsıntı baya azalıyor. daha önceden soğuk çalıştırmada bu sarsıntı çok fazla olmuyordu sizce bunun nedeni ne olabilir?

Araç manuelse volant kontrol. Kasnak kontrol ve marş dinamo kontrol ettirin 3ünden birinde sıkıntı çözülecektir

onurmart

inşallah volan veya kasnaklardan değildir. araç manuel alt motor kulakçığı daha ucuz gibi  :'(

omfabahsi

Aynı problem bende de vardı 1 sene önce motor kulakçıklarındandı değiştirince problem kalktı.

onurmart

You are not allowed to view links. Register or Login
Aynı problem bende de vardı 1 sene önce motor kulakçıklarındandı değiştirince problem kalktı.
yetkili serviste mi yaptırdın özel serviste mi? tavsiyen varmı?

omfabahsi

Özelde bostancı carrium da yaptırmıştım. Tavsiye ederim

onurmart

teşekkürler. yetkili serviste yaptırıcam gibi izmir için çok güvenemedim özel servislere.  :alfisti:

onurmart

arabamda sorun çıkmadı şükür soğuk çalıştırmada ki normal titreme dediler (alışık olmayınca tabi :D:D :D